xxx982
Válasz lac1nho kommentjére
2011. ápr. 3. 4:10

Buttonrol emel a fish 3 bb-t, 17 bb-ből, vissza pusholok rá A,Js-el, gondolkodás nélkül megadja J,To-val. Flop: A,3,5 szivárvány turn Q és már vigyorog, hogy úgyis jön a Király, és a river? Na mi? Egy kibaszott király. És egy ilyen faszfej ott ül itmbe. És ami a legrosszabb, mindez élőben. Vààà valamit szét kell vernem

Johnny Diablo
Válasz xxx982 kommentjére
2011. ápr. 3. 6:02

weaktight | Hand napi standard
weaktight | Hand hát ennyit a trükközésről :) az a szép benne ha visszatolom dobja mert 100%ban foldol 3betre. + note-om volt rajta, hogy btn párral is c-olja az AI-t. hát, ha 3betre dob, máshogy rakassam be vele?
ezek a mai csemegék amik tiltre raknak. 2 a kb beszopott 20-30 ilyenből. lassan 100BI-al EV alatt ne legyek qrva mérges? mostanában nem akadtam ki de ezt muszáj volt kiírnom magamból :D

WARETRAPS
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. ápr. 3. 11:20

ne legyek qrva mérges?

No offense, de az Sng műfajban sajna benne van hogy felizgathatja magát az ember. Ezen kéne valahogy úrrá lenni.
Ennek tetejébe pedig ha a berakott leosztásokat megnézzük, azt kell mondanom, hogy elég sok hiba látható részedről
Peace

bnas
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. ápr. 3. 12:32

Az a potbet mire jó AK-val??

Heyman
Válasz bnas kommentjére
2011. ápr. 3. 15:20

Az a potbet mire jó AK-val??

egyedi stílus :D

Johnny Diablo
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. ápr. 3. 15:49

No offense, de az Sng műfajban sajna benne van hogy felizgathatja magát az ember. Ezen kéne valahogy úrrá lenni.
Ennek tetejébe pedig ha a berakott leosztásokat megnézzük, azt kell mondanom, hogy elég sok hiba látható részedről
Peace

igen ezeket magamtól is észrevettem. mondjam azt, hogy szétbaszott az ideg? egy korábbi handben a dühtől már azt sem láttam, hogy 2en limpeltek és nem egy ember. ennek ellenére azt az egy limpert sem izolálom akit látni véltem :D a pot bet AK-val szintén a nyugalom jele :D ilyenkor a hibák is mennyire belejátszanak a szériádba és a méregtől akkor fel sem tűnnek. csak az jön elő, hogy megint túlhúzott. de az, hogy öregem mekkora bénát játszottam csak másnap. ilyenkor :) nyugodtan ;) majd next time

gászler
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. ápr. 3. 17:21

Szerintem itt pre csak akkor szorítod ki TALÁN a 77-et, ha insta pusholsz. Más esetben nem igazán. Onnantól meg standard. :(

....
nem igazán értem mi értelme az insta pushnak!info nincs a játékosról ,de ellehet dobni az AA-t, jó tom igy h látom mi a vége könnyü mondani!de ajánlom Bélabácsi 1. videóját hasznos!gl.

Johnny Diablo
Válasz gászler kommentjére
2011. ápr. 3. 18:36

....
nem igazán értem mi értelme az insta pushnak!info nincs a játékosról ,de ellehet dobni az AA-t, jó tom igy h látom mi a vége könnyü mondani!de ajánlom Bélabácsi 1. videóját hasznos!gl.

megnézetm én is azt a videót, nem gondolod h tilten AA-t fogok dobni ;)

reirreT
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. ápr. 3. 18:49

nem gondolod h tilten AA-t fogok dobni ;)

Epic hsz! :)

JustHoldPlz
Válasz reirreT kommentjére
2011. ápr. 3. 19:29

nem jatszok sng-t de jol erzem h mind a ket hand minden utcan rosszul van megjatszva?

Élő ügyfélszolgálat