van Gerwen
Válasz Norris80 kommentjére
2020. dec. 14. 11:52

Vagy lehet feladat is: futás, fekvő, ilyesmi.

Mit szóltok hozzá?

Az kéne még, egyrészt lusta vagyok, mint a disznó, másrészt meg nem igazán érdekelne, ahogy csiga vagy lapos nekiállna futni vagy fekvőzni a másfél mázsás súlyával. :D Meg ha többen vagyunk, úgy érdekes lenne az ajándékozás, szerintem maradjunk a hagyományos dolláros tétben, ami 25 most, aztán mindenki arra költi, amire akarja - én rögtön feltenném miszkre. :)
Eddig a PL-fordulókon úgy volt, hogy kimenetel eltalálása 1 ponty, pontyos végeredmény 3, de itt már szettekre tolják, második körben 3 nyertre, harmadik és negyedikben 4-re, utána viszont 5-6-7 nyertre, szóval onnantól érhetne akár 4-et is a telitalálat.

csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2020. dec. 14. 13:40

Lapos is jön? Klassen gyerek nem ?

csiga19794
2020. dec. 14. 14:45

Mehet a 25 dolcsi és maradjon a megszokott 1-3 pontos rendszer.
Azt mondják olyan lesz az éved,ahogyan indul,szóval jó lesz egész évben Gerwen pénzét költeni a boltban...

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. dec. 14. 17:40

Lapos inas se látogatja már az oldalt, de a vébére és a pénzszagra lehet idetolja a pofáját, f@szmutogató Klaasen "barátunkban" nem bízom, a félnótás... remélem még él, ezt komolyan mondom. Esetleg még kamon jöhet szóba, de lehet végül csak hárman leszünk, már ha Norris benne van, hogy meztelen fekvőzés helyett dollárt perkál. :D Tehát kimenetel 1 pont, telitalálat 3, 21-ei meccsekkel kezdünk, és onnantól tippelünk mindegyikre, a tét 25 dollár.

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. dec. 14. 17:42

Mehet a 25 dolcsi és maradjon a megszokott 1-3 pontos rendszer.
Azt mondják olyan lesz az éved,ahogyan indul,szóval jó lesz egész évben Gerwen pénzét költeni a boltban...

El kell keserítselek, egész évben fizetheted majd a piákat az inasoknak.

csiga19794
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. dec. 15. 15:52

El kell keserítselek, egész évben fizetheted majd a piákat az inasoknak.

Attól nem rúgsz be apukám:D
21én kezdünk,eddig hárman vagyunk. Javaslom,hogy Norris a 25 dolcsi mellé vegyen fel egy videót ,amin 50 percet kocog és 4üteműzik.

Norris80
2020. dec. 15. 18:49

Jólvanna, csak egy ötlet volt! :D

Mehet akkor a menet részemről is! Meddig kell leadni a szavazatokat, mi legyen a határidő?

Tőlem mehet akár úgy is, hogy az utolsó fizet a 2.-nak meg az elsőnek is, a 2. meg az elsőnek csak. Tehát a 2.-nak ingyen lesz a buli.

Kicsit "pikánsabb"! Vélemények?

van Gerwen
Válasz Norris80 kommentjére
2020. dec. 15. 23:20

Te mindig variálnál, neked semmi sem jó? :D Várjuk meg a végét, hogy hányan leszünk, de amúgy nem olyan sz@r ötlet, mint ahogy első olvasatra tűnt. :D
Nem szavazni kell majd, hanem tippelni. 21-ei meccsekkel kezdjük, onnantól már minden este elérhető lesz a másnapi pontos menetrend, aki elfelejti vagy nem tippel időben, az így járt. :)

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. dec. 15. 23:25

Amúgy én hosszú évek után most először nem vagyok vb-hangulatban. Elég siralmas volt a látvány és az egész azzal a pár nézővel, akiket ma még beengedtek, holnaptól meg már ők sem lehetnek, és finoman szólva a játék színvonala sem verdeste az eget.

Norris80
2020. dec. 15. 23:37

Tényleg furcsa volt, de majd alakul a hangulat meg a játék is. Még nagyon az elején vagyunk.

A lényeg hogy pörögjön a topik, hátha betéved még egy pár halacska... Ha kicsi a tét a kedvem sötét! :D

Élő ügyfélszolgálat