Szeretném azt a szájbabaszott kurva anyádat szájbabaszni, hogy baszd szájba a kurva anyádat. Ongame.
Dealt to Katzorking [ Kd Ts ]
omegarauta folds
Picasssoo folds
Kominsky raises [$10.00 USD]
Katzorking calls [$8.00 USD]
** Dealing Flop ** [ 4h, Tc, 4c ]
Kominsky checks
Katzorking bets [$18.00 USD]
Kominsky calls [$18.00 USD]
** Dealing Turn ** [ Kh ]
Kominsky checks
Katzorking bets [$46.00 USD]
Kominsky calls [$46.00 USD]
** Dealing River ** [ 3d ]
Kominsky checks
Katzorking bets [$142.00 USD]
Kominsky raises [$401.50 USD]
Katzorking calls [$140.50 USD]
Kominsky wins $715.00 USD from main pot
Kominsky shows [3s, 3c ]
Kominsky wins $119.00 USD
Már csak ha az Ongame dicsőítésnél tartunk, tegnapi napom fénypontja :D
mit lehet tenni,ha nem nyerhetsz??? de muszáj tolni a bónusz határidő miatt???
tartottam több pihenőt is, de a %-okat nem befolyásolja mennyit játszottam előtte. a tilt az kutya fasza.
Esküszöm már a kk-t sem merem rendesen megjátszani.
jó: a hosszútáv majd téged igazol
még mindig sokszor olcsóbb elmenni inni mint jatszani :D
Utóbbi szar sessionhöz képest ma legalább plusszoltam volna 2bi-t. Már ülök ki az asztalokról mikor még az egyiken jön egy AA, of course, hogy KK-ba néztem ami köztudottan erősebb mint az AA :( 3bi helyett 1bi, de legalább pluszos session :D
hogy Qrvulna meg Fortuna ahol épp ba.ák!!! nevetséges!!!! mai nap eddig 47 sng. ROI -38% +14 helyett!! és ez megy lassan 3 hete. a havi zárásom -23$ lett +189$ helyett, mindez 2.20$-os normál FR asztalokon. weaktight | Hand | QAs - No Limit Holdem Tournament mindezt ilyen finomságok teszik széppé, bár ez turbóson volt. az arc 78/46-ot játszott végig 156 hand alatt. és ő volt ma a sokadig szerencse fia. fáraszt, hogy van amikor 8-9 sng-ból nem érek be még a top 5-be sem. kezd felbaszni nagyon!!!!
weaktight | Hand ma csak ilyenek vannak :( összeomlott a játékom teljesen. itt már az sem tűnt fel, hogy hány limper van. ennek szerintem soha nem lesz vége.
weaktight | Hand ma csak ilyenek vannak :( összeomlott a játékom teljesen. itt már az sem tűnt fel, hogy hány limper van. ennek szerintem soha nem lesz vége.
Szerintem itt pre csak akkor szorítod ki TALÁN a 77-et, ha insta pusholsz. Más esetben nem igazán. Onnantól meg standard. :(