Piroslapos
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. máj. 18. 21:13

Nekem nincs adj egy kibaszott bankszámlaszámot privátba és elutalok 3ezret.Meg ha Ceewyl megmondja h mennyivel logok akkor azt is.

küldtem:o:o

van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2018. máj. 18. 23:03

Kösz Cross, egész meccsen össze vissza dobál, 9-5nél meg kidobja bullal a 118-at... :))

Én is kösz Cross, hogyha már brékelt, akkor miért nem tudta hozni a kezdését, hogy 10-7-re kapjon ki... :D Nüanszokon múlt, bár nem bánom, hogy a búza Piroslapos nyert, neki legalább nem kell fizetni. :)) Bődületes oktatást mívelt amúgy Gerwen, ha így játszik, nincs ellenfele a planétán, azért kár, hogy Anderson fos napot fogott ki, s a dank Smith ellen bántóan tükörsima döntő lett.

Piroslapos
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. máj. 19. 17:01

Nüanszokon múlt, bár nem bánom, hogy a búza Piroslapos nyert, neki legalább nem kell fizetni. :)) Bődületes oktatást mívelt ...

Azt hittem már nekem gratulálsz az oktatás miatt :)):)):))

Piroslapos
Válasz Piroslapos kommentjére
2018. máj. 19. 17:02

Csigaúr megkaptam a pénzt és a gratulációt.
ty...

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. máj. 19. 20:57

Garyt, Barnit sajnálom, hogy kevesebb tornán tolják.

Anderson egy vicz, kihagyja a kisebb tornákat, de azért rögtön a gyalázatos csütörtöki PL szereplése után képes volt elmenni bohóczkodni egy Players Championship fordulóra, amit nyilván meg is nyert igen jó játékkal. A formaidőzítést kicsit elbaszta. :D

ceewyl
2018. máj. 21. 7:39

Nekem nincs adj egy kibaszott bankszámlaszámot privátba és elutalok 3ezret.Meg ha Ceewyl megmondja h mennyivel logok akkor azt is.

Szerintem 5$.

A mostani kör 10$ volt?

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. máj. 21. 12:48

Oké akkor 15 dollárt utalok Laposnak . Igen 10volt ez és akkora felét én fizetem Laposnak

ceewyl
2018. máj. 21. 14:56

Oké akkor 15 dollárt utalok Laposnak . Igen 10volt ez és akkora felét én fizetem Laposnak

Ok, köszi! :)

Válogatott meccsekre szeretnétek tippjátékot?

ceewyl
Válasz ceewyl kommentjére
2018. máj. 21. 15:18

Van valaki, akinek van Neteller vagy Skrill acc-ja (esetleg 888), és el tudná küldeni az 5$-omat Piroslaposnak (én pedig valamelyik opción utalnám) ?

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. máj. 21. 18:11

Jótól kérdezed én azt hittem ezek után egy életre elfelejtjük a tippjátékot. De amugy ja jöhet mostmár kénytelen leszek komolyan venni mert igy esélytelen h Gerwent presztizsből veretem .

Élő ügyfélszolgálat