Póker Fórum Archívum > Minden más > EURO 2008 avagy végre foci!

Argentína
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 17. 21:53

Domenech messze a leggyengébb kapitány az EB-n!!!
Szegény Nasri, nem ezt érdemelte ettol az idiota baromtol!

Vika
2008. jún. 17. 21:57

Teljesen jogos volt a kiállítás, mivel a szabálytalanságával gólhelyzetet akadályozott meg.

Tudom én, utolsó emberként akadályozott meg gólszerzést szabálytalanul. Papíron nincs is ezzel gondom. Csak nálam ez ugyanaz a kategória, mint mikor valaki megpaskolja az ellenfele arcát, aztán sietve kiállítják, megjegyzem ugyanúgy, mintha kiverte volna az ellenfele legalább két fogát. Papíron ki kell állítani, de rendszeresen túl vannak lihegve az ilyen szituk.

Szerintem egy ilyen kaliberű szabálytalanságnál éppen elég büntetés a vétkes csapatnak a tizenegyes is. Lehet, nem lennék jó bíró, mert rendszeresen mérlegelnék. Bár volt olyan bírónk, aki bevallotta, hogy sokszor nem kizárólag a nagybetűs szabálykönyv szerint vezetett, hanem sokkal inkább a mérkőzés addigi hangulatának megfelelően (persze ettől még a kereteken belül), mégis a világ legjobb bírója lett. Nem is láttam soha, hogy a legnagyobb sztárok is komolyabban vitatkoztak volna vele. ;)

Egyszóval elfogadom, hogy ki kellett papíron állítani, tudom, hogy ilyenkor ez a szabály, csak sok esetben (mint például most is) nem érzem életszerűnek ezt a szabályt.
Mondom mindezt úgy, hogy ki nem állhatom a franciákat. ;)

Valhalla
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 17. 22:13

Finoman szólva sem szeretem a franciákat, míg az olaszokkal szimpatizálok, de ilyen kiállítást... A tizi jogos, rendben van, de nem volt ez olyan mértékű szabálytalanság, hogy ki kelljen érte állítani.
;)

Mindenképpen ki kell állítani azt a játékost, aki bármilyen apró szabálytalansággal is nyilvánvaló gólhelyzetben fosztja meg ellenfelét a gólszerzés lehetőségétől. Abszolút jogos kiállítás volt, s qrva nagy hiba lett volna, ha nem állítja ki a védőt.

Blatand
Válasz Valhalla kommentjére
2008. jún. 17. 22:42

Ennyit a román tovább jutásról!

naggeri
Válasz Blatand kommentjére
2008. jún. 17. 22:47

Le a kalappal hollandia előtt! A románok nem érdemeltek továbbjutást. A franciák meg..pff..

castor11
Válasz naggeri kommentjére
2008. jún. 17. 22:56

Hát, ha a hollandok így folytatják, akkor meglehet a következő EB címük. Szép és eredményes focit játszanak.Az olaszok is behúzták, amit be kellett. Már csak a németeknek kellene nagyon gyorsan elvérezni és nem is lenne több problémám.

buktar
Válasz castor11 kommentjére
2008. jún. 17. 23:26

Ez nagyon kellett!

Vasárnap megnézzük a srácokat a spanyolok ellen! :) El sem hiszem még.

easycall
Válasz castor11 kommentjére
2008. jún. 17. 23:31

Hát, ha a hollandok így folytatják, akkor meglehet a következő EB címük. Szép és eredményes focit játszanak.Az olaszok is behúzták, amit be kellett. Már csak a németeknek kellene nagyon gyorsan elvérezni és nem is lenne több problémám.

A németek nem fogják olyan könnyen megadni magukat, mindenki sima portugál továbbjutásra számít, de remélem pofára fognak esni.

buktar
2008. jún. 17. 23:43

Teljesen jogos volt a kiállítás, mivel a szabálytalanságával gólhelyzetet akadályozott meg.

Szerintem is jogos volt.

És a sporival nem érdemes vitatkozni! :D

castor11
Válasz easycall kommentjére
2008. jún. 18. 0:13

A németek nem fogják olyan könnyen megadni magukat, mindenki sima portugál továbbjutásra számít, de remélem pofára fognak esni.

Sajnos végig fogják szántani a pályát ebben biztos vagyok, de én inkább a portugálokkal szimpatizálok. Majd kiderül mi lesz belőle:-)Legyen 6-5 a portugáloknak és emlékezzünk sokáig a meccsre:-D

Élő ügyfélszolgálat