Ja, gyakorlatilag élvezhetetlen, de hosszú idő után legalább valami élő sporteseményt lehet nézni a TV-ben.
Most nézem, az elég korrekt nyeremény 100 forintból:D Ilyenkor sajnálja az ember, hogy nem tette meg legalább egy ezressel.
Komoly.
Egyébként hol lehet nézni?
Melyik adó közvetíti?
Sport tv 20:30-tól (ma pl. Sport1-en lesz)
Köszönöm
Online valahol?
a tarajos vereségének örültem, kellett a 100 forintos miszkemhez, szerencsére simán kikapott annak rendje és módja szerint. Amúgy elég unalmas és élvezhetetlen ez a darts a megszokottakhoz képest, de a semminél jobb.
De most komolyan, akkor mire figyeljünk? Hogy ne az írót találja el? :D Ha már kiesik, akkor mindegy, baszhatjuk az egészet. Én ezért váltottam pár éve fémszárra, mert a törzskorcsmámban, ahol a legtöbbet toljuk, sokszor a kőre esett, amikor például duplára dobásnál szó szerint a táblát sem találtuk el, így a műanyagnak rögtön annyi lett.
Na most, hogy észrevettem hogy írtál, jöhet is a válasz:
Szóval a lényeg, amit a darts oktatók mondanak ilyen esetben, hogy ne nézd meg a kipattant nyílat hogy hova esett! Voltaképpen tehát a koncentráció szempontjából nagyon fontos hogy ne vedd le a szemed a tábláról még akkor sem ha kipattant a nyíl, mert elvonja a fókuszodat és a koncentrációdat a dobásról. :)
Voltaképpen ha a lábadba áll pont, akkor sem szabad odanézned, ha nem szeretnéd hogy "kizökkenj".
Kis feladat: ha legközelebb versenyt látsz a tévében, figyeld majd hogy kipattant nyíl esetén odanéznek-e a játékosok hogy hova esett a nyíl. Lehet, hogy egy-kettő igen, de a legtöbb nem. Ez olyan, mint ahogy a közönséget és bekiabálásokat is ki kell zárni, ugyanúgy minden egyéb tényezőt is ami elvonhatja a figyelmed az előtted álló feladattól.
Természetesen ez már profi szint, kocsmában való dobálgatásnál mindenki odanéz; inkább csak egy kis érdekességet szerettem volna veletek megosztani, hogy milyen apróságoknak is komoly jelentősége van ha valaki igazán jól szeretne játszani.
Óriás darcmaraton indal a héten, keddtől vasárnapig mindennap megmérkőzések! Csapjunk is bele a kalbászos lecsóba:
Smith-Anderson 5-7
Gerwen-Cross 7-4
Aspinall-Price 5-7
Dobey-Gurney 5-7
Wright-Durrant 7-4
Mehet a buli! Mi a tét?