Póker Fórum Archívum > Minden más > Fejhallgató - nem csak pókerhez

titcar
Válasz Dj69k kommentjére
2013. febr. 5. 17:56

Valaki 10-20k körül tud szuper vezeték nélkülit ajánlani ami beér 100nm-es házat?

hát ha nem vágsz minőségi hangzásra, max akkor vegyél vezeték nélkülit.

Brader
Válasz titcar kommentjére
2013. febr. 6. 16:58

Nem sikerült lebeszélni magam az eredeti elképzelésemről, így ma meg is vettem :)
Kipróbáltam rengeteget, de a saját anyaggal bizony ez viselkedett a legjobban...

Pat
Válasz Brader kommentjére
2013. febr. 6. 17:47

Te már eleve eldöntötted, hogy ezt fogod megvenni, valószínűleg írhattuk volna azt is, hogy ha felveszed, tíz percen belül rákot okoz és NAV-ellenőröket szabadít rád, nem érdekelt volna...

A beatsről nekem is az a véleményem, mint a többieknek: villogni, divatolni jó (pókerversenyeken szinte csak ilyet látni), amúgy kényelmetlen egy idő után.

Titcar: azok az idők elmúltak, amikor egy vezeték nélküli fejhallgató még nem jelentett egyet a minőségi hangzással. Én egy ilyet használok: Nyílt színen is helytáll! - Sennheiser RS 160 fejhallgató teszt

Ma már sokkal többet áldoznék rá, de ezt a darabot is imádom. Nagyon kényelmes, a fül köré illeszkedik, nem pedig nyomja azt, szóval hosszú órákig lehet használni gond nélkül. A hangzása szép (nyilván a kategóriát figyelembe véve), menőzni mondjuk nem annyira lehet vele, mint a designer fejesekkel, mert kicsit hordó alakúvá varázsolja a fejet. Nem adnám már semmiért azt a szabadságot, amit egy vezeték nélküli fejhallgató nyújt, a legközelebbi vásárlásom is hasonló lesz, csak egy még jobb kategóriából.

titcar
Válasz Pat kommentjére
2013. febr. 6. 17:58

Titcar: azok az idők elmúltak, amikor egy vezeték nélküli fejhallgató még nem jelentett egyet a minőségi hangzással. Én egy ilyet használok: Nyílt színen is helytáll! - Sennheiser RS 160 fejhallgató teszt

hasonlítsd össze egy hasonló árkategóriás vezetékes sennheiserrel :)

pszibu
Válasz titcar kommentjére
2013. febr. 6. 18:03

hasonlítsd össze egy hasonló árkategóriás vezetékes sennheiserrel :)

ez Sennheiser RS 220 - Audiophile Headphones, Wireless Headphones Digital - Stereo Dynamic Bass and Surround Sound - Ideal for Home Audio, music & TV állítólag már nem olyan rossz. bár gyanús, hogy kb. a hd650-nel van egy árban

Tieru
Válasz Shokyu kommentjére
2013. febr. 6. 18:21

Én ilyet rendeltem nemrég ebayről olyan 10k-ért (az itthoni 20-hoz képest..).
SteelSeries - Gaming Headsets - SteelSeries Siberia V2
Sokkal jobb hangja van, mint a régebbi Sennheiseremnek, plusz az a kihúzható mikrofon is elég hasznos, ha használnád amúgy skypehoz vagy valamihez. Kinézetre pedig szerintem nagyon rendben van, és van vagy 10 féle színben.

Amúgy ezek az olcsó ebayes siberiak eredetiek?

Pat
Válasz pszibu kommentjére
2013. febr. 6. 18:21

Hú, de szép! Bár azt a fajta szivacsot, amit erre tettek, nem annyira kedvelném.

"hasonlítsd össze egy hasonló árkategóriás vezetékes sennheiserrel"

Nyilván egy vezetékes kicsit mindig jobb lesz azonos áron. De hogyha pl. elém tennének egy vezetékest 60k-ért és egy vezeték nélkülit 100-ért, és mindkettő hajszálpontosan ugyanolyan szépen szólna, biztos, hogy az utóbbit választanám. A jót, a kényelmet nagyon könnyű megszokni.:-)

Brader
Válasz Pat kommentjére
2013. febr. 6. 18:32

Te már eleve eldöntötted, hogy ezt fogod megvenni, valószínűleg írhattuk volna azt is, hogy ha felveszed, tíz percen belül rákot okoz és NAV-ellenőröket szabadít rád, nem érdekelt volna...

A beatsről nekem is az a véleményem, mint a többieknek: villogni, divatolni jó (pókerversenyeken szinte csak ilyet látni), amúgy kényelmetlen egy idő után.

Valószínűleg nem azért töltöttem el közel 2 órát a boltban mert már eleve eldöntöttem... de ez az eleve eldöntés sem annyi volt hogy na x y mit hord mert akkor nekem is az kell :)
Egyetlen másik alternatíva volt és bizony az is monster csak már mint külön gyártó modellje. Szóval lehet, de csak lehet, hogy tényleg az is közre játszott, hogy hogy is szól igazán ;)

titcar
Válasz Pat kommentjére
2013. febr. 6. 18:39

Hú, de szép! Bár azt a fajta szivacsot, amit erre tettek, nem annyira kedvelném.

"hasonlítsd össze egy hasonló árkategóriás vezetékes sennheiserrel"

Nyilván egy vezetékes kicsit mindig jobb lesz azonos áron. De hogyha pl. elém tennének egy vezetékest 60k-ért és egy vezeték nélkülit 100-ért, és mindkettő hajszálpontosan ugyanolyan szépen szólna, biztos, hogy az utóbbit választanám. A jót, a kényelmet nagyon könnyű megszokni.:-)

10-20K volt a kérdés :D

pszibu
Válasz Brader kommentjére
2013. febr. 6. 18:41

Valószínűleg nem azért töltöttem el közel 2 órát a boltban mert már eleve eldöntöttem...

ki kellett választani a megfelelő SZÍNT :cool:

Élő ügyfélszolgálat