Pincsibe téve , szénné aIázva ez a te sorsod online . Minden fórumon kivet magáboI a közösség engem meg ünnepelnek a tenyerembőI esznek
Mi van Gerwennel? Mármint nem az igazival - akinél remélem, minden rendben, jól csúszik a sör stb. - hanem azzal, aki a Premier League-ben bohóckodik. Még sosem láttam ilyen gyengének. Nagyon szét van esve.
Mi történt tegnap a nyomorulttal,hogy 15-13ról kikapott 15-16ra? Nem láttam...
Nyomorult az apád f... Gerwen sajnos egész évben egy vicz, ezen a tornán azért mutatott már életjelet, nem játszott rosszul, de hogy nagy vezetésről és 8 meccsnyíllal se tudja lezárni a meccset a lúzer Whitlock ellen, az mentális gondokra (is) utal. Winmaut meg jól megszopatta, átigazolt a nagyobb lóvéért, de az új nyilakkal nem ment a játék, azóta visszaváltott a régi gyártóéra, ők meg megengedik neki. :)
12.15én rajtol a vb. Összedobhatnánk egy ****a kis versenyt. Addig van idő megtervezni. 2. vagy 3. fordulótól mehetne a tipp és akkor kijönne a hosszútávú edge-em is rajtatok:p
Na mi van nyomorultak? Nem mertek?
Én nem félek inas, pláne nem tőled, de van itt még olyan, aki egyáltalán olvassa a topikot és végig tud rendesen tippelni egy játékot? Mindegy, benne vagyok, ha kell, akkor ketten. A menetrendet nézve december 15-től 20-ig párhuzamosan mennek első és második fordulós meccsek, 21-től viszont már csak második fordulósok, ami leegyszerűsíti a tippelést, szóval kezdjük a 21-ei csörtékkel. Tét? Benne vagyok külön fogadásban is, pl. ki lesz a végső győztes, vagy hogy avatunk-e új világbajnokot.
Mehet a buli. Ha ketten leszünk 25 dolcsihoz mit szólsz?
Azért nem bánnám,ha többen összejönnénk,mert téged leoktatni nem egy nagy kihívás:D
Vagyok, érdekel! Hogy szokott működni? Vagy visszaolvassak?
A pénz annyira nem motivál viszont. Idén nem lehetne valami tárgy nyeremény? Amivel "fáradni" kell, nem csak elutalni hanem megrendelni/megvenni, feladni a másiknak vagy ilyesmi. Az összeg sem érdekes, lehet ez a $25 is akár.
Vagy lehet feladat is: futás, fekvő, ilyesmi.
Mit szóltok hozzá?