ltacsi
Válasz Koszka9999 kommentjére
2017. okt. 3. 1:20

Uhh Bunting mekkora esélyt szalasztott el. Végig vezette a meccset, a 2.szettben is 0-2re állt, de borzasztóan kiszállózott,így frankón elment a győzelem.

ceewyl
Válasz ltacsi kommentjére
2017. okt. 5. 22:03

Ez a Henderson egyre szimpatikusabb.
MvG legyőzése után sem kezdett el majomkodni, pedig élete győzelme volt, most is visszafogott maradt...

Következő meccset sztem behúzza Mensur, és össze is jön a Whitlock-Mensur... :)

van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2017. okt. 6. 0:33

Gurney meccsére értem csak haza, iszonyatosan szar szaggató sztrímmel, de sikerült megnéztem, óriási figura, remélem meg is nyeri.

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. okt. 6. 4:05

Most egész sokáig húztad a cseten, csatlós, de végül csak pihenőre küldtek. Elég nagy kár, mert így unalomba fullad az egész, aminek persze a sok sznob inas megörvend. Bezzeg téged le "szánalmas szarkupacozhatnak". :D

WINAMAXDONK
2017. okt. 6. 4:16

:D Belémmarnak folyamatosan .És látod nem egyenlő a mérce mindenki káromkodhat csak én nem .Sznob brigád meglesz még ennek a böjtje h respectlacit igy megalázták :D Én is kapcsolom ki a gépet és nézem tvben . Szarházi férgek:D

csiga19794
2017. okt. 6. 6:13

Ez a Henderson egyre szimpatikusabb.
MvG legyőzése után sem kezdett el majomkodni, pedig élete győzelme volt, most is visszafogott maradt...

Következő meccset sztem behúzza Mensur, és össze is jön a Whitlock-Mensur... :)

Áruld el nekem kérlek,hogy a magyar darts vezetőség miért nyalja fényesre a sejhaját ennek a Suljovicnak...?

ceewyl
Válasz csiga19794 kommentjére
2017. okt. 6. 10:48

Áruld el nekem kérlek,hogy a magyar darts vezetőség miért nyalja fényesre a sejhaját ennek a Suljovicnak...?

Ezt nem értem, mire gondolsz pontosan? :)

ceewyl
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. okt. 6. 10:51

:D Belémmarnak folyamatosan .És látod nem egyenlő a mérce mindenki káromkodhat csak én nem .Sznob brigád meglesz még ennek a böjtje h respectlacit igy megalázták :D Én is kapcsolom ki a gépet és nézem tvben . Szarházi férgek:D

Láttam ám, hogy engem is kóstolgattál a PPI topikban, szóval itt sem leszel biztonságban... :)):cool:

csiga19794
2017. okt. 6. 13:03

Ezt nem értem, mire gondolsz pontosan? :)

Nincs kedvem. Azt hittem komolyabb dartsos körökben mozogsz:p
De ezek szerint csak én tartozom oda...

ltacsi
2017. okt. 6. 15:23

Szerintem arra gondol Csiga, hogy a sport tv közvetítések alatt is mindig ajnározzák. Amikor pedig szidják különböző fórumokon, hogy nagyon lassan dob, idegesítőek a kirohanásai stb., akkor a kommentátor urak egyből a védelmük alá veszik. Én elhiszem, hogy emberileg milyen jó fej meg azt is elismerem, hogy milyen céltudatosan építette fel a karrierjét, de engem is rohadtul idegesít amúgy a forma :D Remélem ma Whitlock el is keni a száját.

Élő ügyfélszolgálat