jefffryys
Válasz jefffryys kommentjére
2014. jan. 5. 21:57

Nekiülök újra, mert hát tolni kell, 30 handen belül QQ KK-ba.

És el kellene hinnem, hogy ez a normális? Az normális, hogy van 1-1 nap, amikor sűrűn ömlik a szar, de nekem majdnem minden napom ugyanez lassan másfél éve.

És elhullott egy AA is, szerencsére csak short ellen. Komolyan, nekem addig jó, amíg nincs semmi lapom, addig elpötyögök kis potokkal. De aztán jön a monster, amivel más a pénzt keresi, aztán pá money.

iKeksz
Válasz jefffryys kommentjére
2014. jan. 5. 22:04

Új nap, új remények: nem megy le 200hand, de T9 AT-be KQJ-n, és flöss nagyobba már belenéz. Nem hiszi el senki, még én sem, de csal ellenem a PS.

AK AA-ba, AK V JJ bukik. 350 hand 4 cooler.

Ne mond sokszor ezt a csalást, mert rád keresnek és még jobban fognak ellened csalni!
Ezért vannak a downswingek is.

jefffryys
Válasz iKeksz kommentjére
2014. jan. 5. 22:12

Ne mond sokszor ezt a csalást, mert rád keresnek és még jobban fognak ellened csalni!
Ezért vannak a downswingek is.

Nem zavar az oltogatás, tudok rajta/magamon nevetni, úgyhogy csak hajrá!
Azért vagyok most a szokásosnál is jobban ki, mert ugye új év, az ember újult erővel vág neki, és fordulatot vár az új évtől, aztán semmi, same old shit.

bellaurora
Válasz Yomb1e kommentjére
2014. jan. 5. 22:17
jefffryys
Válasz bellaurora kommentjére
2014. jan. 5. 22:46

Párhuzamosan bukik KK, AA. Gyerünk, mutassátok be a teljes repertoárt!

d-_-b
2014. jan. 7. 1:45

Kaptam egy kis befizetés nélküli bónuszt egy bingóteremtől. Frankón elkezdtem slot-olni a kapott20$-mmal, pár pöri és már 2K$-n voltam :) gogo live chat és kérdés, mennyit fizessek be stb... erre a válasz: MO játékosok nem játszhatnak valódi pénzben a teremben :D mondom szuper, de mi a ......-nak küldték már harmadjára ezt a szart nekem? erre nem tudott választ adni, csak srysrysry...

Már régebben regiztem a terembe, és nem is értem, miért engedte meg, hogy regeljek? :Đ kocsogok

d-_-b
Válasz bellaurora kommentjére
2014. jan. 7. 1:50
Lordtebeli
2014. jan. 7. 7:49

Akkor az nagy szivas! Porgetted a semmiert! De telleg az anyjukert kuldik! Aaaaa no comment

Koszka9999
Válasz d-_-b kommentjére
2014. jan. 7. 11:06

Frankón elkezdtem slot-olni a kapott20$-mmal, pár pöri és már 2K$-n voltam :)

Andersen, te vagy az?

d-_-b
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. jan. 7. 11:17

Andersen, te vagy az?

=)ohh, olyan hihetetlen, hogy sloton lehet nyerni? Omg

Élő ügyfélszolgálat