WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. máj. 4. 1:46

Györgyi mestert nézted ma?

ltacsi
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. máj. 4. 2:34

Bezzeg én még a sürgősségiről is megadtam a tippet két röntgen és gipszelés között. Tövön tegnap azt hittem, hogy én vagyok Batman s tudok repülni, 'jutalmam' egy bal belső bokatörés és 6 hét gipsz.

Látod ez volt a baj, ugyanis szerintem Batman se tud repülni :D

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. máj. 4. 3:45

Látod ez volt a baj, ugyanis szerintem Batman se tud repülni :D
Lal, ez meglep, sosem néztem betment, de azt hittem, egy denevérinas azért csak tud röpülni. Én meg most se járni, se inni menni, majd Laposék jönnek látogatóba, remélem 1-2 sört azért meghoznak.

csiga19794
2018. máj. 4. 6:20

Még jó,h ránéztem a tippekre és a modi 7-4e miatt kijavítottam 7-3ra a wright-Whitlock meccset,hogy hozzak rajta pontot esetleg,mert a 4ből 3 ugyanaz a tipp volt:)) Okos döntés volt...

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2018. máj. 4. 6:32

Nagyon úgy fest most már, hogy vagy a modi vagy én leszek az óriás győztes.

ceewyl
Válasz csiga19794 kommentjére
2018. máj. 4. 9:01

Még jó,h ránéztem a tippekre és a modi 7-4e miatt kijavítottam 7-3ra a wright-Whitlock meccset,hogy hozzak rajta pontot esetleg,mert a 4ből 3 ugyanaz a tipp volt:)) Okos döntés volt...

Remek döntés volt! :D

ceewyl
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. máj. 4. 9:02

Bezzeg én még a sürgősségiről is megadtam a tippet két röntgen és gipszelés között. Tövön tegnap azt hittem, hogy én vagyok Batman s tudok repülni, 'jutalmam' egy bal belső bokatörés és 6 hét gipsz.

:)):))
Jobbulást!

WINAMAXDONK
2018. máj. 4. 18:43

Gerwen Györgyi mesterrel te nem tudsz azonosulni mi? Te mindig a menőkhőz imádtál dörgölőzni Hárai,Winamax,Biros. Neked szinten aluli a srác vagy tudtál öszintén hörögni neki?

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. máj. 4. 23:13

Nem tudtam nézni, de többen is fölhívták a figyelmemet az agyhalott, ugyanakkor rendkívül szórakoztató inasra, pláne a 72-es partijára, szóval tuti hörögtem volna a danknak. Amúgy vérlázító, hogy 1 lapon emlegeted magad velük, Birost nem ösmerem, az csiga korosztály, Pufi van Gerwennel meg sajnos már sok tődarc nem lösz, mert megunta Egert, s a szezon végén Pestre igazol.

WINAMAXDONK
2018. máj. 5. 1:18

Nyilvan én nem vagyok olimpiai bajnok de arra hivtam volna fel a figyelmed hogy a karizmatikus domináns himekhez szeretsz dörgölőzni és bizony ilyen szempontból bele illek a vonulatba.

Élő ügyfélszolgálat