Johnny Diablo
Válasz JustHoldPlz kommentjére
2011. ápr. 3. 21:46

nem jatszok sng-t de jol erzem h mind a ket hand minden utcan rosszul van megjatszva?

jól, köszönöm. ez a topic nem arról szól. akkor nem ide tettem vna ha kérdésem van a leosztással. a hibákat láttam én is. miután összetörtem a fél lakást a legkevésbé sem az érdekelt, hogy játszom. szétba.ott az ideg. nyilván nyugodtan nem így játszottam vna őket. ja és az észrevételed mellé még annyit h ezt egy korábbi hsz-ban már megbeszéltük ;)

Flippmester
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. ápr. 3. 21:51

jól, köszönöm. ez a topic nem arról szól. akkor nem ide tettem vna ha kérdésem van a leosztással. a hibákat láttam én is. miután összetörtem a fél lakást a legkevésbé sem az érdekelt, hogy játszom. szétba.ott az ideg. nyilván nyugodtan nem így játszottam vna őket. ja és az észrevételed mellé még annyit h ezt egy korábbi hsz-ban már megbeszéltük ;)

Akor bizonyára több száz ezres károk keletkeztek.

JustHoldPlz
Válasz Flippmester kommentjére
2011. ápr. 3. 21:53

: DDD

Johnny Diablo
Válasz Flippmester kommentjére
2011. ápr. 3. 21:56

hát ha több száz 1000nem is, de egérből be vagyok tankolva. mindig van 4-5 itthon :D olyan mint a dohányosoknál a cigi. mikor mérges vagyok több fogy :D

JustHoldPlz
2011. ápr. 3. 21:59

hát ha több száz 1000nem is, de egérből be vagyok tankolva. mindig van 4-5 itthon :D olyan mint a dohányosoknál a cigi. mikor mérges vagyok több fogy :D

akkor bizonyara jo nagy limiten jatszol, h megerje

Flippmester
2011. ápr. 3. 22:01

:-DD

Johnny Diablo
2011. ápr. 3. 22:20

miért nálad miből van gyártva az egér? aranyból? én kemény 900ft-os egeret csapok szét. azért az kijön a 2-5$-os téten hozott profitomból is. bár a gurulós irodai szék és a számítógép asztal rongálása többe került :D az a 200$ kár már ide vagy oda! :D

mese
2011. ápr. 3. 22:33

egyszerű a dolog, nem kell tiltelni és akkor semmit nem kell lecserélni, csak ha magától fárad el:D

reirreT
Válasz mese kommentjére
2011. ápr. 3. 23:01

Nem kell tiltelni LOL
Már hogyne kellene?? :)

Johnny Diablo
Válasz reirreT kommentjére
2011. ápr. 4. 0:27

Nem kell tiltelni LOL
Már hogyne kellene?? :)

szerintem a tilt utáni időszak a legviccesebb utólag visszagondolva rá :D látom magamat ahogy anyázva felrúgom a széket, majd elsántikálok. qrva jó rajta másnap röhögni :D
Isildur1: gg, szép comeback!
KidPoker: nyertem? wow, beteg! gg, köszi
KidPoker: pedig már csomó mindent összetörtem a nappaliban
KidPoker: az asszisztensemnek lesz takarítani valója lol jkjk
meg ugye Negreanu a favorit nálam :D

Élő ügyfélszolgálat