Póker Fórum Archívum > Minden más > Fejhallgató - nem csak pókerhez

pszibu
Válasz titcar kommentjére
2013. jún. 6. 0:39

amikor a 2. beszart, nem lett gyanús? :)

variancia...

Armattias
Válasz Brader kommentjére
2013. jún. 6. 2:07

Nekem 50 centes van és megvagyok elégedve vele. A streetet vettem meg, nem találtam nagy különbséget a street és a pro között... Szerintem sokkal jobb a hangzása mint a dre-nek.

danfiu
Válasz titcar kommentjére
2013. jún. 6. 2:23

amikor a 2. beszart, nem lett gyanús? :)

Az egyiknek erintkezesi baja lett, a masikra meg raultem/rafekudtem

Rockygianny
2013. jún. 6. 6:05

Nekem is Beatsem van, pirosban és én nagyon meg vagyok elégedve vele. Általában én is itthon használom, de néha azért meg is sétáltatom. :) A dizájnja szerintem még mindig a legszebb a piacon, a zajszűrés hatékony, viselete kényelmes, hosszú ideig is. Hangzásban lehet, hogy nem a legjobb a kategóriájában, de a többi márka minőségibb képviselőiért is komoly pénzeket kell kiszurkolni. Szerintem nem olyan drasztikus mértékű az esetleges túlárazása, hogy ne ezt vegye valaki, ha tetszik neki.

Én is gy voltam vele és nekem bevált.

A boltban próbálgatás pedig tényleg alap ahhoz, hogy jól válasszon az ember, én is vagy 1 órát időztem a vásárlással, mire letettem a voksomat a Studio mellett.

12mike34
2013. jún. 10. 19:24

Valakinek van valami tapasztalata a "Marley Positive" márkáról?

- telefonról kéne zenehallgatásra
- hosszú időre egyhuzamban
- fontos lenne a strapabírás.

"Szöveg flat kábel kialakítás. Növeli a hangminőséget, valamit gátolja a kábel megtörést, gubancolódást." - ami tetszik, mivel ez eddig is gondot jelentett, ám nem tűnik túl masszívnak a kábel elvezetés, illetve a fülre ülő részénél is könnyen szét tud jönni a kábel(?).

titcar
2013. jún. 10. 20:42

Logitech UE Headphones

Ezekről bárkinek van tapasztalata? ha jól tudom ezek újak. mostanában dobhatták piacra őket.

hát mivel ebben a szegmensben korábban nem igazán voltak jelen, lehet hogy nagyon jó vétel, de valószínűbb, hogy nem jó az ár/érték arány.

jancsi19287
2016. okt. 31. 18:17

a zajszűrős fejhallgatók kitudják szűrni ha valaki pofázik a szobában?

Amire jutottam, hogy egy ilyet veszek:

AKG N60 NC aktív zajszűréses fejhallgató - Fejhallgatópláza webáruház

Személyes tapasztalatok esetleg?

Buytherest
2016. nov. 21. 0:46

Ez a kérdés engem is érdekel.
Elsősorban akkor kéne amikor a barátnőm alszik, relax/komoly zenét hallgatnék a gépről, de már a másik szobából...szóval milyen vezeték nélküli (egyáltalán érdemes ilyet?) fejhallgatót ajánlanátok elsősorban zenére pc-vel összekötve?

Élő ügyfélszolgálat