Egy kis esélylatolgatás a holnapi spanyol-olasz meccsel kapcsolatban Tehát spanyolok 3 góllal verték az oroszokat, akik döntetleneztek azokkal a hollandokkal, akik 3 góllal verték az olaszokat. Ez ugye hat gólos spanyol győzelmet sejtet, azonban az aspanyolok oroszok elleni lesgólját le kell venni, tehát öt gólos spanyol győzelem várható Vagyis:
Spanyolország - Olaszország :D:D:D:D:D ::(:(:(:(:(
Jó szórakozást, de azért remélem, hogy olasz-mez ide vagy oda, azért az olasz himnuszt nem fogjátok a szívetekre tett jobb kezetekkel énekelni! Bár a mai világban már szinte ez lenne a természetes... Tényleg, és ezt most nem kötözködésként kérdezem, de nem fura egy idegen ország válogatottjának a mezében szurkolni egy idegen ország válogatottjának, egy idegen ország szurkolótáborában? Ha bármelyik nagyszülőd olasz volt, akkor vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit. És a félreértések elkerülése végett: holnap én is az olaszoknak fogok szurkolni, de arra rá nem vinne a lélek, hogy olasz mezben menjek ki a stadionba. Kimennék persze, ha szereztem volna rá jegyet (eszembe sem jutott), jól is érezném magam, örülnék is, ha az olaszok mennének tovább, de hogy rá nem vinne a lélek, hogy ezt az ő mezükben tegyem meg úgy csinálva, mintha én is olasz lennék, az "hót ziher". És ha egy vadidegen feszítene történetesen a magyar válogatott meccsén divatból piros mezben a magyar táborban, azt sem igazán találnám jópofának, és minimum megkérdezném az illetőtől, hogy nincs-e egy kis gondja az identitásával.
Bocs, de ma ilyen g.nyó hangulatban vagyok...
Ezek az oroszok hihetetlenek! Az eddigi legszínvonalasabb negyeddöntőn az eddigi legszebb focit bemutatva jutottak a 4 közé. Ott pedig akárkivel kerülnek is szembe, nem lesznek esélytelenek. Érik az orosz-török döntő! :)
Vika! Emlékszel a magyar-olaszra ami 2-2 lett pár éve? Emlékszem volt vagy 50.000 ember, amiből iszonyú sokan olasz mezben (persze több éves Juve-, Milan-, Inter-mezekben főleg) jöttek ki szurkolni. Aztán a góloknál (mind az olasznál mind a magyarnál) azt se tudták, hogy örüljenek vagy mit csináljanak...
Nem divatszurkolás? Hogy lehet nem divatból szurkolni más országbéli csapatnak? Jársz minden meccsükre? Vagy ha 15 éve a magyarokkal lennének egy szinten, akkor is nekik szurkolnál? Ugye nem? Na ez a divatszurkolás...(Érdekes módon még soha nem hallottam olyat, hogy én pl a walesi válogatottat szeretem és amikor csak tudok elmegyek a meccseikre.)
Egy kis esélylatolgatás a holnapi spanyol-olasz meccsel kapcsolatban Tehát spanyolok 3 góllal verték az oroszokat, akik döntetleneztek azokkal a hollandokkal, akik 3 góllal verték az olaszokat. Ez ugye hat gólos spanyol győzelmet sejtet, azonban az aspanyolok oroszok elleni lesgólját le kell venni, tehát öt gólos spanyol győzelem várható Vagyis:
Spanyolország - Olaszország :D:D:D:D:D ::(:(:(:(:(
Amikor a ZTE megverte a Man Unitedet, akkor pár héttel később a Békéscsaba megverte a ZTE-t. Tehát a Békéscsaba simán verné a Manchestert. :D
ChrisR: igazad van. Csak szomorúak vagyunk, hogy a foci elveszíti a régi értékeit és a szépségéből is egy jelentős darabot. Nem tudom Te milyen szinten focizol, de gondolom Te is szivesebben játszanál tömött lelátók és iszonyú nagy hangulatban, mint öltönyös urak pénzsóvár tekintetei közt. A szurkolók az Istent látnák benned, a szponzorok egy nagy € jelet. MI ez ellen tüntetünk.
Én például a magyar - argentín meccsen nyilván argentin mezben voltam, haverom meg a magyar - brazilon brazilba...:))
Szerintem semmi jelentosége nincs, mivel mindenkinek van kedvence, mindenki szurkol valakinek, ha már a magyaroknak csak a selejtezok és a barátságos meccsek maradnak!
Demiro, Rob! Jó szórakozást holnapra, és bár én nem vagyok akkora focirajongó, nagyon írigyellek Benneteket!!! Szurkoljatok hangosan, és egyébként én is kékben mennék!
Aztán majd írjátok le, vagy mondjátok el, milyen volt a hangulat, mi van most Bécsben stb!
GL! :)
ChrisR: igazad van. Csak szomorúak vagyunk, hogy a foci elveszíti a régi értékeit és a szépségéből is egy jelentős darabot. Nem tudom Te milyen szinten focizol, de gondolom Te is szivesebben játszanál tömött lelátók és iszonyú nagy hangulatban, mint öltönyös urak pénzsóvár tekintetei közt. A szurkolók az Istent látnák benned, a szponzorok egy nagy € jelet. MI ez ellen tüntetünk.
Hihetetlenek voltak az oroszok! Vitte őket tovább valaki?
A görögtüzes akciókról meg van a véleményem. Nen tudom emlékszik-e még valaki a Valencia-Bayern BL döntőre Milánóban. Idézném Knézy országos Legnagyobb beszólásait!!!!
- Milánó....a futball operaháza!!!! Ötömtüzek gyúlnak mindenfelé! (görögtűz)
-Itt van Pelé! Nézzék olyan egyedül van mint egy hááááz.
-és Kristoph Daaaauuum, a káááábíííítós edző! ( ez volt a legnagyobb vaker tőle)
Visszatérve az örömtüzekre, egy héttel előtte egy UTE-Fradi meccsen a görögtüzekre azt mondta a közvetítésben, hogy micsoda vandalizmus, csőcselékek,szégyen hova süllyedt a futball kultúra. Itt Milánóban, meg örömtüzek gyúlnak:D, persze.