Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > EURO 2008 avagy végre foci!

Bodza18
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jún. 12. 20:16

Szerintem csak annyi történt, hogy a horvátok maximálisan felkészültek a németekből. Látszott hogy tudják hogyan kell őket megállítani és támadásokat építeni ellenük. A németek talán nem is lőttek kapura a gólon kívül.

plusevHUN
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. jún. 12. 20:23

Fogadtam a németekre a tippmixen. Ennyi történt :D

medgypeti
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. jún. 12. 20:30

Jaj de örültem, hogy kikaptak a németek:D
Sőt öcsémmel fogadtunk, hogy lesz legalább 3 gól, az is bejött:)Viszont a kiállítás tényleg nagyon erős volt.Ez 1 sima sárga lett volna.

buktar
2008. jún. 12. 20:32

Teljesen szétestek a németek, egy döntetlent azért illett volna hozni!

1000dollarchain
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jún. 12. 22:28

annyira szép mikor egy osztrák török szerel egy lengyel brazilt...

számomra az abszolút paradoxon a francia afrika válogatott. nem is értem egy ilyen nacionalista nemzet, hogyan tudja ezt elfogadni, hogy bizony ők szerzik az országnak a hírnevet.

ez most csak úgy eszembejutott, duma indítónak mindenképp jó :)

Vika
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. jún. 12. 22:50

számomra az abszolút paradoxon a francia afrika válogatott. nem is értem egy ilyen nacionalista nemzet, hogyan tudja ezt elfogadni, hogy bizony ők szerzik az országnak a hírnevet.

A duma már napokkal ezelőtt elindult erről. ;)

plusevHUN
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. jún. 12. 23:19

A legnagyobb francia játékos, Zidane sem francia. Ez van, éljen a viág útlevél! :)

Bodza18
2008. jún. 12. 23:24

1000dc: lásd #65. hsz.
Az esti meccsen két elég "színtelen, szagtalan" csapatot láttunk. Szerintem.

Demiro
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. jún. 13. 0:38

A németek nehéz helyzetbe hozták magukat, úgy néz ki, hogy a negyeddöntőben összekerülnek a portrugálokkal. :D Meglepődnék, ha nem így lenne... Ronaldóék pedig nem egy lengyel válogatott, mégha a lengyelek a selejtezőcsoportban előzték is a portugálokat.

Egy kis érdekesség: Csehország és Törökország 3-3 pontal és 2-3-as gólkülönbséggel áll és az utolsó körben egymás ellen játszanak. Én úgy tudom, hogy döntetlen esetén a csehek mennének tovább, mert az UEFA egy hivatalos rangsorában előkelőbb helyen szerepelnek.

Demiro
Válasz Valhalla kommentjére
2008. jún. 13. 0:46

Bár ez mondjuk inkább a sportfogadás részbe tartozna, de elég nagy a forgalom itt is, szal hátha...

Találtam két meccset, nekem elég egyértelműnek tűnik a végkimenetel az eddig látottak alapján.

Görögország-Oroszország görög győzelem, 3 fölötti a szorzóval, van valami csapda itten vagy csak ennyire nem értek a focihoz, de ebből az orosz csapatból két legjobbja, irányító+gólvágó hiányában nem nézek ki semmit, bűn rosszak

Török-Cseh döntetlen, mivel a csehek technikában lesüllyedtek, brusztban felnőttek a törökökhöz

A kettő combóban több mint 10x-es pénz nekem elég egyértelmű, van ellenvélemény? Megalapozott persze :D

A görög-oroszhoz hozzátenném, hogy az oroszok egy bika erős spanyol csapattal játszottak, ennyire futotta. A görögök viszont szerintem az EB eddigi legsilányabb produkcióját nyújtották egy - EB mércével mérve - a közepesnél egy Zlatannal jobb csapat ellen. Szóval erősnek érzem a görög győzelmet. :) Hogy 4 éve a görögök nyertek, a FOCI megcsúfolása volt...

Én a cseh-töröknél is inkább a cseh győzelemre hajlok, nekem ők meggyőzőbbek voltak. Ez jó kis küzdős meccs lesz, az tuti!

Élő ügyfélszolgálat