Póker Fórum Archívum > Minden más > EURO 2008 avagy végre foci!

Valhalla
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. jún. 21. 23:44

Egy kis esélylatolgatás a holnapi spanyol-olasz meccsel kapcsolatban Tehát spanyolok 3 góllal verték az oroszokat, akik döntetleneztek azokkal a hollandokkal, akik 3 góllal verték az olaszokat. Ez ugye hat gólos spanyol győzelmet sejtet, azonban az aspanyolok oroszok elleni lesgólját le kell venni, tehát öt gólos spanyol győzelem várható Vagyis:
Spanyolország - Olaszország :D:D:D:D:D ::(:(:(:(:(

Demiro
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 22. 0:10

Jó szórakozást, de azért remélem, hogy olasz-mez ide vagy oda, azért az olasz himnuszt nem fogjátok a szívetekre tett jobb kezetekkel énekelni! Bár a mai világban már szinte ez lenne a természetes... Tényleg, és ezt most nem kötözködésként kérdezem, de nem fura egy idegen ország válogatottjának a mezében szurkolni egy idegen ország válogatottjának, egy idegen ország szurkolótáborában? Ha bármelyik nagyszülőd olasz volt, akkor vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit. És a félreértések elkerülése végett: holnap én is az olaszoknak fogok szurkolni, de arra rá nem vinne a lélek, hogy olasz mezben menjek ki a stadionba. Kimennék persze, ha szereztem volna rá jegyet (eszembe sem jutott), jól is érezném magam, örülnék is, ha az olaszok mennének tovább, de hogy rá nem vinne a lélek, hogy ezt az ő mezükben tegyem meg úgy csinálva, mintha én is olasz lennék, az "hót ziher". És ha egy vadidegen feszítene történetesen a magyar válogatott meccsén divatból piros mezben a magyar táborban, azt sem igazán találnám jópofának, és minimum megkérdezném az illetőtől, hogy nincs-e egy kis gondja az identitásával.

Bocs, de ma ilyen g.nyó hangulatban vagyok...

Ganxta Zoli (a tudvalévően finn drukker) azt nyilatkozta a jégkorong válogatott feljutása után az A-csoportba, hogy a jövő évi vb-re csináltat egy mezt, ami félig finn, félig magyar lesz. Nem hinném, hogy a magyar válogatott bármely tagja rosszallóan fog ezután nézni Ganxtára.

Én egyébként a svéd jégkorong válogatottnak szurkolok 1991 óta, de ha egyszer is összekerülünk velük (bár így lenne!), akkor természetesen teljes szívemből szurkolnék a magyar csapatnak.

Demiro
Válasz Demiro kommentjére
2008. jún. 22. 0:12

Ezek az oroszok hihetetlenek! Az eddigi legszínvonalasabb negyeddöntőn az eddigi legszebb focit bemutatva jutottak a 4 közé. Ott pedig akárkivel kerülnek is szembe, nem lesznek esélytelenek. Érik az orosz-török döntő! :)

buktar
2008. jún. 22. 0:38

Vika! Emlékszel a magyar-olaszra ami 2-2 lett pár éve? Emlékszem volt vagy 50.000 ember, amiből iszonyú sokan olasz mezben (persze több éves Juve-, Milan-, Inter-mezekben főleg) jöttek ki szurkolni. Aztán a góloknál (mind az olasznál mind a magyarnál) azt se tudták, hogy örüljenek vagy mit csináljanak...
Nem divatszurkolás? Hogy lehet nem divatból szurkolni más országbéli csapatnak? Jársz minden meccsükre? Vagy ha 15 éve a magyarokkal lennének egy szinten, akkor is nekik szurkolnál? Ugye nem? Na ez a divatszurkolás...(Érdekes módon még soha nem hallottam olyat, hogy én pl a walesi válogatottat szeretem és amikor csak tudok elmegyek a meccseikre.)

