Idei vígjátékot tudna valaki ajánlani ami jó is? Még 1 vígjátékot se láttam az idei felhozatalból és kb azt sem tudom, hogy mik jelentek meg.
Olyan érdekelne amit ki lehet "kölcsönözni".
Hogyan rohanj a veszTEDbe
Ha elfogadsz egy javaslatot ne nézd meg. Pocsék egy film, elcsépelt poénokkal. Egy mondatba így foglaltam össze mikor megnéztem: "Ez mekkora egy sz@r volt! Miről akart ez szólni?"
Megdönteni Hajnal Timeát - csak, h legyen egy magyar is... amúgy ütős film.
Megdönteni Hajnal Timeát - csak, h legyen egy magyar is... amúgy ütős film.
Dede :)
Ízlések és pofonok (sztem nem volt rossz). Azért a Jump Street 22 se egy nagy durranás, ugyanaz mint a 21, csak pár körrel öregebb luvnyák kontra 2 idióta. Amúgy az olx reklámból a laptopvásárlós csóka nem tök ugyanolyan, mint a Jump Street lúzere? :)
Ha a Jump Street sz@r, akkor az a maga jogán sz@r, hollywood-i klisékkel, stb. A magyar vígjátékok meg csak Hollywoodot akarják majmolni, tehát a sz@rnak a sz@rja kb. :) Egyszerűen olyan szituációkat mutatnak be, ami elképzelhetetlen és idegen a mai magyarországi viszonyoktól. Most ez nem ellened szól, hanem a magyar filmek ellen. Botrány, ami Magyarországon folyik a '80-as évektől.
https://www.youtube.com/watch?v=2zWhwQplY2I
Én se nézek ilyen szarokat, de azért a főszereplőt valóban meg lehetne dönteni.
Én se nézek ilyen szarokat, de azért a főszereplőt valóban meg lehetne dönteni.
Szerintem a vigjatek mint kategoria valsagban van. Vartam ezt a 22jump ot de egy rakas szar volt. Pedig ez sokak szerint a legjobb vigjatek iden. Wp.