Egyébként meg kell a változatosság, nektek nem pörög az agyatok - csak a sablon évek óta -, de nem baj, gondolkozni meg variálni itt vagyok én! Majd én kitalálom hogy mi a jó nektek! (meg magamnak, hehehe...) :D:D:D
Te mindig variálnál, neked semmi sem jó? :D Várjuk meg a végét, hogy hányan leszünk, de amúgy nem olyan sz@r ötlet, mint ahogy első olvasatra tűnt. :D
Nem szavazni kell majd, hanem tippelni. 21-ei meccsekkel kezdjük, onnantól már minden este elérhető lesz a másnapi pontos menetrend, aki elfelejti vagy nem tippel időben, az így járt. :)
Engedélyt kérek apró ponttá összezsugorodni... :D
Egyébként nekem mindegy, csak tagja lehessek egy ilyen illusztris társaságnak! (Így jó volt?)
Mi is a nicketek Starson? Leemelnék egy-egy kisebb összeget mint Györgyi! :D
Na dartsfish barátaim...
Dobom az etalon tippeket,lehet másolni:))
Rataj 3-1
White 2-3
Price 3-1
Clemens 3-1
Na kezdődjön az oktatás, ezek szerint akkor hárman maradtunk, meglepődnék, ha estig még csatlakozna valaki. Maradjunk a hagyományoknál, a vesztesek küldenek 25 dollárt a győztesnek, nehogy már rögtön a kezdő Norris inas diktálja itt a feltételeket. :D
Ratajski-Joyce 3-1
White-Huybrechts 1-3
Price-Lewis 3-0
Clemens-Kurz 3-1
Laposra szólj már rá,hogy jöjjön!
Ennyit nem lehet rádbízni szokás szerint...
White - Huybrechts: 3-2
Price - Lewis: 3-1
Clemens - Kurz: 3-1
Bocsi srácok, leadtam 4 körül telón, de úgy tűnik volt valami gebasz mert nem küldte el.
Most néztem rá hogy írtatok-e valamit, erre látom hogy nincs itt semmi tőlem.
Na mindegy, az első meccs lement, akkor a maradék háromra megy ma a tipp. :)
Atya ég,a nyomorult bemákolta a Huybrechts meccset:(
Nem történt itt semmi különös, csak a papírformának megfelelően már az első nap élre álltam, innentől csak a differencia kérdéses és a "dicsőséges" második helyért küzdhettek.
1. Gerwen 8 pont
2. Csiga 6 pont
3. Norris 4 pont