van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. okt. 1. 20:23

Gerwennek nem maradt ellenfele, Taylor után Anderson is visszalépett.

WINAMAXDONK
2017. okt. 1. 20:26

A mai 8 meccsen szerintem mindenhol a favorit jut tovább, ami elég lehetetlen, majd meglátjuk. Közben óriási program, a félnótást alázzák a pecces cseten.

" TommyLee73: Laci jön-megy :)
nosbiglem: bannolva van
Danna: még mindig tiltva van
Danna: ha jön újjal és nem képes tartani a száját, akkor megint megy. nekem csak 1 klikk, neki hosszabb regisztrálni"

Regisztrál a fene megint meguntam az ha nem hagynak teljes lelkesedéssel hörögni akkor nem látom értelmét,. Itt is az lesz hamarosan és leteszem a lantot

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2017. okt. 1. 20:52

Persze kis eszed lenne felkavarnád az állóvizet és bevédhetnél h szükség van Lacira és a hozzá hasonló lelkes hardcore fanokra . De ha ide adod a felhasználó"mat" amit elloptál akkor megvédem én magam és elküldöm őket a ****ba.

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. okt. 1. 21:04

Nem tudom a jelszót, inas, inkább regisztrálj és pörkölj oda nekik, amúgy is frusztráltak most, mert szarul játszik a csapat.

WINAMAXDONK
2017. okt. 1. 21:21

Annyi email cim a világon sincs már h én regisztráljak :D

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. okt. 1. 23:52

Luiz óriási volt megint, még a szokásosnál is izzadtabb, csapzottabb, tuti óriás tövön tolta. De nem is ez a lényeg, hanem amikor megmentette a második szettet, az őt fütyülő közönségnek hátat fordított, és rázta a seggét, hogy nyalják ki. :D Máskor is csinálta már ezt, hatalmasakat kacagok rajta. Amúgy Görninek szurkoltam, de ezután a jelenet után már Luiznak, hogy nyerjen és csinálja meg újra, de sajnos esélye sem volt.

ltacsi
2017. okt. 1. 23:55

Ez a seggrázás nagyon megy neki :D inkább a játék menne így. Szánalmas átlag, szánalmas kiszállózás. Nem sokat várok tőle a vb-n (sem).

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2017. okt. 2. 0:04

Most jön Gerwen, nem tudom, miért, de nagyon tartok a meccstől. Nem is kezdett rosszul a Hegylakó.

van Gerwen
2017. okt. 2. 0:14

El is ment az első szett, nem is tudom, mit fogok csinálni, ha megesik rögtön a legelején.

WINAMAXDONK
2017. okt. 2. 0:25

Henderson jó . Mondjuk nem egy szép ****i.

Élő ügyfélszolgálat