Sanyi nagy figura, ilyen vagány és tehetséges bíró az életben nem fog születni az egész Földön.
Bár ez mondjuk inkább a sportfogadás részbe tartozna, de elég nagy a forgalom itt is, szal hátha...
Találtam két meccset, nekem elég egyértelműnek tűnik a végkimenetel az eddig látottak alapján.
Görögország-Oroszország görög győzelem, 3 fölötti a szorzóval, van valami csapda itten vagy csak ennyire nem értek a focihoz, de ebből az orosz csapatból két legjobbja, irányító+gólvágó hiányában nem nézek ki semmit, bűn rosszak
Török-Cseh döntetlen, mivel a csehek technikában lesüllyedtek, brusztban felnőttek a törökökhöz
A kettő combóban több mint 10x-es pénz nekem elég egyértelmű, van ellenvélemény? Megalapozott persze :D
Kicsit off
Van két eladó jegy a jövő szerdai görög-spanyol meccsre. Akit érdekel írjon privátba.
Bár ez mondjuk inkább a sportfogadás részbe tartozna, de elég nagy a forgalom itt is, szal hátha...
Találtam két meccset, nekem elég egyértelműnek tűnik a végkimenetel az eddig látottak alapján.
Görögország-Oroszország görög győzelem, 3 fölötti a szorzóval, van valami csapda itten vagy csak ennyire nem értek a focihoz, de ebből az orosz csapatból két legjobbja, irányító+gólvágó hiányában nem nézek ki semmit, bűn rosszak
Török-Cseh döntetlen, mivel a csehek technikában lesüllyedtek, brusztban felnőttek a törökökhöz
A kettő combóban több mint 10x-es pénz nekem elég egyértelmű, van ellenvélemény? Megalapozott persze :D
Nagyon komolyan felkészültek a horvátok a németekből. Az első félidő egyértelműen az övéké volt és lehetne simán 2-0 is, ami már megnyugtató lenne, így azonban...az biztos hogy izgalmas lesz. Azért megnéznék egy "barátságos" német-osztrákot az utolsó körben úgy, hogy mindkét csapatnak 3-3 pontja van. :)
ATTYAISTEN milyen góóól!!!???
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem nem igazán tetszik az a jelenség (csapattól és meccstől függetlenül), hogy lassan már csúnya nézésért is kiállítanak a játékvezetők. Fontos a fair play, de a foci azért alapvetően férfias sport, attól, hogy egy játékos meglöki a másikat játékon kívül, még nem kellene kiállítani. Ha szándékosan lerúgja, ököllel erősen megüti, állítsák ki persze, de ez a túlzott fair play sem vezet sehová szerintem. Indulatok vannak, érzelmek vannak, feszültség van a pályán, nem (úri)lánynevelde ez!
Éljen-éljen-éljen!!!!
Na ezért tippeltem A HORVÁTOKAT CSOPORTELSŐNEK!!!
Nagyon tetszett a metal-gitáros edző csapatának játéka, 60 percig mindenképpen, kár hogy leálltak, így 5-0 helyett szoros lett :D, mindegy, így is jó... Egyébként igaza van Vikának, egy ilyen lökésért kiállítani valakit, hát nem tudom, akkor a szemöldök-repesztős könyöklésekért kb. halálbüntetés járna az elkövetőnek, pedig sokszor még szabadrúgást se kapnak érte, max. a sérülést elszenvedő mehet le néhány percre. Nem igazán bírom ezt Bastian gyereket, de ezt nem érdemelte meg, a szabadrúgás visdzont járt volna neki, talán akkor lökés sincs
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem nem igazán tetszik az a jelenség (csapattól és meccstől függetlenül), hogy lassan már csúnya nézésért is kiállítanak a játékvezetők. Fontos a fair play, de a foci azért alapvetően férfias sport, attól, hogy egy játékos meglöki a másikat játékon kívül, még nem kellene kiállítani. Ha szándékosan lerúgja, ököllel erősen megüti, állítsák ki persze, de ez a túlzott fair play sem vezet sehová szerintem. Indulatok vannak, érzelmek vannak, feszültség van a pályán, nem (úri)lánynevelde ez!