CrisRoniii7
Válasz Agostini kommentjére
2008. jún. 18. 11:32
a magyar válogatott meg direkt nem megy ki egy világeseményre sem, mert pihentetnek a 2034-es vb-re.
ja, és így jár aki otthon hagyja Trezeguet ;)
Így van Trezeguet hiányzott...Ez a Gomis gyerek nem csinált szart sem,helyette simán behívhatta volna...
CrisRoniii7
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jún. 19. 8:49
Ha már a kiscsapatokról van szó,akkor én erre az orosz válagottra vagyok kiváncsi,sztem Hiddink megint varázsol vmit mint mindig,sőt gyakorlatilag a csoportból tuti továbbjutnak,azt majd vmi lesz :D
A csoportból való továbbjutás megvan,kiváncsi leszek ,h mostmár Arsavinnal az élen mire lesznek képesek a jó formában levő Holland válogatott ellen :)
buktar
2008. jún. 19. 8:54
A csoportból való továbbjutás megvan,kiváncsi leszek ,h mostmár Arsavinnal az élen mire lesznek képesek a jó formában levő Holland válogatott ellen :)
Szerintem kiverik a hollandokat! Ők a meglepetéscsapat ezen az EB -n.
Esetleg a tippelős játékunkról vannak részeredmények?
Zoleee
Válasz buktar kommentjére
2008. jún. 19. 11:21
Szerintem kiverik a hollandokat! Ők a meglepetéscsapat ezen az EB -n.
Esetleg a tippelős játékunkról vannak részeredmények?
Tegnap éjszaka számolgattam... Eddig Zsola1899 fórumtárs vezet 44 pontal, őt követi odu 40 ponttal, majd bodza18 39 ponttal.... Ezután ooobi 38 pont és rengeteg 37-32 pont közötti....
buktar teged azért még verlek :) 33-32 az én javamra :) De Holland- Német döntőre senki nem tippelt rajtam kivül, szóval úgyis én nyerek :)
CrisRoniii7
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jún. 19. 11:52
Tegnap éjszaka számolgattam... Eddig Zsola1899 fórumtárs vezet 44 pontal, őt követi odu 40 ponttal, majd bodza18 39 ponttal.... Ezután ooobi 38 pont és rengeteg 37-32 pont közötti....
buktar teged azért még verlek :) 33-32 az én javamra :) De Holland- Német döntőre senki nem tippelt rajtam kivül, szóval úgyis én nyerek :)
Hát sajnos nem.....:(
A jó erőkből álló portugalok lefocizzák a pályáról ezt a gyenge német csapatot.....:);)
buktar
2008. jún. 19. 12:06
buktar teged azért még verlek :)
Ezt szomorúan hallom. :D
De Holland- Német döntőre senki nem tippelt rajtam kivül, szóval úgyis én nyerek :)
Ez számomra nem ennyire egyértelmű!
buktar
2008. jún. 19. 12:09
Hát sajnos nem.....:(
A jó erőkből álló portugalok lefocizzák a pályáról ezt a gyenge német csapatot.....:);)
Érdekes meccs lesz este! A portugálok most tényleg erősebbnek tűnnek.
Ennek ellenére a németeket soha nem szabad leírni. Ismeritek a mondást.
dzsairosz
Válasz buktar kommentjére
2008. jún. 19. 13:59
Ennek ellenére a németeket soha nem szabad leírni. Ismeritek a mondást.
A labdarúgás az a játék, amit 22-en játszanak egyszerre, és a végén mindig a németek nyernek. :)
Jó esély van arra, hogy ez a tétel ma is beigazolódik
naggeri
2008. jún. 19. 14:31
Sorry én német holland döntőt tippeltem, és 36 pontom van, előtted pedig vezetek....így nehéz lesz behúznod ;)
Bár én erősen elúsztam a Románokkal, így nekem sincs több sanszom :(
CrisRoniii7
Válasz dzsairosz kommentjére
2008. jún. 19. 15:32
A labdarúgás az a játék, amit 22-en játszanak egyszerre, és a végén mindig a németek nyernek. :)
Jó esély van arra, hogy ez a tétel ma is beigazolódik
Őszintén remélem,h nem...