Póker Fórum Archívum > Minden más > EURO 2008 avagy végre foci!

CrisRoniii7
Válasz naggeri kommentjére
2008. jún. 22. 10:08

Hihetetlenek voltak az oroszok! .

Uhhh..ne is mond ez a Hiddink tudhat vmit,le a kalappal előtte...
mondjuk az várható volt,h kitalál vmi jó stratégiát,hisz úgy ismeri a holland focit mint a tenyerét,na de arra nem szímítottam volna (és sztem senki),h így lefocizzák ezt jó formában levő holland gárdát....örülnék,ha megnyernék az EB-t sztem megérdemlit,ahogy a törökök is,remélem ők játszák a döntőt!

De azért remélem a török csapat mostmár nem fog nagyképüskődni,és nem ad gólelőnyt a németeknek is :D:D::D:D:D:D

Bodza18
Válasz naggeri kommentjére
2008. jún. 22. 10:24

Naggeri: valóban Knézy elhíresült erről. Ha külföldön görögtüzeznek, akkor az csodálatos, "ez az igazi futball-hangulat"-mondta mindig. De ha az ÚTE-fradin akkor "ki kell ezeket tiltani a stadionból, ez nem ide való...". Pedig csak a tüzezésről volt szó!!

ChrisR! Csak egy gondolat: biztos igazad van, én még csak 20 éve vagyok benne a magyar labdarúgásban így még lehet hogy nem láttam eleget. De hamár a kispesti példát hoztad fel. A Honvéd ősszel az 1. helyen is állt és a bajnokság nagy esélyese volt. Közben kész lett a pompa. Műfüves pálya, öltözők, lelátó, fürdő stb. A szurkolók jelentős részét kitiltották a Bozsikból (2 ember verekedett románokkal, ez jogos, de a többi több tucatot mondvacsinált indokkal zárták ki a stadionból) és a kongó lelátók előtt tavasszal nem nyert a Kispest. Pedig Hemmingway tolta a pénzt kilószámra...
A görögtüzeket nem szoktuk dobálni, petárdát pedig 15 éve nem használ senki. Nem tudom ilyen honnan veszel!?

"És példáúl ha nem lenne ekkora üzlet a fociban,akkor nem is lenne olyan érdekes"-micsoda? Nézd meg a régi időkben hányan jártak meccsekre Európa-szerte, amikor még nem az üzletről szólt a foci és hányan járnak most, amikor már egy zászlót sem lehet kirakni, nehogy eltakarja a MasterCard vagy a Coca-Cola reklámtáblát. Ezt a mondatot mond el nagypapádnak is, ki fog érte röhögni.

A zárómondatom: "Szponzorok, klubvezetők, edzők, játékosok jönnek-mennek. De egy örök: a szurkoló."

CrisRoniii7
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. jún. 22. 10:47

Naggeri: valóban Knézy elhíresült erről. Ha külföldön görögtüzeznek, akkor az csodálatos, "ez az igazi futball-hangulat"-mondta mindig. De ha az ÚTE-fradin akkor "ki kell ezeket tiltani a stadionból, ez nem ide való...". Pedig csak a tüzezésről volt szó!!

ChrisR! Csak egy gondolat: biztos igazad van, én még csak 20 éve vagyok benne a magyar labdarúgásban így még lehet hogy nem láttam eleget. De hamár a kispesti példát hoztad fel. A Honvéd ősszel az 1. helyen is állt és a bajnokság nagy esélyese volt. Közben kész lett a pompa. Műfüves pálya, öltözők, lelátó, fürdő stb. A szurkolók jelentős részét kitiltották a Bozsikból (2 ember verekedett románokkal, ez jogos, de a többi több tucatot mondvacsinált indokkal zárták ki a stadionból) és a kongó lelátók előtt tavasszal nem nyert a Kispest. Pedig Hemmingway tolta a pénzt kilószámra...
A görögtüzeket nem szoktuk dobálni, petárdát pedig 15 éve nem használ senki. Nem tudom ilyen honnan veszel!?

"És példáúl ha nem lenne ekkora üzlet a fociban,akkor nem is lenne olyan érdekes"-micsoda? Nézd meg a régi időkben hányan jártak meccsekre Európa-szerte, amikor még nem az üzletről szólt a foci és hányan járnak most, amikor már egy zászlót sem lehet kirakni, nehogy eltakarja a MasterCard vagy a Coca-Cola reklámtáblát. Ezt a mondatot mond el nagypapádnak is, ki fog érte röhögni.

A zárómondatom: "Szponzorok, klubvezetők, edzők, játékosok jönnek-mennek. De egy örök: a szurkoló."

