van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. máj. 25. 0:06

Olvastam tleg nem volt nehéz. Még Lalas Tir-X-éknél is savanyuuborkább arcok vannak ott.

Böföghetnél te is néha valamit oda, megint hozzászóltam a legújabb cikkhez, kicsit rasszista húrokat pendítve, azonnal rám is pirított egy inas. Danna pedig meg is törölte azóta. :D

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. máj. 25. 21:20

No Itacsi, örülhettek most, számomra a rettentő unszimpatikus búza kisinas, Dimitri simán megejtette Gerwent. Nem tudom, miért, szerénynek tűnik, de engem mégis irritál az arcberendezése meg a gagyi táncai. Amúgy vicz volt, Gerwen a meccs második felében értékelhetetlenül játszott, benne van, hogy nem megy, de ennyire lélektelenül, érzelmek és hit nélkül dobálni még sosem láttam. Múltkor Gurney ellen 2-6-nál is volt benne tűz, meg is fordította, most meg semmi, vagy bundázott egyet vagy megszarta, és korábban akart hazamenni, de ez teljesen szokatlan és érthetetlen volt tőle.

törpiszörpi
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. máj. 25. 23:37

bárkinek lehet rossz lapja nem kell egyből bundával vádolni! ez aljas dolog.. mondjuk tőled mi mást várna az ember...

van Gerwen
Válasz törpiszörpi kommentjére
2018. máj. 25. 23:40

bárkinek lehet rossz lapja nem kell egyből bundával vádolni! ez aljas dolog.. mondjuk tőled mi mást várna az ember...

Legalább ezt a topikot hanyagold már, inas, fingod nincs semmihez, darchoz meg aztán végképp. Ty donk.

ltacsi
2018. máj. 25. 23:55

No Itacsi, örülhettek most, számomra a rettentő unszimpatikus búza kisinas, Dimitri simán megejtette Gerwent. Nem tudom, miért, szerénynek tűnik, de engem mégis irritál az arcberendezése meg a gagyi táncai. Amúgy vicz volt, Gerwen a meccs második felében értékelhetetlenül játszott, benne van, hogy nem megy, de ennyire lélektelenül, érzelmek és hit nélkül dobálni még sosem láttam. Múltkor Gurney ellen 2-6-nál is volt benne tűz, meg is fordította, most meg semmi, vagy bundázott egyet vagy megszarta, és korábban akart hazamenni, de ez teljesen szokatlan és érthetetlen volt tőle.

Nem néztem. Lehet ezért esett ki :) Én bírom amúgy van den Bergh gyereket, táncosabb lábú azért mint Wright.

törpiszörpi
2018. máj. 26. 0:34

te aztán tudod is ki mihez ért! te pl semmihez :D azt jó lenne ha belátnád.....

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. máj. 26. 1:07

Nem néztem. Lehet ezért esett ki :) Én bírom amúgy van den Bergh gyereket, táncosabb lábú azért mint Wright.

Megejtette Gerwent, majd Andersont is, hogy utána a döntőben Mensur ellen dobjon egy 80-as átlagot, vicz.

Piroslapos
2018. máj. 26. 18:31

Nyeremény összegzése:

WINAMAXDONK ok
ltacsi ok
Csiga ok
ceewyl 50% / donk rendezett 5$-t /
Gerwen ok

csiga19794
2018. máj. 26. 18:34

Tehát ez egy finom célzás a modinak,hogy csengetnie kéne?:)

WINAMAXDONK
2018. máj. 26. 18:37

Te jóisten mit oktat a testvérem! Finoman erőlködés nélkül porig alázza

Élő ügyfélszolgálat