Póker Fórum Archívum > Minden más > Fejhallgató - nem csak pókerhez

Brader
Válasz qwertibie kommentjére
2013. febr. 6. 23:02

:/ egy pokeres promon nyertem egy ilyet, kérdezték milyet kérek és fehéret választottam, sztem az menőbb :cool: de akkor lehet mégse lesz fehér

Itthon is vehetsz akár más színt is de akkor az almásokhoz kell menned, mert ők külföldről rendelik. Szóval van több szín is csak a magyarországi forgalmazó ezt a két színt tolja, úgyhogy simán jöhet neked a fehér kintről.

Brader
Válasz pszibu kommentjére
2013. febr. 6. 23:07

annyiból praktikus a dre, hogy ha utcán hordod, a műértők automatikusan feltételezik rólad, hogy legújabb iphone-od is van, így azt meg sem kell venni. :D

Mellé lőttél mert bizony androidot használok ;) Igaz csak nemrég váltottam mikor egy rosszabb pillanatomban az alma beleesett a wcbe és nem akart reagálni az ujjamra :)
De ha már ennyire iphone ellenesek vagytok van egy eladó ájfónom ami mára működik persze nem árt ha a múltja felől nem érdeklődik a kedves vevő :)

Maxxxika
Válasz Brader kommentjére
2013. márc. 20. 14:54

Image

báró
2013. jún. 5. 15:12

Az lenne a kérdésem beats studio-pro füles között variálok...

Jobban tetszik a pro,de egy kicsit nehezebbnek találom,akinek van esetleg megosztaná a tapasztalatait...

Nem tudom amerikából renndelnék fél garival,sorszámmal,39.000-48.000ezerért..Szerintetek ez reális?

Greyboy
Válasz báró kommentjére
2013. jún. 5. 15:28

Mondhat akárki akármit, ár-érték arányban 50 cent wireless fülese a legjobb jelenleg. 200e Ft-ig bezárólag kipróbáltam mindet ugyanazzal a zenékkel (hiphop/rock), és toronymagasan veri hangzásban mindet. A beats eltörpül mellette, nem mellesleg utcai vezetéknélküli. Egy hátránya van, hogy nagy, de a nagyfejűeknek ez nem gond:)

báró
2013. jún. 5. 22:06

igen,nem rossz ez 50cent wireless sem...a fejjel nincs baj az enyém sem kicsi:)

danfiu
2013. jún. 5. 22:19

Beatset ne vegyel, ar/ertek aranyban nagyon tragya, nekem 4bol 3 tonkrement

titcar
Válasz danfiu kommentjére
2013. jún. 5. 22:50

amikor a 2. beszart, nem lett gyanús? :)

tylerhungary
Válasz danfiu kommentjére
2013. jún. 5. 22:59

nagyfejű ;) :P :)

báró
2013. jún. 6. 0:28

igen,ez az ár/érték arány mindig érdekes Bmw helyett vehettem volna Toyota Avensist is:)

Titcarnak igaza van, dán három sz@r után csak vettél még egy negyediket is:)

Én elismerem,nekem fontos hogy néz ki a füles,lehet túl van hypolva,de nem csúnya,mint hasonló társai.

Nekem tetszik ez a fifty50 wireless is,amit greyboy írt...Van még vkinek esetleg ilyen?

Élő ügyfélszolgálat