van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. aug. 25. 18:13

10 dallár szokott lenni, de úgy látom túljelentkezés van. :D

Jelle Klaasen
Válasz Koszka9999 kommentjére
2020. aug. 25. 19:41

Smith-Anderson 5-7
Gerwen-Cross 7-3
Aspinall-Price 6-6
Dobey-Gurney 4-7
Wright-Durrant 7-4

Norris80
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. aug. 28. 12:39

Amióta ezt itt megírtad, figyelem és valóban nem néz oda egyik sem. A korcsmában persze én továbbra is mindig, főleg, hogy amióta darcitiszem van, még csak bele sem sikerül zökkenni a játékba, szóval édes mindegy. :)

Sajnos ismerős a dolog. :) Én is azért hagytam abba a játékot mert úgy beakadtam, hogy volt hogy 3 nyílból nem találtam el a táblát. Pedig Budapest II. osztályban játszottam és egész jól ment.
Megpróbáltam többször is 15 év után, de még mindig akadok. Pedig nagyon szerettem játszani... :(

van Gerwen
Válasz Norris80 kommentjére
2020. aug. 28. 17:49

Sajnos ismerős a dolog. :) Én is azért hagytam abba a játékot mert úgy beakadtam, hogy volt hogy 3 nyílból nem találtam el a táblát. Pedig Budapest II. osztályban játszottam és egész jól ment.
Megpróbáltam többször is 15 év után, de még mindig akadok. Pedig nagyon szerettem játszani... :(

Szomorú a te történeted is, sajnos ez a szarság rengeteg profi, még világbajnok dartsos karrierjét is teljesen gallyra tudja tenni, de úgy tűnik, hogy még az amatőr, kocsmai szinten játszót is megtámadja, mint amilyen én vagyok. :) Nekem amúgy 2,5 fél éve kezdődött, korábban is "érdekes" technikával dobtam, eléggé bedőlve, beesve a tábla elé (kb. mint Mensur, ugye ő is évekig kínlódott ezzel...), de egyszer egy csaj, akit mindig simán vertem, csak akkor nyert leget, amikor hagytam neki, magam sem tudom, akkor megtáltosodott és 5-0-ra megvert, én meg pislogtam ott széntövön. :D Utána még elmentünk egy másik helyre, ott fél percig csak lóbáltam a kezem, mielőtt beledobtam a falvédőbe. Aztán másnap megnyugodtam, mert azt hittem, kialudtam magamból, ugyanis itthon lózanul semmi jele nem volt, de amint elkezdtem inni újra meg újra előjött. Nagyjából itt véget is ért a "karrierem", mert ital nélkül még itthon is meg mindenhol mindig bődületesen szarul dobtam, alkoholos állapotban meg jött az akadás és csak szabálytalanul, beesve tudtam eldobni a nyilat, de a kedvenc kantinomban ezt nekem megengedték, mert szeretnek. :) Még versenyt is nyertem így, bár annyira büszke azért nem voltam magamra. Ez volt a legalja, amikor kb. így dobtam, mint ez az inas:

[video=youtube;xSey3DgQmlU]https://www.youtube.com/watch?v=xSey3DgQmlU[/video]

Illetve volt ennél is lejjebb, amikor itthon egyedül játszva, színlózanul is akadt, na ott eldöntöttem, hogy akkor hagyjuk a papírgalacsin dobálgatást. Egyébként sosem vettem igazán komolyan a játékot, csak idegesít, mert így még az alap szórakozást is el tudja venni ez a fos, sokszor inkább már nem is játszom a söntésben, mert csak felbasz. Költői kérdés: hogy lehet ebből kijönni? Nyilván mentális "betegség" ez, több cikket is elolvastam, aztán kb. annyi a következtetés, hogy valaki vagy kigyógyul ebből vagy nem.

Norris80
2020. szept. 1. 15:28

Ha igazán érdekel, rákérdezek. A legjobb barátom darts edző.

Valami olyasmit mondott 20 éve, hogy nyíl nélkül csak odaállsz a táblához és csak a mozdulat folytonosságát gyakorlod minden nap egy órát, akkor visszaáll az agy a normál állapotra. Három hónap után... Na ehhez nem volt kedvem meg lelkierőm, aztán hagytam az egészet.

van Gerwen
Válasz Norris80 kommentjére
2020. szept. 1. 17:47

Lal, ehhez nekem sem fűlik a fogam. Kérdezz rá, 20 év alatt hátha fejlődött annyit az orvostudomány, hogy van egyszerűbb recept. :D

WINAMAXDONK
2020. szept. 2. 1:14

Norris meg ezek a kamu barátok/storyk édes istenem . A kretén meg issza minden szavát:)):))

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2020. szept. 2. 18:41

Már megint beleböfögtél a nagyok dolgába félcédulás komornyikom, eridj innét!

WINAMAXDONK
2020. szept. 3. 0:56

Pincsibe téve , szénné aIázva ez a te sorsod online . Minden fórumon kivet magáboI a közösség engem meg ünnepelnek a tenyerembőI esznek

kamon
2020. szept. 3. 8:48

Mi van Gerwennel? Mármint nem az igazival - akinél remélem, minden rendben, jól csúszik a sör stb. - hanem azzal, aki a Premier League-ben bohóckodik. Még sosem láttam ilyen gyengének. Nagyon szét van esve.

Élő ügyfélszolgálat