Póker Fórum Archívum > Minden más > Ez óriási! Ha valaki egy jót nevetni akar

borg1r
Válasz reirreT kommentjére
2011. máj. 26. 14:26
Arsen
Válasz Gabson kommentjére
2011. máj. 26. 14:27

sajnos tényleg nem vicci :-/

reirreT
Válasz Arsen kommentjére
2011. máj. 26. 14:28

Szerintem vicces az, hogy egy nyamvadt teniszmeccs miatt ilyen hisztit levág valaki, de biztos velem van a baj.

Heyman
Válasz Arsen kommentjére
2011. máj. 26. 14:29

Image

Image

borg1r
2011. máj. 26. 14:34

Szerintem vicces az, hogy egy nyamvadt teniszmeccs miatt ilyen hisztit levág valaki, de biztos velem van a baj.

Asszem tényleg veled van.

wamcsi
2011. máj. 26. 14:41

nyamvadt teniszmeccs

mindenkinek más fontos, és más "nyamvadt". valószínűleg neki ez az élete.

aki egy elbukott bl dőntő után sír, az meg egy nyamvadt focimeccs miatt sír ennyi erővel, ráadásul férfiember :)

Gabson
Válasz wamcsi kommentjére
2011. máj. 26. 14:43

nincs ezzel baj...van akit megáldott az isten jó humorérzékkel és van akit nem :) őt pont nem.

Krono
2011. máj. 26. 14:48

Tilt kontroll=0
Sport Géza - Tenisz - Ö–sszeomlott, sírógörcsött kapott Lisicki

Egész életében arra készül, hogy az olyan tornákon, mint a Garros, jól szerepeljen... Komolyan nem tudom, hogy ezen te hogy tudsz viccelődni.

reirreT
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 26. 15:01

Elnézést kérek, ha túllőttem volna a célon, nem volt szándékomban.

Annyi az egész, hogy számomra viccesen hatott ashnur linkje fényében, hogy valaki akivel a földön élő 6 milliárd emberből 5.9 vígan cserélne így viselkedik, egy olyan dolog tekintetében, amelynél sokkal fontosabbak is vannak az életben.
Talán abban is hibáztam, hogy olyan fórumba tettem be, ahol a hozzászólók bizonyos hányada két 80-20 elbukása után is lehet ugyanígy viselkedne.

Még egyszer bocsánat ha valakit megsértettem volna.

Krono
2011. máj. 26. 15:09

Elnézést kérek, ha túllőttem volna a célon, nem volt szándékomban.

Annyi az egész, hogy számomra viccesen hatott ashnur linkje fényében, hogy valaki akivel a földön élő 6 milliárd emberből 5.9 vígan cserélne így viselkedik, egy olyan dolog tekintetében, amelynél sokkal fontosabbak is vannak az életben.
Talán abban is hibáztam, hogy olyan fórumba tettem be, ahol a hozzászólók bizonyos hányada két 80-20 elbukása után is lehet ugyanígy viselkedne.

Még egyszer bocsánat ha valakit megsértettem volna.

Elnézést kérsz, és beszólsz az akadémiának. wpgg. Ez most már nem offtopic, mert jót nevettem :D

Élő ügyfélszolgálat