Ice-pocó
Válasz Pistapapa kommentjére
2013. aug. 27. 20:35
Menjél elemezzél inkább omahat :D
Inkább, mint hogy az ördög ügyvédjét játsszam...
Azért volt annyi eszed "jógyerek", hogy kitetted, hogy Te sem vagy más, a benyás sztorit nézve.
Mifelénk azt, ha valaki kéreget és nem adja vissza időre azt lehúzásnak nevezik.
Szépen berántottad az agyam....Ritkán kattanok, de akkor keményet!
Pusztisztu!
Ice-pocó
Válasz Tsulok kommentjére
2013. aug. 27. 20:37
Admint szeretném megkérni,hogy ne törölje az előbbi hsz-met, had olvassa mindenki el, aki tisztességtelen eszközökkel és játszmákkal próbál itt érvényesülni, mert hosszabb távon nem maradnak meg az biztos.
Köszönöm!
Pistapapa
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 27. 21:19
Inkább, mint hogy az ördög ügyvédjét játsszam...
Azért volt annyi eszed "jógyerek", hogy kitetted, hogy Te sem vagy más, a benyás sztorit nézve.
Mifelénk azt, ha valaki kéreget és nem adja vissza időre azt lehúzásnak nevezik.
Te engem itt ne kóstolj fel, nem kamázom a hozzád hasonlóakat, az ilyeneket pikk-pakk elpusztítom a ringben is, meg máshol is...
Szépen berántottad az agyam....Ritkán kattanok, de akkor keményet!
Pusztisztu!
Megpróbálom újra. Bár nem igazán értem, ha ő személyeskedhet én miért nem de mindegy. A jógyereket visszautasítom. Ha már egy mondatba raksz Benyaval akkor kérlek inkább az ő nevét írd nagy betűvel és a rám utalásnál legyen inkább kicsi. Nálunk azt nevezik lehúzásnak, amikor pénzt csalsz ki valakitől abból a célból, hogy azt sose add vissza. Erről szó sincs. Valóban nem kellett volna "felkóstoljalak" mert nem akartál semmi rosszat ezért elnézést kérek, persze nem azért mert attól félek, hogy feltörlöd velem a padlót :D, hanem azért mert igazad van semmi okom nem volt ezt tenni.
szpokboy
Válasz pszibu kommentjére
2013. aug. 27. 21:32
pistapapa már unalmas vagy!!!
Pistapapa
Válasz szpokboy kommentjére
2013. aug. 27. 21:34
pistapapa már unalmas vagy!!!
Sapkára gyúrok meg pólóra. :)
Ice-pocó
Válasz Pistapapa kommentjére
2013. aug. 27. 21:34
Megpróbálom újra. Bár nem igazán értem, ha ő személyeskedhet én miért nem de mindegy. A jógyereket visszautasítom. Ha már egy mondatba raksz Benyaval akkor kérlek inkább az ő nevét írd nagy betűvel és a rám utalásnál legyen inkább kicsi. Nálunk azt nevezik lehúzásnak, amikor pénzt csalsz ki valakitől abból a célból, hogy azt sose add vissza. Erről szó sincs. Valóban nem kellett volna "felkóstoljalak" mert nem akartál semmi rosszat ezért elnézést kérek, persze nem azért mert attól félek, hogy feltörlöd velem a padlót :D, hanem azért mert igazad van semmi okom nem volt ezt tenni.
A "Benya" neve , mint melléknév szerepel a mondatban. A rád utalásnál inkább a tisztelet miatt.
Tudom, hogy nem félsz, a célom nem is az volt,csak amikor vannak pillanatok (talán havonta 1-szer), amikor nem tudok uralkodni magamon, és a késleltetést, mint olyan még hírből sem ismerem, akkor sajnos így jön ki belőlem.
A lényeg, hogy gondolkozz el azon, hogy egy olyan ember mellet posztolsz, aki nyilvánvaló, hogy többeket becsapott, és elérhetőséget is Te szolgáltatsz.
Ezek az email-es dolgok csak ködösítések,időhúzások stb...
Képben vagyok az ilyen témában elég rendesen, úgyhogy azt tanácsolom ha nincs vaj a füled mögött vond ki magad mihamarább ahogyan csak tudod, mert magadnak ártasz a legtöbbet.
Van egy rész a Példabeszédek-ben, ami kitér a kezességtől való óvásra, és a hamis tanúzásra is.
tomy123
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 27. 21:45
Pistapapa inkább írj egy blogbejegyzést: Ahogy én a Lehúzás rally25/Tüsi/Zoli topicot látom címmel