Tilt kontroll=0
Sport Géza - Tenisz - Ö–sszeomlott, sírógörcsött kapott Lisicki
sajnos tényleg nem vicci :-/
Szerintem vicces az, hogy egy nyamvadt teniszmeccs miatt ilyen hisztit levág valaki, de biztos velem van a baj.
Szerintem vicces az, hogy egy nyamvadt teniszmeccs miatt ilyen hisztit levág valaki, de biztos velem van a baj.
nyamvadt teniszmeccs
nincs ezzel baj...van akit megáldott az isten jó humorérzékkel és van akit nem :) őt pont nem.
Tilt kontroll=0
Sport Géza - Tenisz - Ö–sszeomlott, sírógörcsött kapott Lisicki
Elnézést kérek, ha túllőttem volna a célon, nem volt szándékomban.
Annyi az egész, hogy számomra viccesen hatott ashnur linkje fényében, hogy valaki akivel a földön élő 6 milliárd emberből 5.9 vígan cserélne így viselkedik, egy olyan dolog tekintetében, amelynél sokkal fontosabbak is vannak az életben.
Talán abban is hibáztam, hogy olyan fórumba tettem be, ahol a hozzászólók bizonyos hányada két 80-20 elbukása után is lehet ugyanígy viselkedne.
Még egyszer bocsánat ha valakit megsértettem volna.
Elnézést kérek, ha túllőttem volna a célon, nem volt szándékomban.
Annyi az egész, hogy számomra viccesen hatott ashnur linkje fényében, hogy valaki akivel a földön élő 6 milliárd emberből 5.9 vígan cserélne így viselkedik, egy olyan dolog tekintetében, amelynél sokkal fontosabbak is vannak az életben.
Talán abban is hibáztam, hogy olyan fórumba tettem be, ahol a hozzászólók bizonyos hányada két 80-20 elbukása után is lehet ugyanígy viselkedne.
Még egyszer bocsánat ha valakit megsértettem volna.