Uhh Bunting mekkora esélyt szalasztott el. Végig vezette a meccset, a 2.szettben is 0-2re állt, de borzasztóan kiszállózott,így frankón elment a győzelem.
Ez a Henderson egyre szimpatikusabb.
MvG legyőzése után sem kezdett el majomkodni, pedig élete győzelme volt, most is visszafogott maradt...
Következő meccset sztem behúzza Mensur, és össze is jön a Whitlock-Mensur... :)
Gurney meccsére értem csak haza, iszonyatosan szar szaggató sztrímmel, de sikerült megnéztem, óriási figura, remélem meg is nyeri.
Most egész sokáig húztad a cseten, csatlós, de végül csak pihenőre küldtek. Elég nagy kár, mert így unalomba fullad az egész, aminek persze a sok sznob inas megörvend. Bezzeg téged le "szánalmas szarkupacozhatnak". :D
:D Belémmarnak folyamatosan .És látod nem egyenlő a mérce mindenki káromkodhat csak én nem .Sznob brigád meglesz még ennek a böjtje h respectlacit igy megalázták :D Én is kapcsolom ki a gépet és nézem tvben . Szarházi férgek:D
Ez a Henderson egyre szimpatikusabb.
MvG legyőzése után sem kezdett el majomkodni, pedig élete győzelme volt, most is visszafogott maradt...
Következő meccset sztem behúzza Mensur, és össze is jön a Whitlock-Mensur... :)
Áruld el nekem kérlek,hogy a magyar darts vezetőség miért nyalja fényesre a sejhaját ennek a Suljovicnak...?
:D Belémmarnak folyamatosan .És látod nem egyenlő a mérce mindenki káromkodhat csak én nem .Sznob brigád meglesz még ennek a böjtje h respectlacit igy megalázták :D Én is kapcsolom ki a gépet és nézem tvben . Szarházi férgek:D
Ezt nem értem, mire gondolsz pontosan? :)
Szerintem arra gondol Csiga, hogy a sport tv közvetítések alatt is mindig ajnározzák. Amikor pedig szidják különböző fórumokon, hogy nagyon lassan dob, idegesítőek a kirohanásai stb., akkor a kommentátor urak egyből a védelmük alá veszik. Én elhiszem, hogy emberileg milyen jó fej meg azt is elismerem, hogy milyen céltudatosan építette fel a karrierjét, de engem is rohadtul idegesít amúgy a forma :D Remélem ma Whitlock el is keni a száját.