úgy látom ezt a topicot csak én látogatom, de bad-beat topic helyett inkább ide:
mocskos rohadt !$+#&@ dzsókersztársz...
hétvége mérlege: 1700 hand, -4bi, 2 set-over-set, egy set vs backdoorflush, egy nutsor vs full. az már alap, hogy az összes rohadt SS 45bb-ből setmineol és persze TPTK vs set jön is flopon. a maradék pár közepes/kicsi potból meg kiblöfföltek a lagtard fishek. hurrá
hát most nagyon át tudom érezni
ma már a vállvonogatásig jutottam, milyen lappal kéne indulni amit nem javul le valami szar? Ma az Ev is beállt a rendes mínuszba, pedig eddig nem látszott az hogy a setet overbetelhetem bártan turnon nem baj az, jön a sor és ezért meg kell adni
Saját magunk a legnagyobb ellenségünk.
FCk
Powerhouse gym: edzés után szaunázok, kint hagyom a hideg zuhany után a tusfürdőmet a zuhanytálcán, második körben megyek ki, és hűlt helye.
500ft-ért képesek tusfürdőt lopni, ez mi? OMG!
Powerhouse gym: edzés után szaunázok, kint hagyom a hideg zuhany után a tusfürdőmet a zuhanytálcán, második körben megyek ki, és hűlt helye.
500ft-ért képesek tusfürdőt lopni, ez mi? OMG!
Legyen ez ma a legnagyobb BadBeated!
GL!
Ahhoz képest jól jártam, hogy augusztusban meg én hagytam ott a 10k ft-os napszemüvegem valamelyik nap, és rá két héttel amikor rákérdeztem nem e látták, le volt adva a pultba.
Ez akkor is annyira szánalmas, mert ha mondjuk ott hagyom, és úgy tűnik el de nem, tudja a tolvaj, hogy 5m-re vagyok a szaunában, és így kap az alkalmon. Azt is tudom, hogy bérletes volt, tehát nem lehet atom csóringer, ha telik neki edzésre.
Nagyon durva válság van már ebben az országban...
Lehet, hogy leadták azt is:D
ilyen arcok szednek szét. ezt most itt épp sikerült bemákolni...
omg omg
$0.05/$0.10 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG butschebue ($17.72)
CO Hero ($9.54)
BTN kohlenkasten ($3.31)
SB G. Berger ($24.63)
BB CanerG1 ($6.26)
Pre-Flop: ($0.15, 5 players) Hero is CO :as: :ad:
butschebue raises to $0.30, Hero raises to $1, 2 folds, CanerG1 calls $0.90, butschebue folds
Flop: :3s: :8d: :4c: ($2.35, 2 players)
CanerG1 checks, Hero bets $1.75, CanerG1 raises to $3.50, Hero goes all-in $8.54, CanerG1 goes all-in $1.76
Turn: :ah: ($12.87, 2 players, 2 all-in)
River: :jc: ($12.87, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: $12.87
CanerG1 shows
:3c: :4d:
Hero shows
:as: :ad:
Hero wins $15.51 (net +$5.97)
CanerG1 lost $6.26
butschebue lost $0.30
Ne légy dühös, ha érzed, hogy elönti az agyad az ideg, akkor kezd dúdolni: L Miki bulizik, pam-pam!:D:D:D