Fluor Tomi igazi arca
kicsit készen van ez a kötsög:D
Ez nem óriási, és nem lehet rajta jót nevetni... Én sem szeretem tüncikét, de ezt a takony gyereket még annyira sem. Remélem idén a cometen be is takarja ezt a retardáltat dopeman. Tavaly csak kicsit bealázta a söpö nevű lakótársát, most remélem ráver erre a majomra vagy 78-at.
Fluor Tomi igazi arca
kicsit készen van ez a kötsög:D
Nem néztem a VV-t, nem is érdekel, de ezt találtam, szerintem adja :D
[video=youtube;ZdmyBa7WDJg]ZdmyBa7WDJg[/video]
Én sem vok még túlkoros,de mikor én voltam 15-16 éves nem naon volt olyan,hogy diszkóba az emberekúgybevoltak állva ,h azt se tudták hol vannak...
Manapság meg elmegy az ember bulizni,aztán mást nem látni,csak részegnél részegebb tiniket,meg h még iszik az nem is elég ,kell még 1 kis pörgető adalék is:D
YouTube - Kockaéder - Szóljanak hangosan a prímek
pihent marhaság éjjelre :)):D
bónusz: YouTube - Kockaéder: a négyzetszámok reciprokösszege
Ez nem óriási, és nem lehet rajta jót nevetni... Én sem szeretem tüncikét, de ezt a takony gyereket még annyira sem. Remélem idén a cometen be is takarja ezt a retardáltat dopeman. Tavaly csak kicsit bealázta a söpö nevű lakótársát, most remélem ráver erre a majomra vagy 78-at.
mélységesen elszomorít a tény, hogy képesek vagytok rugózni a magyar bulvárvilág szemetén, de a Louise C.K. videó nem üti át az ingerküszöbötöket. Azt nem értem ilyen ízléssel milyen jogon vagytok felháborodva, hogy szarral etet a média? :) (akinek nem inge, stb.)
Tilt kontroll=0
Sport Géza - Tenisz - Ö–sszeomlott, sírógörcsött kapott Lisicki
ez se nem vicces, se nem szórakoztató