kamon
Válasz Koszka9999 kommentjére
2020. ápr. 19. 18:39

Ja, gyakorlatilag élvezhetetlen, de hosszú idő után legalább valami élő sporteseményt lehet nézni a TV-ben.

kamon
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. ápr. 19. 18:44

Most nézem, az elég korrekt nyeremény 100 forintból:D Ilyenkor sajnálja az ember, hogy nem tette meg legalább egy ezressel.

szroli
2020. ápr. 20. 6:02

Komoly.
Egyébként hol lehet nézni?
Melyik adó közvetíti?

kamon
2020. ápr. 20. 13:10

Sport tv 20:30-tól (ma pl. Sport1-en lesz)

szroli
2020. ápr. 20. 16:07

Köszönöm
Online valahol?

Piroslapos
2020. ápr. 29. 22:37

a tarajos vereségének örültem, kellett a 100 forintos miszkemhez, szerencsére simán kikapott annak rendje és módja szerint. Amúgy elég unalmas és élvezhetetlen ez a darts a megszokottakhoz képest, de a semminél jobb.

óriás elgé

Norris80
2020. ápr. 29. 22:47

De most komolyan, akkor mire figyeljünk? Hogy ne az írót találja el? :D Ha már kiesik, akkor mindegy, baszhatjuk az egészet. Én ezért váltottam pár éve fémszárra, mert a törzskorcsmámban, ahol a legtöbbet toljuk, sokszor a kőre esett, amikor például duplára dobásnál szó szerint a táblát sem találtuk el, így a műanyagnak rögtön annyi lett.

Na most, hogy észrevettem hogy írtál, jöhet is a válasz:

Szóval a lényeg, amit a darts oktatók mondanak ilyen esetben, hogy ne nézd meg a kipattant nyílat hogy hova esett! Voltaképpen tehát a koncentráció szempontjából nagyon fontos hogy ne vedd le a szemed a tábláról még akkor sem ha kipattant a nyíl, mert elvonja a fókuszodat és a koncentrációdat a dobásról. :)

Voltaképpen ha a lábadba áll pont, akkor sem szabad odanézned, ha nem szeretnéd hogy "kizökkenj".

Kis feladat: ha legközelebb versenyt látsz a tévében, figyeld majd hogy kipattant nyíl esetén odanéznek-e a játékosok hogy hova esett a nyíl. Lehet, hogy egy-kettő igen, de a legtöbb nem. Ez olyan, mint ahogy a közönséget és bekiabálásokat is ki kell zárni, ugyanúgy minden egyéb tényezőt is ami elvonhatja a figyelmed az előtted álló feladattól.

Természetesen ez már profi szint, kocsmában való dobálgatásnál mindenki odanéz; inkább csak egy kis érdekességet szerettem volna veletek megosztani, hogy milyen apróságoknak is komoly jelentősége van ha valaki igazán jól szeretne játszani.

van Gerwen
Válasz Norris80 kommentjére
2020. aug. 24. 4:28

Na most, hogy észrevettem hogy írtál, jöhet is a válasz:

Szóval a lényeg, amit a darts oktatók mondanak ilyen esetben, hogy ne nézd meg a kipattant nyílat hogy hova esett! Voltaképpen tehát a koncentráció szempontjából nagyon fontos hogy ne vedd le a szemed a tábláról még akkor sem ha kipattant a nyíl, mert elvonja a fókuszodat és a koncentrációdat a dobásról. :)

Voltaképpen ha a lábadba áll pont, akkor sem szabad odanézned, ha nem szeretnéd hogy "kizökkenj".

Kis feladat: ha legközelebb versenyt látsz a tévében, figyeld majd hogy kipattant nyíl esetén odanéznek-e a játékosok hogy hova esett a nyíl. Lehet, hogy egy-kettő igen, de a legtöbb nem. Ez olyan, mint ahogy a közönséget és bekiabálásokat is ki kell zárni, ugyanúgy minden egyéb tényezőt is ami elvonhatja a figyelmed az előtted álló feladattól.

Természetesen ez már profi szint, kocsmában való dobálgatásnál mindenki odanéz; inkább csak egy kis érdekességet szerettem volna veletek megosztani, hogy milyen apróságoknak is komoly jelentősége van ha valaki igazán jól szeretne játszani.

Amióta ezt itt megírtad, figyelem és valóban nem néz oda egyik sem. A korcsmában persze én továbbra is mindig, főleg, hogy amióta darcitiszem van, még csak bele sem sikerül zökkenni a játékba, szóval édes mindegy. :)

van Gerwen
Válasz Norris80 kommentjére
2020. aug. 24. 4:31

Óriás darcmaraton indal a héten, keddtől vasárnapig mindennap megmérkőzések! Csapjunk is bele a kalbászos lecsóba:

Smith-Anderson 5-7
Gerwen-Cross 7-4
Aspinall-Price 5-7
Dobey-Gurney 5-7
Wright-Durrant 7-4

csiga19794
2020. aug. 24. 7:18

Mehet a buli! Mi a tét?

Élő ügyfélszolgálat