Piroslapos
Válasz csiga19794 kommentjére
2018. máj. 26. 18:48

Tehát ez egy finom célzás a modinak,hogy csengetnie kéne?:)

Dehogy nekem nem sürgős...

Piroslapos
Válasz Piroslapos kommentjére
2018. máj. 26. 18:50

BL döntőről vélemények?

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. máj. 26. 19:01

Reméljük Liverpool .Csinálj már egy mixes topikot és lövöldözzétek oda fel a mixeket Gerwennel hörögjünk veletek.

Piroslapos
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. máj. 26. 19:18

Reméljük Liverpool .Csinálj már egy mixes topikot és lövöldözzétek oda fel a mixeket Gerwennel hörögjünk veletek.

Én is Liverpool győzelmet várok tettem V be meg pontos végeredményre is :)

ltacsi
Válasz Piroslapos kommentjére
2018. máj. 27. 1:02

Én is Liverpool győzelmet várok tettem V be meg pontos végeredményre is :)

Úgy látom a 3:1-el nem volt baj, csak a csapattal. Én is Liverpool győzelmet vártam, de a kapus ma nem nagyon volt a helyzet magaslatán. Mondjuk Bale ollózása azért nem volt csúnya.

ltacsi
2018. máj. 27. 2:19

Június 12-én egyébként Londonban "The Rematch The World Wanted" néven lesz egy meccs, azaz Rob Cross - Phil Taylor vb döntő visszavágó. Tét nélküli ugyan, de biztos nagy parádét csapnak köré. Az öreg valószínűleg több pénzt keres már ezekkel a meccsekkel, mint az elmúlt években.

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. máj. 27. 20:24

Úgy látom a 3:1-el nem volt baj, csak a csapattal. Én is Liverpool győzelmet vártam, de a kapus ma nem nagyon volt a helyzet magaslatán. Mondjuk Bale ollózása azért nem volt csúnya.

Nekem óriás vicz lett, telibe találtam, hogy 3-1 lösz a Realnak meg egy brazilt 5-ös oddsért, hogy mindkettő és hazai, erre megvitte egy 1,45-ös fos, amire mindkettő szerez gól volt, és 0-1 lett, toronymagas favoritként nem szerzett egy megbaszott gólt sem a vendéglátó.
Sok, konkrétan semmi értelme nem lesz ennek a Taylor-Cross visszavágónak, nézni azért lehet majd sztrímen? Meg ugyanúgy 7 nyert szettig fog menni?

Welcomethelamboland
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. máj. 28. 18:52

Nekem óriás vicz lett, telibe találtam, hogy 3-1 lösz a Realnak meg egy brazilt 5-ös oddsért, hogy mindkettő és hazai, erre megvitte egy 1,45-ös fos, amire mindkettő szerez gól volt, és 0-1 lett, toronymagas favoritként nem szerzett egy megbaszott gólt sem a vendéglátó.
Sok, konkrétan semmi értelme nem lesz ennek a Taylor-Cross visszavágónak, nézni azért lehet majd sztrímen? Meg ugyanúgy 7 nyert szettig fog menni?

Mennyi volt az odds 3:1-re?

Piroslapos
Válasz Welcomethelamboland kommentjére
2018. máj. 28. 19:54

Mennyi volt az odds 3:1-re?

Magyar mixen

ltacsi
2018. jún. 1. 16:52

Marha jók ezek a kihívások, jókat lehet rajtuk nevetni :) Amikor körbefordulnak, az kb olyan lehet mint amikor betintázva toljuk itthon. Igaz én akkor a falat lyukasztom, nemhogy a táblát eltaláljam.
https://www.youtube.com/watch?v=GAZH1eAqwxY
https://www.youtube.com/watch?v=6hYGBwgXBC0
https://www.youtube.com/watch?v=8WWiVg6js9M

Élő ügyfélszolgálat