Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Norris80
Válasz Koszka9999 kommentjére
2020. ápr. 17. 19:45

Áh, szóval te ilyen vicces fiú vagy! :D Az jó, mert én is!

Egyébként örülök hogy megindultunk, mehet egy kis eszmecsere, vagy egy kis ökörködés!

Nehogy elkezdjek dobálni újra én is, aztán még akár össze is mérhetjük az erőnket!

Komolyra fordítva a szót, tudod valóban a választ mindegyikre?

WINAMAXDONK
2020. ápr. 17. 19:51

Hangosan feInevettem oIy "easy", session utan érezi a váIasz

kamon
Válasz Norris80 kommentjére
2020. ápr. 17. 23:52

2. Mire kell figyelni ha egy nyíl kipattan a táblából?

Megmondom őszintén, hogy én csak erre az egyre tudom a választ: (igaz én nem vagyok profi, csak kocsmában játszottam néhányszor haverokkal)

Tapasztalatom szerint arra kell figyelni, hogy amíg összeszeded a nyilat, addig az ellenfél meg ne igya a söröd.

WINAMAXDONK
2020. ápr. 18. 3:23

1 Nem
2 Hogy ne taIáIjon eI
3 játéktipus taIán a kedvencem
4 van
5 egybe

Ez igy tIeg tuI könnyű voIt nekem kinos és szinten aIuIi voIt a teszt

WINAMAXDONK
2020. ápr. 18. 3:24

ErőItesd meg magad Norris mert ez ide ***** kevés Iesz

Norris80
2020. ápr. 18. 19:51

1. Hanem mi?
2. Pont ez az amire nem figyelhetsz. :D
4. És mi az?
5. Konkrétan hogy írják? Összeadogatják hogy mennyit dobsz?

Szerintem csak könnyűnek gondolod. :p

szroli
2020. ápr. 19. 17:40

Az most komoly,hogy online fognak játszani?

kamon
Válasz szroli kommentjére
2020. ápr. 19. 18:21

Már megy a torna 2 napja, közvetítik is a TV-ben. Mindenki otthonról nyomja. Tegnap már Woodhouse dobott is egy kilencnyilast az erdei faházában. Többek között ennek is köszönhetően 5:0ra verte Price-t, aki nagy árat fizetett ezért a vereségét, mert máris kipottyant. Az eszperente színekben induló Ted Evetts lett a csoportban a harmadik, RJR a negyedik. Wright is kihullott egyébként tegnapelőtt.

van Gerwen
Válasz kamon kommentjére
2020. ápr. 19. 18:29

Már megy a torna 2 napja, közvetítik is a TV-ben. Mindenki otthonról nyomja. Tegnap már Woodhouse dobott is egy kilencnyilast az erdei faházában. Többek között ennek is köszönhetően 5:0ra verte Price-t, aki nagy árat fizetett ezért a vereségét, mert máris kipottyant. Az eszperente színekben induló Ted Evetts lett a csoportban a harmadik, RJR a negyedik. Wright is kihullott egyébként tegnapelőtt.

A tarajos vereségének örültem, kellett a 100 forintos miszkemhez, szerencsére simán kikapott annak rendje és módja szerint. Amúgy elég unalmas és élvezhetetlen ez a darts a megszokottakhoz képest, de a semminél jobb.

van Gerwen
Válasz Norris80 kommentjére
2020. ápr. 19. 18:35

2. Pont ez az amire nem figyelhetsz. :D

De most komolyan, akkor mire figyeljünk? Hogy ne az írót találja el? :D Ha már kiesik, akkor mindegy, baszhatjuk az egészet. Én ezért váltottam pár éve fémszárra, mert a törzskorcsmámban, ahol a legtöbbet toljuk, sokszor a kőre esett, amikor például duplára dobásnál szó szerint a táblát sem találtuk el, így a műanyagnak rögtön annyi lett.

Élő ügyfélszolgálat