Buttonrol emel a fish 3 bb-t, 17 bb-ből, vissza pusholok rá A,Js-el, gondolkodás nélkül megadja J,To-val. Flop: A,3,5 szivárvány turn Q és már vigyorog, hogy úgyis jön a Király, és a river? Na mi? Egy kibaszott király. És egy ilyen faszfej ott ül itmbe. És ami a legrosszabb, mindez élőben. Vààà valamit szét kell vernem
weaktight | Hand napi standard
weaktight | Hand hát ennyit a trükközésről :) az a szép benne ha visszatolom dobja mert 100%ban foldol 3betre. + note-om volt rajta, hogy btn párral is c-olja az AI-t. hát, ha 3betre dob, máshogy rakassam be vele?
ezek a mai csemegék amik tiltre raknak. 2 a kb beszopott 20-30 ilyenből. lassan 100BI-al EV alatt ne legyek qrva mérges? mostanában nem akadtam ki de ezt muszáj volt kiírnom magamból :D
ne legyek qrva mérges?
Az a potbet mire jó AK-val??
Az a potbet mire jó AK-val??
No offense, de az Sng műfajban sajna benne van hogy felizgathatja magát az ember. Ezen kéne valahogy úrrá lenni.
Ennek tetejébe pedig ha a berakott leosztásokat megnézzük, azt kell mondanom, hogy elég sok hiba látható részedről
Peace
Szerintem itt pre csak akkor szorítod ki TALÁN a 77-et, ha insta pusholsz. Más esetben nem igazán. Onnantól meg standard. :(
....
nem igazán értem mi értelme az insta pushnak!info nincs a játékosról ,de ellehet dobni az AA-t, jó tom igy h látom mi a vége könnyü mondani!de ajánlom Bélabácsi 1. videóját hasznos!gl.
nem gondolod h tilten AA-t fogok dobni ;)
nem jatszok sng-t de jol erzem h mind a ket hand minden utcan rosszul van megjatszva?