Euro 2016 Franciaország
Hamarosan indul a 2016 EB ahol csoda módon a mi válogatottunk is részt vehet. Kinek mi a véleménye a Magyar csapatról van e reális esélyünk a csoportból továbbjutni. Ki melyik csapatnak szurkol kik az esélyesek a végső győzelemre. Jöhetnek ide a csoportmérkőzések tippjei eredményei stb.
Szerintem a Magyar csapat 4 pontot szerez a csoportba és továbbjut!
Tudnátok valamilyen ingyenes netes játékost ajánlani az EB-re (pl fantasy leage félék, tippverseny..stb),ahol lehet nyerni?
Tudnátok valamilyen ingyenes netes játékost ajánlani az EB-re (pl fantasy leage félék, tippverseny..stb),ahol lehet nyerni?
Szerintem is továbbjutunk, nagy lendületet ad a csapatnak, hogy végre ott lehetnek. Remélem, az olaszok is összekapják magukat.
Szerintem is továbbjutunk, nagy lendületet ad a csapatnak, hogy végre ott lehetnek. Remélem, az olaszok is összekapják magukat.
Én a franciákra leszek kíváncsi,mindig is szerettem a játékukat és most meglátjuk hogy hazai környezetben hogyan tudnak bizonyítani.Igaz lesznek hiányzók a védelemben (Varane,Mathieu) és a középpályán (Lassana Diarra) is egyaránt,de így is nagyon erős a keret.
Én sem tartom lehetetlennek a magyar továbbjutást,egy fegyelmezett játékkal simán benne van a pakliban,ugyh HAJRÁ MAGYAROK!
Én nem sok esélyt látok a továbbjutásra
Szerintem pontot is csoda ha találunk
Igy van már az is csoda lenne