Wright - Smith 7-5
Gurney - Gerwen 4-7
Whitlock - Anderson 2-7
Barneveld - Cross 6-6
Smith - Gerwen 4-7
Nem kell senkinek kedvezményes megtúrnament dollár PS-en? Szroland, puhatestű, monstersziszi? Piroslapos már sajnos tárgytalan, mert mire tegnap megkeltem, már el is tolt mindent tövön, a félnótás inast meg nem is kérdezem, mert sosem tolta ott, az a mezőny túl izmos neki.
Ceewyl szépen uralod a Twitter falat!
2 tippet megváltoztattam!!! Természetesen még időben mert még el sem kezdődött így tehát érvényes :)
2 tippet megváltoztattam!!! Természetesen még időben mert még el sem kezdődött így tehát érvényes :)
Nem szoktam mixet rakni, de mondom ma rakok egy duplázót 2000-ért, érzem a tutit. Jól belenyúltam :D
Gurney-Gerwen, 180-ak száma 6,5+ 1,7 pipa
Whitlock-Gary V 1,25 muhaha
A május 15-i aktuális ranglista alapján dől el kik indulnak a csapat vb-n ott ahol nincs selejtező. Skótok, hollandok nem kérdés. Angoloknál viszont Cross mellett Csizi jelenleg a 7. £338,500-al , Smith,Wade pedig a 9., 10. 300k£ körül. Elég gáz lesz, ha a bomba formában lévő Smith helyett Csizi indul, aki idén nulla. Bár addig van még 1-2meccs, hogy gyűjtse a fontokat.
A május 15-i aktuális ranglista alapján dől el kik indulnak a csapat vb-n ott ahol nincs selejtező. Skótok, hollandok nem kérdés. Angoloknál viszont Cross mellett Csizi jelenleg a 7. £338,500-al , Smith,Wade pedig a 9., 10. 300k£ körül. Elég gáz lesz, ha a bomba formában lévő Smith helyett Csizi indul, aki idén nulla. Bár addig van még 1-2meccs, hogy gyűjtse a fontokat.
Átbaltázás nélkül továbbra is emeltem volna az előnyöm kb behozhatatlan előnye lenne rezsónak