Póker Fórum Archívum > Minden más > Ez óriási! Ha valaki egy jót nevetni akar

borg1r
Válasz reirreT kommentjére
2011. máj. 26. 15:39

Elnézést kérek, ha túllőttem volna a célon, nem volt szándékomban.

Annyi az egész, hogy számomra viccesen hatott ashnur linkje fényében, hogy valaki akivel a földön élő 6 milliárd emberből 5.9 vígan cserélne így viselkedik, egy olyan dolog tekintetében, amelynél sokkal fontosabbak is vannak az életben.
Talán abban is hibáztam, hogy olyan fórumba tettem be, ahol a hozzászólók bizonyos hányada két 80-20 elbukása után is lehet ugyanígy viselkedne.

Még egyszer bocsánat ha valakit megsértettem volna.

Sztem ne vágd magad alatt a fát...
Néha bölcsebb csendben maradni...
...egy olyan dolog tekintetében, amelynél sokkal fontosabbak is vannak az életben.

Honnan tudod, hogy kinek mi a fontos??
De nem is ez számít, hanem azt nem értem, hogy te erről a videóról, hogy tudsz a viccre asszociálni...
Amúgy pedig gondolom ismered a hölgyet és pontosan tudod a lelki hátterét...
Biztos még életében nem veszített, ezért nem tudta ezt most máshogy feldolgozni.

mese
Válasz borg1r kommentjére
2011. máj. 26. 16:41
Johnny Diablo
Válasz mese kommentjére
2011. máj. 26. 18:37
reirreT
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 26. 20:38

beszólsz az akadémiának. wpgg.

Nem az akadémiának szóltam be csak a közösség azon NÉHÁNY tagjának akik képesek egy KK pre allin bukás után telesírni a twitterfalat. Nem ugyanaz.

RMVernyul
Válasz reirreT kommentjére
2011. máj. 27. 0:16

Ilyen ez... :D
Image

(engem így estére lerongált :D)

ashnur
2011. máj. 27. 8:59

borg1r: miért bánt az téged, ha valaki nevet?

borg1r
Válasz ashnur kommentjére
2011. máj. 27. 10:29

borg1r: miért bánt az téged, ha valaki nevet?

Kedves ashnur, nem bánt ha valaki nevet.
Engem az bánt (mint a hölgyet ismerőt), hogy valakinek ez a vicces, ráadásul még nagy dobra is veri. És ez nem szól másról csak a KInevetésről, mert Sabinál eltört a mécses, egy "hülye, lényegtelen teniszmeccs" miatt.

Persze, mindenki eldöntheti, hogy neki mi a vicces, vagy hogy min nevet, nem muszáj ugyanúgy gondolkodnunk a dolgokról, csak nem biztos, hogy az mindenki számára elfogadott...

lásd:
A Hitlert éltető Lars von Triert kitiltották Cannes-ból

ashnur
2011. máj. 27. 10:41

Kedves ashnur, nem bánt ha valaki nevet.
Engem az bánt (mint a hölgyet ismerőt), hogy valakinek ez a vicces, ráadásul még nagy dobra is veri. És ez nem szól másról csak a KInevetésről, mert Sabinál eltört a mécses, egy "hülye, lényegtelen teniszmeccs" miatt.

Persze, mindenki eldöntheti, hogy neki mi a vicces, vagy hogy min nevet, nem muszáj ugyanúgy gondolkodnunk a dolgokról, csak nem biztos, hogy az mindenki számára elfogadott...

lásd:
A Hitlert éltető Lars von Triert kitiltották Cannes-ból

Tehát ha kinevetem a kedvenc teniszsztárodat akkor náci vagyok? Vagy mit is akarsz ezzel mondani? :) Ne haragudj de 3 bekezdésnyi magyarázkodás kicsit sok nekem. A csajszinál eltört a mécses, te meg itt előadod a lovagját :). Szerintem picit túl komolyan vetted ezt a topikot. Lazulj, és keress inkább te is valamit amin te tudsz nevetni, és másold ide be. :) Mindannyian jobban járnánk.

Johnny Diablo
Válasz ashnur kommentjére
2011. máj. 27. 10:53
rockett
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 27. 11:00
Élő ügyfélszolgálat