Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > EURO 2008 avagy végre foci!

Valhalla
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 12. 16:50

Sanyi nagy figura, ilyen vagány és tehetséges bíró az életben nem fog születni az egész Földön.

Bár én nem mondhatom hogy személyesen ismerem, néhány rendezvényen összefutottunk, pont abban az időben amikor évről-évre a világ legjobb füttyösének választották, kb. nekem is ilyen kép alakult ki róla, mármint hogy egy nagy fazon, s semmi sztárallűr meg ilyesmi, szóval élvezi szimpátiámat, ráadásul játékvezetői stílusa, pont a vagányság miatt anno nagyon tetszett. S persze ezen semmit nem változta, hogy éppen a már említett kérdésben nem értünk egyet. Tehát részemről továbbra is max. respect Puhl úr irányába ;)

Valhalla
Válasz Valhalla kommentjére
2008. jún. 12. 17:01

Bár ez mondjuk inkább a sportfogadás részbe tartozna, de elég nagy a forgalom itt is, szal hátha...

Találtam két meccset, nekem elég egyértelműnek tűnik a végkimenetel az eddig látottak alapján.

Görögország-Oroszország görög győzelem, 3 fölötti a szorzóval, van valami csapda itten vagy csak ennyire nem értek a focihoz, de ebből az orosz csapatból két legjobbja, irányító+gólvágó hiányában nem nézek ki semmit, bűn rosszak

Török-Cseh döntetlen, mivel a csehek technikában lesüllyedtek, brusztban felnőttek a törökökhöz

A kettő combóban több mint 10x-es pénz nekem elég egyértelmű, van ellenvélemény? Megalapozott persze :D

dzsairosz
2008. jún. 12. 17:16

Kicsit off
Van két eladó jegy a jövő szerdai görög-spanyol meccsre. Akit érdekel írjon privátba.

Vika
2008. jún. 12. 18:02

Bár ez mondjuk inkább a sportfogadás részbe tartozna, de elég nagy a forgalom itt is, szal hátha...

Találtam két meccset, nekem elég egyértelműnek tűnik a végkimenetel az eddig látottak alapján.

Görögország-Oroszország görög győzelem, 3 fölötti a szorzóval, van valami csapda itten vagy csak ennyire nem értek a focihoz, de ebből az orosz csapatból két legjobbja, irányító+gólvágó hiányában nem nézek ki semmit, bűn rosszak

Török-Cseh döntetlen, mivel a csehek technikában lesüllyedtek, brusztban felnőttek a törökökhöz

A kettő combóban több mint 10x-es pénz nekem elég egyértelmű, van ellenvélemény? Megalapozott persze :D

Jó a szorzó a görögökre, viszont én "félek" egy kicsit ettől a meccstől, mert sok erőt a görögökben sem láttam az első meccsükön. Lebeszélni persze nem akarlak, ne érts félre!

Döntetlenre sosem tettem, maximum csak olasz bundákra a bajnokság végén, így a második tipphez nem is akarok hozzáfűzni semmit. ;)

Bodza18
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 12. 19:19

Nagyon komolyan felkészültek a horvátok a németekből. Az első félidő egyértelműen az övéké volt és lehetne simán 2-0 is, ami már megnyugtató lenne, így azonban...az biztos hogy izgalmas lesz. Azért megnéznék egy "barátságos" német-osztrákot az utolsó körben úgy, hogy mindkét csapatnak 3-3 pontja van. :)

Bodza18
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. jún. 12. 19:19

ATTYAISTEN milyen góóól!!!???

Vika
2008. jún. 12. 19:57

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem nem igazán tetszik az a jelenség (csapattól és meccstől függetlenül), hogy lassan már csúnya nézésért is kiállítanak a játékvezetők. Fontos a fair play, de a foci azért alapvetően férfias sport, attól, hogy egy játékos meglöki a másikat játékon kívül, még nem kellene kiállítani. Ha szándékosan lerúgja, ököllel erősen megüti, állítsák ki persze, de ez a túlzott fair play sem vezet sehová szerintem. Indulatok vannak, érzelmek vannak, feszültség van a pályán, nem (úri)lánynevelde ez!

bojanika
2008. jún. 12. 19:58

Éljen-éljen-éljen!!!!

Na ezért tippeltem A HORVÁTOKAT CSOPORTELSŐNEK!!!

Valhalla
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 12. 20:08

Nagyon tetszett a metal-gitáros edző csapatának játéka, 60 percig mindenképpen, kár hogy leálltak, így 5-0 helyett szoros lett :D, mindegy, így is jó... Egyébként igaza van Vikának, egy ilyen lökésért kiállítani valakit, hát nem tudom, akkor a szemöldök-repesztős könyöklésekért kb. halálbüntetés járna az elkövetőnek, pedig sokszor még szabadrúgást se kapnak érte, max. a sérülést elszenvedő mehet le néhány percre. Nem igazán bírom ezt Bastian gyereket, de ezt nem érdemelte meg, a szabadrúgás visdzont járt volna neki, talán akkor lökés sincs

Zoleee
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 12. 20:12

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem nem igazán tetszik az a jelenség (csapattól és meccstől függetlenül), hogy lassan már csúnya nézésért is kiállítanak a játékvezetők. Fontos a fair play, de a foci azért alapvetően férfias sport, attól, hogy egy játékos meglöki a másikat játékon kívül, még nem kellene kiállítani. Ha szándékosan lerúgja, ököllel erősen megüti, állítsák ki persze, de ez a túlzott fair play sem vezet sehová szerintem. Indulatok vannak, érzelmek vannak, feszültség van a pályán, nem (úri)lánynevelde ez!

Egyetértek, teljesen nevetséges.... Na meg az egész meccsen a horvátoknak fujt mindent a spori.... Ennek ellenére azt kell, hogy mondjam a németek mintha nem is lettek volna pályán..... Ennyire nulla hozzáálást már rég nem láttam tőlük. Szerintem a meccset megelőzően történhetett valami... Úgy nézett ki mintha 2 kis német csapat lett volna a pályán. Nem tudom megmagyarázni máshogy ezt a teljesítményt... Néztétek az arcaikat, feszültek voltak, teljesen dekoncentráltak....

Bár az osztrákok ellen muszáj lesz nyerni és az ilyen meccseket mindig hozzák :) Még ha nyögve nyelve is.....

Élő ügyfélszolgálat