van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2017. okt. 6. 17:27

Szerintem arra gondol Csiga, hogy a sport tv közvetítések alatt is mindig ajnározzák. Amikor pedig szidják különböző fórumokon, hogy nagyon lassan dob, idegesítőek a kirohanásai stb., akkor a kommentátor urak egyből a védelmük alá veszik. Én elhiszem, hogy emberileg milyen jó fej meg azt is elismerem, hogy milyen céltudatosan építette fel a karrierjét, de engem is rohadtul idegesít amúgy a forma :D Remélem ma Whitlock el is keni a száját.

Én is így voltam vele, de nekem egyre szimpatikusabb. Közel sem olyan lassú már, és nekem úgy tűnik, hogy nem szaladt el vele a ló így, hogy mostanában egyre jobban megy neki a játék. Sőt ha holnap kezdődne a vb, kb. ő lenne az első számú esélyes, a legszűkebb élmezőny, élén Gerwennel teljesen formán kívül mostanában, Wright meg Wright, hiába nyert pár tornát idén, egyszerűen még mindig nem tudja átlépni saját árnyékát, és kulcsszituációkban rendre befosik. Mensur meg fejben erős, pont ezért nem hinném, hogy elremegné a vb-t, persze nyilván óriás szurkolója azért nem leszek, de már nem irritál, mint a kezdetekkor.

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. okt. 7. 3:51

Én is így voltam vele, de nekem egyre szimpatikusabb. Közel sem olyan lassú már, és nekem úgy tűnik, hogy nem szaladt el vele a ló így, hogy mostanában egyre jobban megy neki a játék. Sőt ha holnap kezdődne a vb, kb. ő lenne az első számú esélyes, a legszűkebb élmezőny, élén Gerwennel teljesen formán kívül mostanában, Wright meg Wright, hiába nyert pár tornát idén, egyszerűen még mindig nem tudja átlépni saját árnyékát, és kulcsszituációkban rendre befosik. Mensur meg fejben erős, pont ezért nem hinném, hogy elremegné a vb-t, persze nyilván óriás szurkolója azért nem leszek, de már nem irritál, mint a kezdetekkor.

HazaérttemmmmmmmmmmmmmFasszopóóóó Gerwennnnnnnnnn! Elnézést a vulgaritásértt!!! Féreggg Gerwennnn!!

csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2017. okt. 7. 5:59

Jól adta a buli donk?:)

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. okt. 7. 18:02

HazaérttemmmmmmmmmmmmmFasszopóóóó Gerwennnnnnnnnn! Elnézést a vulgaritásértt!!! Féreggg Gerwennnn!!

Te aztán tudsz élni, inas, ahelyett, hogy sakál részegen hazaérve kivernéd a gaytube-ra vagy befizetnél egy cemendéhez, akarom mondani neked ladyboyhoz, inkább itt böfögöd tele a fórumot az alkoholgőzzel az ordas nagy trágár böszmeségeiddel.

van Gerwen
2017. okt. 7. 18:04

Whitlock a döntőben, erre szerintem még Itacsi se számított a legvadabb álmaiban se. Nagyon régen járt már ilyen messze nagy tornán, és ezeket el szokta bukni, na de Gurney-nek is élete legnagyobb meccse lösz. Aki nyer, jó eséllyel bedobja magát a Premier Ligába.

van Gerwen
2017. okt. 7. 18:21

Óriási, a mindent eldöntő bajnoki döntőben Penge és Takács Gábor is folyamatosan 19-re dobál. :D Én is arra szoktam általában, de ilyen szinten ez vicc.

van Gerwen
2017. okt. 7. 18:28

Remélem Gábor nyeri, bár nagyon rosszul áll, irtózatosan ellenszenves nekem Székely, dobások előtt ilyeneket mormog magának, hogy come on Blade. :D Az állatja inkább a gyerünk inas vagy meglesz csatlós rigmussal biztatná magát.

van Gerwen
2017. okt. 7. 18:37

Helyszínen is mindenki Gabinak szurkol, ezek szerint a társai se szeretik az öntelt dagadt inast.

ltacsi
2017. okt. 7. 18:45

Remélem Gábor nyeri, bár nagyon rosszul áll, irtózatosan ellenszenves nekem Székely, dobások előtt ilyeneket mormog magának, hogy come on Blade. :D Az állatja inkább a gyerünk inas vagy meglesz csatlós rigmussal biztatná magát.

Legközelebb dobálgatok pajtival bevetem ezeket a biztató varázsszavakat :D
Amúgy valóban nem gondoltam, hogy Whitlock eljuthat a döntőig. Nagyon nem szeretem Gurney-t úgyhogy különösen szívet melengető lenne, ha őt is elverné. Belenéztem a női döntőbe, Czipó Vivien nagyon ügyes, nem mellesleg már most elég csinos, pár év múlva elég jó nő lesz belőle.

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2017. okt. 7. 18:55

Legközelebb dobálgatok pajtival bevetem ezeket a biztató varázsszavakat :D
Amúgy valóban nem gondoltam, hogy Whitlock eljuthat a döntőig. Nagyon nem szeretem Gurney-t úgyhogy különösen szívet melengető lenne, ha őt is elverné. Belenéztem a női döntőbe, Czipó Vivien nagyon ügyes, nem mellesleg már most elég csinos, pár év múlva elég jó nő lesz belőle.

Ja, ha addig jó darcos szokás módjára nem szed magára vagy 30 kilót. :)

Élő ügyfélszolgálat