Undorító ez a ps komolyan, máshol ilyen donkok ellen nyerek
Undorító ez a ps komolyan, máshol ilyen donkok ellen nyerek
Sok oldalon játszom, csak ps azért tolom, mert azonnal fizetnek.
EZT MÁR NEM HISZEM EL B.ZMEG, HOGY MÁR 3. NAPJA EGÉSZ NAP REGGELTŐL ESTIG VÁGJÁK AZT A K.RVA ASZFALTOT!!!!!!
Nem lenne egyszerűbb fúrni, vagy kis kerülővel a gyepet felásni és ott vezetni a kábelt, nem b.zmeg, VÉGIG KELL BONTANI AZ EGÉSZ ÚTCÁT!!!!!!!!!!
HOGY A K.RVA ANYJÁT AKI EZT ÍGY MEGTERVEZTE!
Sok oldalon játszom, csak ps azért tolom, mert azonnal fizetnek.
Már megint a szarul megjátszott handdel nyerek, nem mintha nem esne jól néha mákolni, csak egyre többször látom azt, hogy a 80-20-akat a 20%-ok nyerik kb 70-80%-ban. Ezentúl ne akarjak jól játszani?
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.01/$0, VTomi24 | BOOM! Hand Replayer
elegem van az egészből már az összes multiaccountomat letiltottam mindenhonnan örökre, mégis tudok még valamelyik századik anyám nevére regisztrált stars accounttal hobbipokereskedni és BUKNI :D váááááááááááááááááááááááááááá. unblock le kéne tiltani a pókerről, nem tudok és már nem is AKAROK nyerni! akkor meg minek? na ez tök jó ez a dühöngő :D
Csak hogy én is letegyem már itt a kézjegyem több éves regisztrációm után :D
Ipoker 1750 euro garantál/rebuy verseny. Taknyosan,betegen,lázasan,nyakig begubózva mint egy selyemhernyó,teát szűrcsölgetve,kis poker,ha már megdobáltak több tucat free tokennel,hááá mért ne?
Minden szép is jó volt,3x kaptam lapot 3 óra alatt,elég is volt az addon-ig. Jött a buborék,jól álltam na mondom lesz egy kis apró ebből is, beküldtem a doksikat,mert ugye anélkül no withdraw. Erre mit ad a jó isten buborék 24 mindenre elszánt bingó játékos közt ott lubickolok,húzom az időt h ne egyen meg a vak :D Arra az elhatározásra jutottam AA-val mért ne pusholjak? ( pl mert legyorsulnak vmi szarral!!!) megtettem,szivárvány flop majd vmi ócska lap és a csodás river 9 ami kellett barátunk zsebpárjához,úgy búcsúztam. De*****jó ültem 4 órát a semmiért jeee :( de a support kiváló munkályát is is elismerném! 21:16 kor estem abban a percben jött az email hogy rendben vannak a doksik,mehet a kifizetés,köszi anyád! :D ipoker én így szeretlek :D Mi a tanulság? EBBEN A SZITUBAN EL KELL DOBNI AZT A KÉT DARAB ***** ÁSZT!!!! jóccakát
Magasabb téteken is ez van?
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.01/$0, VTomi24 | BOOM! Hand Replayer
No Limit Texas Hold'em Hand, 125/250, VTomi24 | BOOM! Hand Replayer
Mert, akkor érdemes ezen a téten maradni:p
Ez mennyire hibás ismeretlenek ellen?
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/11014609_CC0BDEC1E0
Ezért imádom a pokerstars rng-jét
No Limit Texas Hold'em Hand, 300/600, VTomi24 | BOOM! Hand Replayer