Nem a szurkolással volt problémája a kollégának, hanem a mezzel. A részemről a témát lezártnak tekintem.

Hihetetlen amit ma az oroszok műveltek!

buktar
Válasz Valhalla kommentjére
2008. jún. 22. 0:44

Egy kis esélylatolgatás a holnapi spanyol-olasz meccsel kapcsolatban Tehát spanyolok 3 góllal verték az oroszokat, akik döntetleneztek azokkal a hollandokkal, akik 3 góllal verték az olaszokat. Ez ugye hat gólos spanyol győzelmet sejtet, azonban az aspanyolok oroszok elleni lesgólját le kell venni, tehát öt gólos spanyol győzelem várható Vagyis:
Spanyolország - Olaszország :D:D:D:D:D ::(:(:(:(:(

Ha ez ilyen egyszerű lenne elmennék profi sportfogadónak.

Bodza18
Válasz buktar kommentjére
2008. jún. 22. 1:10

Amikor a ZTE megverte a Man Unitedet, akkor pár héttel később a Békéscsaba megverte a ZTE-t. Tehát a Békéscsaba simán verné a Manchestert. :D
ChrisR: igazad van. Csak szomorúak vagyunk, hogy a foci elveszíti a régi értékeit és a szépségéből is egy jelentős darabot. Nem tudom Te milyen szinten focizol, de gondolom Te is szivesebben játszanál tömött lelátók és iszonyú nagy hangulatban, mint öltönyös urak pénzsóvár tekintetei közt. A szurkolók az Istent látnák benned, a szponzorok egy nagy € jelet. MI ez ellen tüntetünk.

Argentína
2008. jún. 22. 1:55

Én például a magyar - argentín meccsen nyilván argentin mezben voltam, haverom meg a magyar - brazilon brazilba...:))
Szerintem semmi jelentosége nincs, mivel mindenkinek van kedvence, mindenki szurkol valakinek, ha már a magyaroknak csak a selejtezok és a barátságos meccsek maradnak!

kanrich_
Válasz Argentína kommentjére
2008. jún. 22. 4:06

Demiro, Rob! Jó szórakozást holnapra, és bár én nem vagyok akkora focirajongó, nagyon írigyellek Benneteket!!! Szurkoljatok hangosan, és egyébként én is kékben mennék!

Aztán majd írjátok le, vagy mondjátok el, milyen volt a hangulat, mi van most Bécsben stb!

GL! :)

CrisRoniii7
2008. jún. 22. 9:12

ChrisR: igazad van. Csak szomorúak vagyunk, hogy a foci elveszíti a régi értékeit és a szépségéből is egy jelentős darabot. Nem tudom Te milyen szinten focizol, de gondolom Te is szivesebben játszanál tömött lelátók és iszonyú nagy hangulatban, mint öltönyös urak pénzsóvár tekintetei közt. A szurkolók az Istent látnák benned, a szponzorok egy nagy € jelet. MI ez ellen tüntetünk.

