10 dallár szokott lenni, de úgy látom túljelentkezés van. :D
Smith-Anderson 5-7
Gerwen-Cross 7-3
Aspinall-Price 6-6
Dobey-Gurney 4-7
Wright-Durrant 7-4
Amióta ezt itt megírtad, figyelem és valóban nem néz oda egyik sem. A korcsmában persze én továbbra is mindig, főleg, hogy amióta darcitiszem van, még csak bele sem sikerül zökkenni a játékba, szóval édes mindegy. :)
Sajnos ismerős a dolog. :) Én is azért hagytam abba a játékot mert úgy beakadtam, hogy volt hogy 3 nyílból nem találtam el a táblát. Pedig Budapest II. osztályban játszottam és egész jól ment.
Megpróbáltam többször is 15 év után, de még mindig akadok. Pedig nagyon szerettem játszani... :(
Ha igazán érdekel, rákérdezek. A legjobb barátom darts edző.
Valami olyasmit mondott 20 éve, hogy nyíl nélkül csak odaállsz a táblához és csak a mozdulat folytonosságát gyakorlod minden nap egy órát, akkor visszaáll az agy a normál állapotra. Három hónap után... Na ehhez nem volt kedvem meg lelkierőm, aztán hagytam az egészet.
Lal, ehhez nekem sem fűlik a fogam. Kérdezz rá, 20 év alatt hátha fejlődött annyit az orvostudomány, hogy van egyszerűbb recept. :D
Norris meg ezek a kamu barátok/storyk édes istenem . A kretén meg issza minden szavát:)):))
Már megint beleböfögtél a nagyok dolgába félcédulás komornyikom, eridj innét!
Pincsibe téve , szénné aIázva ez a te sorsod online . Minden fórumon kivet magáboI a közösség engem meg ünnepelnek a tenyerembőI esznek
Mi van Gerwennel? Mármint nem az igazival - akinél remélem, minden rendben, jól csúszik a sör stb. - hanem azzal, aki a Premier League-ben bohóckodik. Még sosem láttam ilyen gyengének. Nagyon szét van esve.