Valaki 10-20k körül tud szuper vezeték nélkülit ajánlani ami beér 100nm-es házat?
Nem sikerült lebeszélni magam az eredeti elképzelésemről, így ma meg is vettem :)
Kipróbáltam rengeteget, de a saját anyaggal bizony ez viselkedett a legjobban...
Te már eleve eldöntötted, hogy ezt fogod megvenni, valószínűleg írhattuk volna azt is, hogy ha felveszed, tíz percen belül rákot okoz és NAV-ellenőröket szabadít rád, nem érdekelt volna...
A beatsről nekem is az a véleményem, mint a többieknek: villogni, divatolni jó (pókerversenyeken szinte csak ilyet látni), amúgy kényelmetlen egy idő után.
Titcar: azok az idők elmúltak, amikor egy vezeték nélküli fejhallgató még nem jelentett egyet a minőségi hangzással. Én egy ilyet használok: Nyílt színen is helytáll! - Sennheiser RS 160 fejhallgató teszt
Ma már sokkal többet áldoznék rá, de ezt a darabot is imádom. Nagyon kényelmes, a fül köré illeszkedik, nem pedig nyomja azt, szóval hosszú órákig lehet használni gond nélkül. A hangzása szép (nyilván a kategóriát figyelembe véve), menőzni mondjuk nem annyira lehet vele, mint a designer fejesekkel, mert kicsit hordó alakúvá varázsolja a fejet. Nem adnám már semmiért azt a szabadságot, amit egy vezeték nélküli fejhallgató nyújt, a legközelebbi vásárlásom is hasonló lesz, csak egy még jobb kategóriából.
Titcar: azok az idők elmúltak, amikor egy vezeték nélküli fejhallgató még nem jelentett egyet a minőségi hangzással. Én egy ilyet használok: Nyílt színen is helytáll! - Sennheiser RS 160 fejhallgató teszt
hasonlítsd össze egy hasonló árkategóriás vezetékes sennheiserrel :)
Én ilyet rendeltem nemrég ebayről olyan 10k-ért (az itthoni 20-hoz képest..).
SteelSeries - Gaming Headsets - SteelSeries Siberia V2
Sokkal jobb hangja van, mint a régebbi Sennheiseremnek, plusz az a kihúzható mikrofon is elég hasznos, ha használnád amúgy skypehoz vagy valamihez. Kinézetre pedig szerintem nagyon rendben van, és van vagy 10 féle színben.
Hú, de szép! Bár azt a fajta szivacsot, amit erre tettek, nem annyira kedvelném.
"hasonlítsd össze egy hasonló árkategóriás vezetékes sennheiserrel"
Nyilván egy vezetékes kicsit mindig jobb lesz azonos áron. De hogyha pl. elém tennének egy vezetékest 60k-ért és egy vezeték nélkülit 100-ért, és mindkettő hajszálpontosan ugyanolyan szépen szólna, biztos, hogy az utóbbit választanám. A jót, a kényelmet nagyon könnyű megszokni.:-)
Te már eleve eldöntötted, hogy ezt fogod megvenni, valószínűleg írhattuk volna azt is, hogy ha felveszed, tíz percen belül rákot okoz és NAV-ellenőröket szabadít rád, nem érdekelt volna...
A beatsről nekem is az a véleményem, mint a többieknek: villogni, divatolni jó (pókerversenyeken szinte csak ilyet látni), amúgy kényelmetlen egy idő után.
Hú, de szép! Bár azt a fajta szivacsot, amit erre tettek, nem annyira kedvelném.
"hasonlítsd össze egy hasonló árkategóriás vezetékes sennheiserrel"
Nyilván egy vezetékes kicsit mindig jobb lesz azonos áron. De hogyha pl. elém tennének egy vezetékest 60k-ért és egy vezeték nélkülit 100-ért, és mindkettő hajszálpontosan ugyanolyan szépen szólna, biztos, hogy az utóbbit választanám. A jót, a kényelmet nagyon könnyű megszokni.:-)
Valószínűleg nem azért töltöttem el közel 2 órát a boltban mert már eleve eldöntöttem...