Igen szívesebben játszanék,tömött lelátókban,és élvezném ahogy drukkerek a nevemet skandálják,úgyanúgy ahogy mindenki,de tudtommal,ezt nem tiltják azok az öltönyös pénzsóvárok,sőt kifejezetten örülnek,ha a szurkoló kimegy a lelátóra és jól érzi magát,énekel stb..hisz nekik ebből is jön a pénz,de ez még nem azt jelenti,h pl ilyen görög tüzes meg petárdás "hülyeségeket" is engedjenek,hisz mint vika is mondta (régen) ez vallás,így ulyanúgy kimegy a meccsre a terhes anyuka,vagy az apa a kisfiával,és nem biztos,h örömmel nézi,ahogy a megvadult drukkerek,a pályára dobálják,a görögtüzet stb...nem is beszélve ,h sztem a divat drukkerek azok akik újpest meg ilyen olyan drukkernek valják magukat,de csak azért mennek ki a meccsre h egy jót balhézzanak,és ezzel ártsanak az annyira "szeretett" klubjuknak...na sztem ezek a divat drukkerek.......
Ja és azt ne felejtsük el ,h akik a nagy €-t látják a fociban,azoknak rettentő sokat köszönhet a labdarúgás...remélem nem kell sorolnom,h miért,de ha mégis akkor csak 1-2 dolgot említenék,nekik köszönhetjük,h az utánpótlás normális keretek közt dolgozhat (ugye MO-n nincs olyan nagy üzlet a fociból,így nekünk jut a salak pálya,csak ahol van nagylelkű szponzor és üzlet ember oda jut műfű stb...Sosem felejtem el azt a hosszú időt amikor a Dunaferr utánpótlás csapatában fociztam,és volt kemény 4 pályánk abból 2 salakos,a 2 füvesbe meg olyan gödrök voltak ,h eltört a bokát,na és ha netán 4korosztálynak is egyszerre volt edzése akkor mi mehettünk a tyúkszaros domboldalra(!!) edzeni,míg az ellenfeleink pl Ferencváros műfüvön edzett...na mi akkor nagyon örültünk volna egy tehetős szponzornak...lehet ,h ezért vagyok olyan elfogult,a Fradiban láttak pénzt bennünk nem..Pedig mi voltunk a Bajnok csapat,mi játszunk BL-t nekünk voltak válogatott szintű játékosaink (Tököli,Éger,Rabóczki,Zavadszky stb..)más kérdés,h már minda2 gárda NBII-es,sőt mi már más néven futunk....) a másik ,h pl ott van a Honvéd tulajdonosa,olyan pályájuk volt mint nekünk,igénytelen fürdő,repedt falak,gusztustalan öltőző,és láss csodát milyen stadiont húzott fel,a már életveszélyes kis stadion helyett...ennyi...aki nem "csak" szurkoló,hanem vmilyen szinten jelen volt a labdarúgásban,és közelről láthatta a dolgokat az kicsit máshogy gondolkozik a pénzsóvár üzletemberekről...
És példáúl ha nem lenne ekkora üzlet a fociban,akkor nem is lenne olyan érdekes,ha a gárdák nem kapnának milliókat a BL-ből/ TV-jogdíjakból stb...akkor ne félj nem is hallanánk olyanokról,h Cris Roniért 100M adnának,Beckhemért 70M,és ez ettől jó....nézzük+ MO-t nincs üzlet a fociban...a kluboknak nincs is miből játékost igazolniuk,ha vkinek lejár a szerződése megpróbálják leigazolni...alig jönnek ki a kispénzüből,adósságba verik magukat,ilyen olyan banknak tartoznak...biztos nagyon izgalmas...szóval jó lenne megnézni a másik oldalt is,nem csak azt h dejó görög tüzet dobálni ..meg vesszen a modern foci stb...

Ja és ezzel lezártnak tekintem a témát,mert nem kicsit OFF....:S eeh

naggeri
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jún. 22. 9:40

Hihetetlenek voltak az oroszok! Vitte őket tovább valaki?

A görögtüzes akciókról meg van a véleményem. Nen tudom emlékszik-e még valaki a Valencia-Bayern BL döntőre Milánóban. Idézném Knézy országos Legnagyobb beszólásait!!!!
- Milánó....a futball operaháza!!!! Ötömtüzek gyúlnak mindenfelé! (görögtűz)
-Itt van Pelé! Nézzék olyan egyedül van mint egy hááááz.
-és Kristoph Daaaauuum, a káááábíííítós edző! ( ez volt a legnagyobb vaker tőle)

Visszatérve az örömtüzekre, egy héttel előtte egy UTE-Fradi meccsen a görögtüzekre azt mondta a közvetítésben, hogy micsoda vandalizmus, csőcselékek,szégyen hova süllyedt a futball kultúra. Itt Milánóban, meg örömtüzek gyúlnak:D, persze.

Élő ügyfélszolgálat