Baszki, ezen a Benito-Reyes meccsen silányabb a hangulat, mint egy BDO-meccsen, pedig jól tolják. Tényleg nagy bukta ez a szervezőknek, ha már nem is töveznek rendesen, bár kicsit még korán lehet nekik.
Parádés 144-es (T18 T18 D18) Benito-csekk kulcsszituációban, őrület, téboly!
Ez a King-Huybrechts meccs például teljesen hidegen hagy, mondjuk Whitlocké is, de azt Itacsinas kedvéért megnézem.
Ez a King-Huybrechts meccs például teljesen hidegen hagy, mondjuk Whitlocké is, de azt Itacsinas kedvéért megnézem.
Nem nagyon néztem, most már nem is kell. :D
Ez az inas nagyobbakat tátog, mint Luiz, viszont jóval jobban is játszik. Szegény Whitlock most sincs a helyzet magaslatán, botrányos a duplákon, próbálkozott ő már mindennel beszállni, D20, D16, D14, D13, kéne még egy D1. :D
Atyaisten, ez mekkora meccs volt, a végén már majdnem annyira izgultam, mint tegnap Gerwenén. :D Óriás hullámzó volt a játékuk, de összességében jól tolták, a végén nagyon kellett Whitlocktól a varázslat.
A stream is pont akkor bír leállni, amikor a döntő leg ment :D Hirtelen nem tudtam hova kapkodni, csak látom, hogy behúzta valahogy. Következő körben nyomi Webster is meglesz csapva.
A stream is pont akkor bír leállni, amikor a döntő leg ment :D Hirtelen nem tudtam hova kapkodni, csak látom, hogy behúzta valahogy. Következő körben nyomi Webster is meglesz csapva.
Mensur közben bajban, nem jön se a tömeg, se a D14. Beszarás a dobótechnikája, hogy majdnem hasra esik közben, ez még tuti a töves időkből ragadt rá, amikor totál részegen oktatott a helyi kantinokban.