Ahogy megfigyeltem, nem nagyon lehet neked ilyen szempontból (se) kedveskedni, az se tetszik kendnek, akiknek én hörgök. :D
Te minden sportban a számomra legunszimpatikusabb játékosnak szurkolsz? :eek::cool:
Mekkora lúzer ez a Wright, 5-4-es vezetésnél hátsó pályán rádobott a 9 nyilasra, 7 lett belőle ló, de ettől, hogy nem lett meg, úgy összeesett, hogy a végén még a mérkőzést is megbukta, több meccsnyílról... :D
Lehet... :cool:
Kiknek szoktál MvG-n kívül?
Nincs bajon különösebben senkivel, amúgy sem az a parádézós sport. Selby-t nem szeretem, meg akit ki nem állhatok az a disznófejű Murphy. Higgins az nekem olyan mint Barni, nem lehet nem szeretni.
Pats, Real, Federer (de a legnagyobb kedvenc régen Szafin volt, nagyon hamar visszavonult :( ), az első három leírva durván hangzik, hogy a legjobbaknak, de hogy ne csak őket említsem, minden évben hörgök, hogy ne essen meg a Hamburg vagy Depor, de sajnos idén mindkettő megy a másodosztályba. Vízilabdában nyilván Eger, kézi, kosár hidegen hagy (amíg jobban követtem az NBA-t, addig Spurs), női teniszben régen Csakvetadze (szintén :( ), ma már az sem nagyon érdekel, mert nézhetetlen, de ha valakit mondanom köll, akkor Halep, kár, hogy fejben olyan gyönge, mint Wright. :D
Pats-Reál-Federer-MvG, huuu.... :D
Megragadtad a lényeget. :eek: Te kiknek hörögsz?
Igazán "parádés" névsor. Roma még elmegy, azok legalább nem tipikus fos olasz focit tolnak, na de a többi. :eek: Steelers no komment, azt a régi beton védelmű valaszos, bilapszos Detroitot sem kedveltem, pláne amikor oktatták Kobe-ékat a döntőben. Monfils olyan bohócz, mint Wright darcban, sőt ő még majom is, de amúgy szórakoztató, csak nem lehet komolyan venni. Pickből meg én csak a szalámit és a párizsit szeretem.
Igazán "parádés" névsor. Roma még elmegy, azok legalább nem tipikus fos olasz focit tolnak, na de a többi. :eek: Steelers no komment, azt a régi beton védelmű valaszos, bilapszos Detroitot sem kedveltem, pláne amikor oktatták Kobe-ékat a döntőben. Monfils olyan bohócz, mint Wright darcban, sőt ő még majom is, de amúgy szórakoztató, csak nem lehet komolyan venni. Pickből meg én csak a szalámit és a párizsit szeretem.