van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2018. máj. 21. 18:25

Ok, köszi! :)

Válogatott meccsekre szeretnétek tippjátékot?
Ugye nem a foci vébére gondolsz, mert arra egyértelműen nem. World cup of dartsra mehet.

Piroslapos
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. máj. 22. 16:24

Zsoltikám a pénz megérkezett de a közlemény rovarból a piroslapos barom állat lemaradhatott volna :) az asszony nem nagyon tudta hova tenni ezt a szép megszólítást :)):)):))
de azért ty donk

ceewyl
2018. máj. 22. 20:46

Ugye nem a foci vébére gondolsz, mert arra egyértelműen nem. World cup of dartsra mehet.

Darts ofc. :cool:

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. máj. 23. 1:47

Akkor gondolom megint csak Gerwen nem fizetett?

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. máj. 23. 2:06

Akkor gondolom megint csak Gerwen nem fizetett?

Mi az, hogy megint, inas? Ha jól emlékszem, a legutóbbi pénzes tippjátékot én nyertem, a mostaniban meg Lapos féltávnál kitalálta, hogy amennyiben kettőnk közül nyeri valaki, nem fizet a másiknak. Én meg belementem, bár nem értettem az ötletét, mert múltkor nem volt ilyen kitétel egymás között, meg is küldte a részem a bajnoki címem után, de most nem bánom, hogy beütötte ebbe a fejét. :)) Tyé dank.

WINAMAXDONK
2018. máj. 23. 2:20

Akkor fején találtam a szöget megint.

van Gerwen
2018. máj. 23. 4:07

Pats-hu-t olvasod még, csatlós vagy már megszarod? Én ezer év után regeltem oda, a legfrissebb cikkhez írtam is, szerintem kitalálod, hogy melyik vagyok én.

WINAMAXDONK
2018. máj. 23. 13:48

Olvastam tleg nem volt nehéz. Még Lalas Tir-X-éknél is savanyuuborkább arcok vannak ott.

van Gerwen
2018. máj. 23. 22:06

Hát nem tudom, rorooen inashoz képest lalas, T-rex és a peccesek igazi gáláns kezesbárányok.

van Gerwen
2018. máj. 24. 1:10

A darts evolúciója egy újabb mérföldkövet fog elérni - 9 Nyíl

A németek szerintem simán megtöltik telt házra, óriás hangulat is garantált (kár, hogy rögtön Gerwen-Hopp meccs lösz, fináléban lett volna az igazi), ami annak fényében még durvább, hogy ez egy karalábé-kupa lösz, közben meg a hülye angolok idén már a PL-döntőn is lézengtek az O2-ben, volt egy csomó üres szék.

Élő ügyfélszolgálat