WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. máj. 5. 2:29

Amugy szerintem az évtized hörgéséről maradtál le .Nagyon rég szorakoztam ilyen jól és röhögtem visitva

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. máj. 5. 2:50

"Dörgölőzni" :D Óriási kifejezés, mindig ezt használod, pedig reám pont nem igaz, főleg nem olyan félnótáshoz, mint te vagy. Majd ha Lapost megfizeted és előtte megitatod egy ilyen versenyre, akkor láthatsz hasonló hörgést, bár az inas most nagyon maga alatt van, nem elég, hogy se a miszk, se a póker nem sült neki, még én is megaláztam, megoktattam 5-1-re online Ki nevet a végénben.

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. máj. 5. 13:54

Piroslapos full 100% szerencsejátékfüggő? És minden vállfajához segghülye? Kemény lehet az élet mellette az asszonyának.

van Gerwen
2018. máj. 5. 17:26

Elég beteg inas, jöhet neki élő póker, online póker, römi, fájer, pirospacsi, bet365, sportingbet, magyar tippmiszk, lényeg, hogy legyen tét, régen a darcot is meg most a Ki nevet a végént is csak pénzben hajlandó játszani, s hát egyikben sem búza, mint te, inkább nemelgé, de igen, való igaz az is, hogy nem igazán ért hozzá. :D

Piroslapos
2018. máj. 5. 18:33

Piroslapos full 100% szerencsejátékfüggő? És minden vállfajához segghülye? Kemény lehet az élet mellette az asszonyának.

Nagyon nem függő!

van Gerwen
Válasz Piroslapos kommentjére
2018. máj. 5. 22:14

Nagyon nem függő!

Ma is szép voltál, inas, 0-3-rúl 5-3- ide. :D Nézi amúgy valaki a hétvégi Europen Túrt?

ltacsi
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. máj. 5. 23:51

Ma is szép voltál, inas, 0-3-rúl 5-3- ide. :D Nézi amúgy valaki a hétvégi Europen Túrt?

2 meccset láttam csak, mert közben snooker vb is van. De holnap Higgins világbajnok és mindenki örülni fog.

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. máj. 6. 0:31

2 meccset láttam csak, mert közben snooker vb is van. De holnap Higgins világbajnok és mindenki örülni fog.
Az engem valahogy sosem hozott lázba, orjas unalmasnak találom a sportágat, pedig több meglepetés szokott lenni, mint darcban. Cross majdnem dobott, ahogy mifelénk mondják hangált egy 9 nyilas inast, de a D18 nem jött.

ceewyl
Válasz ltacsi kommentjére
2018. máj. 6. 10:47

Te minden sportban a számomra legunszimpatikusabb játékosnak szurkolsz? :eek::cool:

van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2018. máj. 6. 13:45

Te minden sportban a számomra legunszimpatikusabb játékosnak szurkolsz? :eek::cool:
Ahogy megfigyeltem, nem nagyon lehet neked ilyen szempontból (se) kedveskedni, az se tetszik kendnek, akiknek én hörgök. :D

Élő ügyfélszolgálat