van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. ápr. 22. 17:40

A dartshoz hozzászólva: tegnap, tegnapelőtt belenéztem pár meccsbe. Sajnos Alexits Tamás kiesett az első körben, viszont ez a 80as átlag amit dobott nem rossz, az osztrákok nagy része rosszabbat dobott. Suljovicot egyébként úgy éltették mint valami istent, van den Bergh gyerek bevonulása meg még mindig zseniális :D
Remélem tényleg összejön nálunk is egy European Tour állomás és akkor minimum 4 magyar is indulhatna. Nem lenne rossz egy ilyen verseny tuti befizetnék rá, bár a 3napos ivást már lehet nem bírnám.
3 naposat nem? Az vicz, én 7/5, 7/6-os heteket tolok, mióta az eszemet tudom. 80-as átlag azért nagyon nem PDC-szint, sajnos a magyar darts a fasorban sincs, addig nem is lesz, amíg itthon az idióta szabályok miatt szondáztatják a dankokat, a világelit 95 százaléka meg tövön, szétdrogozva játszik, Gerwennel az élen.

ltacsi
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. ápr. 22. 18:00

3 naposat nem? Az vicz, én 7/5, 7/6-os heteket tolok, mióta az eszemet tudom. 80-as átlag azért nagyon nem PDC-szint, sajnos a magyar darts a fasorban sincs, addig nem is lesz, amíg itthon az idióta szabályok miatt szondáztatják a dankokat, a világelit 95 százaléka meg tövön, szétdrogozva játszik, Gerwennel az élen.

Régen még nekem is ment, főleg a fesztiválozós időszakomban. Megesett olyan tokaji Hegyalja fesztivál, amikor a 3. napon sikerült az első zenekart megnéznem előtte 0-24-ben a borospincékben ültünk :D
Ahhoz képest, hogy 24 éves a srác és gyanítom, hogy nem napi 10-12 órában edz, szerintem nem rossz. Penge Pali pl. hol van, miért nem jut ki sehova? Láttam egy csomó meccsen Vereczkey az egyik író. Suljovic-al nagyon ment az ölelkezés.

ceewyl
2018. ápr. 22. 20:01

Szerinted a szonda miatt nem vagyunk nemzetközi szinten sehol?
Azért a PDC-t sem úgy kell elképzelni, hogy mindenki full tövön tolja. ;)

van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2018. ápr. 22. 20:39

Szerinted a szonda miatt nem vagyunk nemzetközi szinten sehol?
Azért a PDC-t sem úgy kell elképzelni, hogy mindenki full tövön tolja. ;)

Azért sem, na meg nincs egy épkézláb játékosunk. Az elég hülye kifogás, hogy a pénz miatt vagyunk ennyire lemaradva, mert ha valaki olyan kiemelkedő lenne tehetségben, akkor biztos fölkarolnák, de amíg az országos elit is 80-as átlagokra képes, addig ne csodálkozzunk, hogy senki sem fektet a sportágba. Végső Jancsi meg jó pár inas amúgy azért nem indal országoson többek között, mert ő is azt vallja, hogy csak piásan tud rendesen dobni. :D PDC top20-ban meg Barnin kívül szerintem mindenki tol valamit.

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. ápr. 22. 20:41

Régen még nekem is ment, főleg a fesztiválozós időszakomban. Megesett olyan tokaji Hegyalja fesztivál, amikor a 3. napon sikerült az első zenekart megnéznem előtte 0-24-ben a borospincékben ültünk :D
Ahhoz képest, hogy 24 éves a srác és gyanítom, hogy nem napi 10-12 órában edz, szerintem nem rossz. Penge Pali pl. hol van, miért nem jut ki sehova? Láttam egy csomó meccsen Vereczkey az egyik író. Suljovic-al nagyon ment az ölelkezés.

Pali is vicz, mióta "profi" lett, nem tud eredményt fölmutatni. Ez a mostani verseny meg eléggé Suljovicnak áll, jól is dob, meg a közönség is vele van.

Piroslapos
2018. ápr. 24. 18:42

Whright: 7-4
Gurney: 3-7
Whitlock: 2-7
Barneveld: 6-6
Smith: 6-6
Barneveld átírva 4-7 ről 6-6 ra és Smith 4-7 ről 6-6 ra Természetesen még időben 21:10 kor

csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. ápr. 24. 19:15

wright x
gurney 4-7
whitlock 3-7
barney 3-7
smith 3-7

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2018. ápr. 25. 6:48

Wright-Smith 7-4 Gurney-Gerwen 3-7 Whitlock-Anderson 4-7 Barney-Cross 7-4 Smith-Gerwen 5-7

ceewyl
2018. ápr. 25. 10:07

Wright-Smith 5-7
Gurney - MvG 3-7
Whitlock - Anderson 3-7
RvB - Cross 3-7
Smith - MvG 3-7

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. ápr. 26. 0:34

Ceewyl szépen uralod a Twitter falat!