Póker Fórum Archívum > Minden más > EURO 2008 avagy végre foci!

Argentína
Válasz castor11 kommentjére
2008. jún. 18. 1:28

én meg nem állitottam volna ki Abidalt! (tudom h a szabáloyok szerint hátulrol, golhelyzet, utolso ember stb.)
szerelni akart, nem izombol csuszott rá, nem akarta szétrugni egy sárga elég lett volna és akkor nem dolt volna a meccs, amugy ha nem ér hozzá Toni ugyis kihagyta volna..:)
én kb 10 éve jáccok nagypályán, de csak megyei szinten és nálunk ilyen szabálytalanságért tuti h nem adnak egybol pirosat, befujják a 11-est, reklemálunk ezerrel, a kozonség höbörög, még a sárgát is alig merik odaadni hazai pályán...:)
ja és ezt a Lubos Michelt kurvára utálom!

Vika
Válasz castor11 kommentjére
2008. jún. 18. 1:30

Akkor ezzel a véleményemmel most egyedül maradtam. :) Elfogultsággal mindenesetre nem lehet vádolni. ;)

Vika
Válasz Argentína kommentjére
2008. jún. 18. 1:34

én meg nem állitottam volna ki Abidalt! (tudom h a szabáloyok szerint hátulrol, golhelyzet, utolso ember stb.)
szerelni akart, nem izombol csuszott rá, nem akarta szétrugni egy sárga elég lett volna és akkor nem dolt volna a meccs, amugy ha nem ér hozzá Toni ugyis kihagyta volna..:)
én kb 10 éve jáccok nagypályán, de csak megyei szinten és nálunk ilyen szabálytalanságért tuti h nem adnak egybol pirosat, befujják a 11-est, reklemálunk ezerrel, a kozonség höbörög, még a sárgát is alig merik odaadni hazai pályán...:)
ja és ezt a Lubos Michelt kurvára utálom!

Én is pont így érzem. Nem rúgta szét, a kapus is közel volt, a meccs sem volt paprikás hangulatú igazából... Szerintem pont egy ilyen helyzet az, amikor a sporinak igenis mérlegelnie kellene. Sárga és a tizi, pont elég büntetés.

kisrapi
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 18. 8:06

Én is pont így érzem. Nem rúgta szét, a kapus is közel volt, a meccs sem volt paprikás hangulatú igazából... Szerintem pont egy ilyen helyzet az, amikor a sporinak igenis mérlegelnie kellene. Sárga és a tizi, pont elég büntetés.

Én úgy vettem észre egyébként a bírói gyakorlatot, hogy utolsó emberes faultért akkor adnak egyből pirosat ha még a 16-oson kívül történt a szabálytalanság, ha belül, akkor pedig sárga+11-es kombó jár érte....szvsz ez is a jó megközelítés...ha nem valami brutális belépőről van szó.

buktar
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 18. 8:47

A meccsnek nem tett jót a kiállítás, viszont az olaszoknak nagyon!

medgypeti
Válasz buktar kommentjére
2008. jún. 18. 10:10

Azt még hozzátenném, hogy nem létezik "utolsó emberként" történő szabálytalanság, ezt a kommentátorok találták ki.A lényeg az, hogy gólhelyzet volt-e vagy sem.(akár a kaputól 20 méterre)Lehet nem egyetérteni a szabályokkal, tényleg sokminden van ami nem életszerű, de szerintem az ilyen helyzetekben nem lehet és nem is szabad mérlegelni, hogy most akkor mi lesz a meccsel.Abidalnak kellett volna gondolkodnia.Bár Toni úgyis kihagyta volna, de ha berúgja is 1-0 és legalább 11 emberrel folytatták volna.

Agostini
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 18. 10:31

:D :D :D én rühellem domenechet és ezzel csak szánalmasabbá tette magát :D

ilyen gyenge alibit ! omg :D

""Szeretném kiemelni a csapat tartását, hogy tíz emberrel is helytálltunk tizenegy ellen. Ez biztató előjel a 2010-es világbajnokság előtt" – mondta Domenech, majd tett egy megjegyzést, ami azért valljuk be, eléggé mókásan hangzik egy ilyen kudarc után.

"Elkövettem egy nagy kommunikációs hibát. A mögöttünk hagyott hét hónapban nem hangsúlyoztam eleget, hogy az Európa-bajnokság csak az új generáció felkészülési állomása a 2010-es világbajnokságra."

:D

Agostini
Válasz Agostini kommentjére
2008. jún. 18. 10:32

a magyar válogatott meg direkt nem megy ki egy világeseményre sem, mert pihentetnek a 2034-es vb-re.

ja, és így jár aki otthon hagyja Trezeguet ;)

Demiro
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 18. 10:36

A kiállítás és a tizenegyes egy buta szabálytalanság jogos megtorlása volt. Tizenegyes, mert a tizenhatoson belül történt a szabálytalanság, kiállítás, mert gólhelyzetet akadályozott meg a védő.

Én sokkal szigorúbban ítélném meg a szabálytalanságokat. A mai szabályok a a védekező focinak kedveznek. Kilép egy csatár, felvágják, sárga, megáll az akció. Emiatt anno már van Basen is panaszkodot. Ő jobban látta ezt, neki szétrúgták a lábát, nekem nem.

CrisRoniii7
Válasz Agostini kommentjére
2008. jún. 18. 11:30

:D :D :D én rühellem domenechet és ezzel csak szánalmasabbá tette magát :D

ilyen gyenge alibit ! omg :D

""Szeretném kiemelni a csapat tartását, hogy tíz emberrel is helytálltunk tizenegy ellen. Ez biztató előjel a 2010-es világbajnokság előtt" – mondta Domenech, majd tett egy megjegyzést, ami azért valljuk be, eléggé mókásan hangzik egy ilyen kudarc után.

"Elkövettem egy nagy kommunikációs hibát. A mögöttünk hagyott hét hónapban nem hangsúlyoztam eleget, hogy az Európa-bajnokság csak az új generáció felkészülési állomása a 2010-es világbajnokságra."

:D

Úristen,de szánalmas...Úgy néz ki érzi a vesztét....eeh

Élő ügyfélszolgálat