Kiélezett ebből is látszik hogy nincs egy domináns játékos mint én voltam az első két PL idején
Az mlsz tippjátékban miért van 2 nótás attila rezsó?
Ha én nem hagyok ki 2 fordulót akkor magasan vezetném a mezőnyt 50-54 ponttal :))
Az mlsz tippjátékban miért van 2 nótás attila rezsó?
Apa és fia
Csiga a Kunadacsi brigádról nincs semmi hir. Tartjátok a kapcsolatot? Kialakultak amugy komoly barátságok?A fekete döggel miujság? Most ne fedezz fel ironiát tleg csakugy eszembe jutott kiváncsiságból kérdem.
Na persze! Ha nem én nyerem megóvom multiacc miatt:p
Itt egyébként lesz szó dartsról is, vagy a retardált parasztok eszmecseréit kell napestig olvasni?
Csiga a Kunadacsi brigádról nincs semmi hir. Tartjátok a kapcsolatot? Kialakultak amugy komoly barátságok?A fekete döggel miujság? Most ne fedezz fel ironiát tleg csakugy eszembe jutott kiváncsiságból kérdem.
A dartshoz hozzászólva: tegnap, tegnapelőtt belenéztem pár meccsbe. Sajnos Alexits Tamás kiesett az első körben, viszont ez a 80as átlag amit dobott nem rossz, az osztrákok nagy része rosszabbat dobott. Suljovicot egyébként úgy éltették mint valami istent, van den Bergh gyerek bevonulása meg még mindig zseniális :D
Remélem tényleg összejön nálunk is egy European Tour állomás és akkor minimum 4 magyar is indulhatna. Nem lenne rossz egy ilyen verseny tuti befizetnék rá, bár a 3napos ivást már lehet nem bírnám.