Szerintem csak annyi történt, hogy a horvátok maximálisan felkészültek a németekből. Látszott hogy tudják hogyan kell őket megállítani és támadásokat építeni ellenük. A németek talán nem is lőttek kapura a gólon kívül.
Fogadtam a németekre a tippmixen. Ennyi történt :D
Jaj de örültem, hogy kikaptak a németek:D
Sőt öcsémmel fogadtunk, hogy lesz legalább 3 gól, az is bejött:)Viszont a kiállítás tényleg nagyon erős volt.Ez 1 sima sárga lett volna.
Teljesen szétestek a németek, egy döntetlent azért illett volna hozni!
annyira szép mikor egy osztrák török szerel egy lengyel brazilt...
számomra az abszolút paradoxon a francia afrika válogatott. nem is értem egy ilyen nacionalista nemzet, hogyan tudja ezt elfogadni, hogy bizony ők szerzik az országnak a hírnevet.
ez most csak úgy eszembejutott, duma indítónak mindenképp jó :)
számomra az abszolút paradoxon a francia afrika válogatott. nem is értem egy ilyen nacionalista nemzet, hogyan tudja ezt elfogadni, hogy bizony ők szerzik az országnak a hírnevet.
1000dc: lásd #65. hsz.
Az esti meccsen két elég "színtelen, szagtalan" csapatot láttunk. Szerintem.
A németek nehéz helyzetbe hozták magukat, úgy néz ki, hogy a negyeddöntőben összekerülnek a portrugálokkal. :D Meglepődnék, ha nem így lenne... Ronaldóék pedig nem egy lengyel válogatott, mégha a lengyelek a selejtezőcsoportban előzték is a portugálokat.
Egy kis érdekesség: Csehország és Törökország 3-3 pontal és 2-3-as gólkülönbséggel áll és az utolsó körben egymás ellen játszanak. Én úgy tudom, hogy döntetlen esetén a csehek mennének tovább, mert az UEFA egy hivatalos rangsorában előkelőbb helyen szerepelnek.
Bár ez mondjuk inkább a sportfogadás részbe tartozna, de elég nagy a forgalom itt is, szal hátha...
Találtam két meccset, nekem elég egyértelműnek tűnik a végkimenetel az eddig látottak alapján.
Görögország-Oroszország görög győzelem, 3 fölötti a szorzóval, van valami csapda itten vagy csak ennyire nem értek a focihoz, de ebből az orosz csapatból két legjobbja, irányító+gólvágó hiányában nem nézek ki semmit, bűn rosszak
Török-Cseh döntetlen, mivel a csehek technikában lesüllyedtek, brusztban felnőttek a törökökhöz
A kettő combóban több mint 10x-es pénz nekem elég egyértelmű, van ellenvélemény? Megalapozott persze :D