van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2020. szept. 3. 15:41

Pincsibe téve , szénné aIázva ez a te sorsod online . Minden fórumon kivet magáboI a közösség engem meg ünnepelnek a tenyerembőI esznek

Úgy látom, hogy nem értesz a szép szóból ütődött csatlósom, ideje keményebb eszközökhöz folyamodnom, ne lepődj meg, ha egyszer csak az éjszaka leple alatt bekopogtat hozzád bostef vagy topin inas és kicsit "elbeszélgetnek" veled.

van Gerwen
Válasz kamon kommentjére
2020. szept. 3. 15:50

Mi van Gerwennel? Mármint nem az igazival - akinél remélem, minden rendben, jól csúszik a sör stb. - hanem azzal, aki a Premier League-ben bohóckodik. Még sosem láttam ilyen gyengének. Nagyon szét van esve.

Köszi, én jól vagyok, bár hajnalban már nem igazán csúszott az a sör. :) A nem igazi Gerwennel meg fogalmam sincs, hogy mi van, a nagyobb baj, hogy még ő sem tudja. Magához képest tényleg bűn gyenge, amióta új nyila és szponzora van, látványosan visszaesett. Már az ellenfelek sem tartanak tőle, mint pár éve, szerintem az UFO Gerwen már a múlté, de azért bízom benne, hogy nem lesz igazam és vissza fog jönni, mint Djoko, róla sem hitték, amikor a guru hatására fűtől-fától kikapott, hogy lesz még valaha olyan jó, mint régen, mégis oktat megint mindenkit.

csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2020. nov. 23. 9:32

Mi történt tegnap a nyomorulttal,hogy 15-13ról kikapott 15-16ra? Nem láttam...

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. nov. 25. 4:21

Nyomorult az apád f... Gerwen sajnos egész évben egy vicz, ezen a tornán azért mutatott már életjelet, nem játszott rosszul, de hogy nagy vezetésről és 8 meccsnyíllal se tudja lezárni a meccset a lúzer Whitlock ellen, az mentális gondokra (is) utal. Winmaut meg jól megszopatta, átigazolt a nagyobb lóvéért, de az új nyilakkal nem ment a játék, azóta visszaváltott a régi gyártóéra, ők meg megengedik neki. :)

csiga19794
2020. dec. 3. 16:43

12.15én rajtol a vb. Összedobhatnánk egy ****a kis versenyt. Addig van idő megtervezni. 2. vagy 3. fordulótól mehetne a tipp és akkor kijönne a hosszútávú edge-em is rajtatok:p

csiga19794
2020. dec. 8. 17:15

Na mi van nyomorultak? Nem mertek?

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. dec. 10. 3:46

Én nem félek inas, pláne nem tőled, de van itt még olyan, aki egyáltalán olvassa a topikot és végig tud rendesen tippelni egy játékot? Mindegy, benne vagyok, ha kell, akkor ketten. A menetrendet nézve december 15-től 20-ig párhuzamosan mennek első és második fordulós meccsek, 21-től viszont már csak második fordulósok, ami leegyszerűsíti a tippelést, szóval kezdjük a 21-ei csörtékkel. Tét? Benne vagyok külön fogadásban is, pl. ki lesz a végső győztes, vagy hogy avatunk-e új világbajnokot.

csiga19794
2020. dec. 12. 6:05

Mehet a buli. Ha ketten leszünk 25 dolcsihoz mit szólsz?
Azért nem bánnám,ha többen összejönnénk,mert téged leoktatni nem egy nagy kihívás:D

Norris80
2020. dec. 13. 18:36

Vagyok, érdekel! Hogy szokott működni? Vagy visszaolvassak?

Norris80
2020. dec. 13. 18:46

A pénz annyira nem motivál viszont. Idén nem lehetne valami tárgy nyeremény? Amivel "fáradni" kell, nem csak elutalni hanem megrendelni/megvenni, feladni a másiknak vagy ilyesmi. Az összeg sem érdekes, lehet ez a $25 is akár.

Vagy lehet feladat is: futás, fekvő, ilyesmi.

Mit szóltok hozzá?

Élő ügyfélszolgálat