GRRRRRRRRRRRR!
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.10/$0, norbertox | BOOM! Hand Replayer
Hát igen... Itt a hétvége...
Hát igen... Itt a hétvége...
Kezd leesni, hogy a fishek elleni játékommal van a legnagyobb baj. De ez jó, hát nem azon a legkönnyebb javítani?
Kezd leesni, hogy a fishek elleni játékommal van a legnagyobb baj. De ez jó, hát nem azon a legkönnyebb javítani?
Privát üzenettel próbálkoztam, megírtam, küldtem... Mintha nem ment volna el, hmmm...
Korábbról derengett, hogy 50 hozzászólás kell hozzá. Nagy tételben fogadtam volna rá, hogy 49 darab van............. :mad:
... Éééééés tényleg! :))
No, amit magam elé mondtam, azt inkább nem írom ide. ;)
De ezzel megvan!!! :cool::rolleyes:
Miért van az, hogy a legkönnyebben verhető mezőnyű verseny megy a legszarabbul. Annyi itt a hal, hogy egy ország karácsonyi halszükségletét fedezné, de még BE-t sem tudok ezen hozni. Ezen a versenyen a hosszútáv mértékegysége: fényév!!! Kiakaszt.:mad:
[video=youtube;wOr-8HJuPQw]http://www.youtube.com/watch?v=wOr-8HJuPQw[/video]
Miért van az, hogy a legkönnyebben verhető mezőnyű verseny megy a legszarabbul. Annyi itt a hal, hogy egy ország karácsonyi halszükségletét fedezné, de még BE-t sem tudok ezen hozni. Ezen a versenyen a hosszútáv mértékegysége: fényév!!! Kiakaszt.:mad:
Látom, legalább ti jól elszórakoztok. És elég gyakran betalál "*******" nélkül is.