Póker Fórum Archívum > Minden más > Ez óriási! Ha valaki egy jót nevetni akar

Zsipali
Válasz gászler kommentjére
2011. máj. 25. 12:50

Fluor Tomi igazi arca

kicsit készen van ez a kötsög:D

Ez nem óriási, és nem lehet rajta jót nevetni... Én sem szeretem tüncikét, de ezt a takony gyereket még annyira sem. Remélem idén a cometen be is takarja ezt a retardáltat dopeman. Tavaly csak kicsit bealázta a söpö nevű lakótársát, most remélem ráver erre a majomra vagy 78-at.

wamcsi
Válasz Zsipali kommentjére
2011. máj. 25. 12:53

Ez nem óriási, és nem lehet rajta jót nevetni... Én sem szeretem tüncikét, de ezt a takony gyereket még annyira sem. Remélem idén a cometen be is takarja ezt a retardáltat dopeman. Tavaly csak kicsit bealázta a söpö nevű lakótársát, most remélem ráver erre a majomra vagy 78-at.

+1 minden, rendbe kéne tenni kicsit... undorító.

Krono
2011. máj. 25. 12:55

Fluor Tomi igazi arca

kicsit készen van ez a kötsög:D

Ez dumál Kiszel Tünde nőiességéről? Ebben a gyerekben mennyi a férfiasság?

Pár fülest megérdemelne.

wamcsi
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 25. 16:34

Nem néztem a VV-t, nem is érdekel, de ezt találtam, szerintem adja :D

[video=youtube;ZdmyBa7WDJg]ZdmyBa7WDJg[/video]

knops
2011. máj. 25. 23:50

Én sem vok még túlkoros,de mikor én voltam 15-16 éves nem naon volt olyan,hogy diszkóba az emberekúgybevoltak állva ,h azt se tudták hol vannak...
Manapság meg elmegy az ember bulizni,aztán mást nem látni,csak részegnél részegebb tiniket,meg h még iszik az nem is elég ,kell még 1 kis pörgető adalék is:D

Pont az ellenkezőjét tapasztalom. Vidéken fősulis bulikon mindenki segg részeg volt állandóan. Pár éve felkeveredtem Pestre, itt valahogy kultúráltabban megy az ivászat.

rockett
Válasz knops kommentjére
2011. máj. 26. 0:41
RMVernyul
Válasz Zsipali kommentjére
2011. máj. 26. 0:44

Egyébként nekem volt "szerencsém" egyszer Kiszel Tündével telefonon beszélni. Sokkal értelmesebb embernek tűnt, mint aminek a médiában mutatja magát. Bár lehet az volt az álarc... :D

ashnur
Válasz RMVernyul kommentjére
2011. máj. 26. 13:46

mélységesen elszomorít a tény, hogy képesek vagytok rugózni a magyar bulvárvilág szemetén, de a Louise C.K. videó nem üti át az ingerküszöbötöket. Azt nem értem ilyen ízléssel milyen jogon vagytok felháborodva, hogy szarral etet a média? :) (akinek nem inge, stb.)

reirreT
Válasz ashnur kommentjére
2011. máj. 26. 14:09
Gabson
Válasz reirreT kommentjére
2011. máj. 26. 14:16

ez se nem vicces, se nem szórakoztató

Élő ügyfélszolgálat