Mondtam,h részemről levan zárva ez a hülyeség...
"még csak 20 éve vagyok benne a magyar labdarúgásban így még lehet hogy nem láttam eleget"---> Pont ez a baj...nem tudom,h voltál-e külföldön edzőtáborozni meg tornákon részt venni,mert akkor lehet,h másképp gondolkodnál,és látnád,h ahol van üzlet (külföld) ott teljesen más a foci,és sokkal-de sokkal jobb...nem csak arra kell gondolni h milyen jó a koszos/életveszélyes lelátón
görögtűzzel szórakozni,hanem azt is ,h a futbalistának mi a jobb,normális körülmények között focizni,vagy pedig életveszélyes stadionokban játszani,és akkor tessék istenítsenek...
Ja és öregapám nem fog kiröhögni,mert utálja a focit,sőt gyakorlatilag a családból csak én plusz anyám soccer fan (anyu is csak miattam),és nem tudom emlékeim szerint nem nagyon örült amikor 14-15 éves koromban mentem a meccsekre és jöttek a fasza fradi/újpest (divat)drukkerek...hát persze h miért balhézni....szóval ennyi...a sok hülye huligant én is kitiltanám,na meg a másik játékosokat vernek..berohangálnak a pályára...na mind1 leszarom az egész témát,talán ha megkérdeznénk pár profi labdarúgót eltudná mondani a véleményét,és nem biztos h neked adna igazat......
Meg különben is,ha már magyarországnál tartunk itt még foci sincs,és miért?mert nincs benne üzlet,ha lenne benne,lehet nem 1-2ezren járnának ki meccsre (jobb esetben)
És elég kiábrándító a magyar labdarúgás,de ha te élvezed akkor gratulálok,biztos sok játékost istenítesz...

Bodza18
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jún. 22. 10:57

Nem, én is megverem a játékosokat. Ez a hobbim. (Ilyen dolgokat honnan veszel tényleg?)

CrisRoniii7
2008. jún. 22. 11:07

Nem, én is megverem a játékosokat. Ez a hobbim. (Ilyen dolgokat honnan veszel tényleg?)

Pff....Mondom leszarom az egész témát,haggyuk már..na de a kérdésedre válaszolva...
Tököli esetére nem emlékszel? Na és akkor szimpatizáljunk a gyökér divat drukkerekkel igaz?....Ja és arra sem emlékszel amikor győrben berohantak a drukkerek a pályára ,és mentek neki a játékosoknak...Vincze Otto-nak úgy kellett megvédeni-e a testvérét, akinek neki támadt egy 120 kilós bödös divat drukker... Vincze barátunk meg odaszaladt a 60kilójával és úgyszájba verte azt a faszopót ,h a feje is leesett neki...ilyenekre is emlékezni kéne...de hát 20 éve benne vagy a magyar labdarúgásban.....!!!! Ja és a tökölis eset még csúnyább volt..de hát éljenek a drukkerek,plusz ők mindig lesznek..;)

CrisRoniii7
2008. jún. 22. 11:11

Ja és téma lezárva a részemről,nem véletlenűl írtam h ne off-oljátok szét a topikot mert ha az ember benéz ide akkor az EB fantasztikus drámai meccseiről akar olvasni nem pedig arról,h min siránkozunk...

Bodza18
2008. jún. 22. 11:37

Bőven tudnék olyan esetekről írni, amikor a játékosok kiintenek (pontosabban be-) az ellenfél szurkolóinak és ezekben a sztorikban Vincze Ottó neve is dögivel szerepelne (Gáboré nem). Sajnos valóban van a lelátón néhány olyan elem, aki nem tud viselkedni, de emiatt nem kell minden magyar szurkolót elítélni. Sajnos a pályán is több tucat "rendbontó" van, aki ugyanúgy nem tud viselkedni. Az egész téma is pont innen indult ki, amikor Vika leírta, hogy milyen gusztustalanul szította a balhét a török gólszerző a horvát szurkolók elleni szereplésével...
De nem fogom ezeket a sztorikat leírni, mert részemről is lezárva a téma.

Bodza18
2008. jún. 22. 17:01

ChrisR: bocs! Egy kicsit már elragadtattam magam. Természetesen pénz nélkül nincs foci és mi is azt szeretnénk ha a lehető legjobb körülmények állnának a rendelkezésére minden magyar labdarúgónak. Mi szoktunk a legboldogabbak lenni, amikor azt halljuk, hogy jön egy új szponzor a csapathoz.

Mivel az iwiw-es tippversenyben 55. vagyok az országos listán, ezért este Hajrá döntetlen!!! (Aztán a 11-eseket úgyis a spanyolok nyerik.)

medgypeti
2008. jún. 23. 13:40

Robi várjuk a beszámolót!:)

buktar
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 23. 13:44

Ok, csak még nem szállt meg az ihlet...

Élő ügyfélszolgálat