Ok, köszi! :)Ugye nem a foci vébére gondolsz, mert arra egyértelműen nem. World cup of dartsra mehet.
Válogatott meccsekre szeretnétek tippjátékot?
Zsoltikám a pénz megérkezett de a közlemény rovarból a piroslapos barom állat lemaradhatott volna :) az asszony nem nagyon tudta hova tenni ezt a szép megszólítást :)):)):))
de azért ty donk
Ugye nem a foci vébére gondolsz, mert arra egyértelműen nem. World cup of dartsra mehet.
Akkor gondolom megint csak Gerwen nem fizetett?
Akkor gondolom megint csak Gerwen nem fizetett?
Akkor fején találtam a szöget megint.
Pats-hu-t olvasod még, csatlós vagy már megszarod? Én ezer év után regeltem oda, a legfrissebb cikkhez írtam is, szerintem kitalálod, hogy melyik vagyok én.
Olvastam tleg nem volt nehéz. Még Lalas Tir-X-éknél is savanyuuborkább arcok vannak ott.
Hát nem tudom, rorooen inashoz képest lalas, T-rex és a peccesek igazi gáláns kezesbárányok.
A darts evolúciója egy újabb mérföldkövet fog elérni - 9 Nyíl
A németek szerintem simán megtöltik telt házra, óriás hangulat is garantált (kár, hogy rögtön Gerwen-Hopp meccs lösz, fináléban lett volna az igazi), ami annak fényében még durvább, hogy ez egy karalábé-kupa lösz, közben meg a hülye angolok idén már a PL-döntőn is lézengtek az O2-ben, volt egy csomó üres szék.