jacsapoker
Válasz Yomb1e kommentjére
2014. szept. 24. 9:18

Undorító ez a ps komolyan, máshol ilyen donkok ellen nyerek

VTomi24
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. szept. 24. 9:20

Undorító ez a ps komolyan, máshol ilyen donkok ellen nyerek

Próbálj a limiteden játszani!!! Esetleg máshol...

jacsapoker
2014. szept. 24. 9:23

Sok oldalon játszom, csak ps azért tolom, mert azonnal fizetnek.

lecso10
2014. szept. 25. 10:13

EZT MÁR NEM HISZEM EL B.ZMEG, HOGY MÁR 3. NAPJA EGÉSZ NAP REGGELTŐL ESTIG VÁGJÁK AZT A K.RVA ASZFALTOT!!!!!!
Nem lenne egyszerűbb fúrni, vagy kis kerülővel a gyepet felásni és ott vezetni a kábelt, nem b.zmeg, VÉGIG KELL BONTANI AZ EGÉSZ ÚTCÁT!!!!!!!!!!
HOGY A K.RVA ANYJÁT AKI EZT ÍGY MEGTERVEZTE!

VTomi24
2014. szept. 25. 13:10

Sok oldalon játszom, csak ps azért tolom, mert azonnal fizetnek.

Ja látom:p

VTomi24
2014. szept. 25. 23:47

Már megint a szarul megjátszott handdel nyerek, nem mintha nem esne jól néha mákolni, csak egyre többször látom azt, hogy a 80-20-akat a 20%-ok nyerik kb 70-80%-ban. Ezentúl ne akarjak jól játszani?
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.01/$0, VTomi24 | BOOM! Hand Replayer

audiosultan
2014. szept. 26. 0:08

elegem van az egészből már az összes multiaccountomat letiltottam mindenhonnan örökre, mégis tudok még valamelyik századik anyám nevére regisztrált stars accounttal hobbipokereskedni és BUKNI :D váááááááááááááááááááááááááááá. unblock le kéne tiltani a pókerről, nem tudok és már nem is AKAROK nyerni! akkor meg minek? na ez tök jó ez a dühöngő :D

benyo87h
2014. szept. 26. 0:31

Csak hogy én is letegyem már itt a kézjegyem több éves regisztrációm után :D
Ipoker 1750 euro garantál/rebuy verseny. Taknyosan,betegen,lázasan,nyakig begubózva mint egy selyemhernyó,teát szűrcsölgetve,kis poker,ha már megdobáltak több tucat free tokennel,hááá mért ne?
Minden szép is jó volt,3x kaptam lapot 3 óra alatt,elég is volt az addon-ig. Jött a buborék,jól álltam na mondom lesz egy kis apró ebből is, beküldtem a doksikat,mert ugye anélkül no withdraw. Erre mit ad a jó isten buborék 24 mindenre elszánt bingó játékos közt ott lubickolok,húzom az időt h ne egyen meg a vak :D Arra az elhatározásra jutottam AA-val mért ne pusholjak? ( pl mert legyorsulnak vmi szarral!!!) megtettem,szivárvány flop majd vmi ócska lap és a csodás river 9 ami kellett barátunk zsebpárjához,úgy búcsúztam. De*****jó ültem 4 órát a semmiért jeee :( de a support kiváló munkályát is is elismerném! 21:16 kor estem abban a percben jött az email hogy rendben vannak a doksik,mehet a kifizetés,köszi anyád! :D ipoker én így szeretlek :D Mi a tanulság? EBBEN A SZITUBAN EL KELL DOBNI AZT A KÉT DARAB ***** ÁSZT!!!! jóccakát

VTomi24
2014. szept. 27. 23:02
VTomi24
2014. okt. 5. 23:16
Élő ügyfélszolgálat