Zimmerit
Válasz Krono kommentjére
2014. okt. 20. 17:17
A nagy történelmi filmek kivételével azért a 80-as évek előtt sem voltak olyan jók magyar filmek, kivéve pár Latabár, Páger, Sinkovits (Istenem, A tizedes és a többiek még századszor is nézhető) mozit. A 45 előtti termés, na az jó volt... Egyébként sztem épp a 80-as évek végén volt megint egy fellendülés, Eldorádó, Sose halunk meg...
olegg
Válasz zoltanh kommentjére
2014. okt. 20. 17:54
Idei vígjátékot tudna valaki ajánlani ami jó is? Még 1 vígjátékot se láttam az idei felhozatalból és kb azt sem tudom, hogy mik jelentek meg.
Guardians of the Galaxy (A galaxis őrzői)
Nem tudom, hogy eredetileg vígjátéknak szánták-e, de szerintem kifejezetten élvezetes film lett belőle, tele poénokkal.
Fiatal
Válasz naggeri kommentjére
2014. okt. 20. 18:46
Én még az előzetese alapján reménykedem a Dumb és dumber 2 ben.Hátha megkózelíti az1. részt. De valóban régen láttam jó vígjátékot. Nálam a 22 egy kosárba került az adamsandlerésbarátai filmekkel...
Fiatal
Válasz olegg kommentjére
2014. okt. 20. 18:50
Ez nálam gondot okozott, mert az un.öcsémnek akartam letölteni, mert az előzetesen annyira nevetett, aztán neten olvastam, hogy akció és 12+-os.de azért megnéztük:-)
Pat
Válasz Fiatal kommentjére
2014. okt. 20. 21:30
Én még az előzetese alapján reménykedem a Dumb és dumber 2 ben.Hátha megkózelíti az1. részt. De valóban régen láttam jó vígjátékot. Nálam a 22 egy kosárba került az adamsandlerésbarátai filmekkel...
Annak már pont az előzetese alapján lehet tudni, hogy egy nagy kalap fos lesz. Persze nem is lehet mást várni, a trendnek megfelelően felmelegítettek egy egykori, viszonylag nagynevű vígjátékot, hogy termelje a sok-sok pénzt. Nyilván úgy kalkulálnak, hogy gerontofíliával leöntve majd milyen vicces lesz, ahogy 50-60 éves emberek játszanak el 15 éves kamaszgyerekeket. Sigh... Nem, nem lesz vicces.:(
iKeksz
Válasz kry kommentjére
2014. okt. 20. 21:44
The Grand Budapest Hotel (2014) - IMDb
Sokakkal ellentétben, ez a film nekem elképesztően tetszett. Az a képi világ és az a makulátlan stílus, amit képviselt a "konszierzs" , ha jól emlékszem az volt... :D Mindenesetre egy felnőtt mese volt, ami elvarázsolt.
tylerhungary
Válasz iKeksz kommentjére
2014. okt. 20. 22:20
Sokakkal ellentétben, ez a film nekem elképesztően tetszett. Az a képi világ és az a makulátlan stílus, amit képviselt a "konszierzs" , ha jól emlékszem az volt... :D Mindenesetre egy felnőtt mese volt, ami elvarázsolt.
+1
ezek a vígjátékok amiket írtatok a legtöbbje kritikán aluli közönségszórakoztatás a legegyszerübb átlagnak...akinek nem inge ne vegye magára...
szerintem pl jó vígjátékok: 40 éves szűz,knocked up,ace ventrura,dumb & dumber,amerikai pite 1,apádra ütök,életrevalók (bár ez nem egészen vígjáték),cooltoura,hot fuzz,diktátor,apafej,stb..csak olyanokat írtam amik hirtelen jutottak eszembe,nekem ezek sokkal inkább mint ez a sok újvonalas üresjáratos eröltetett fos...
kidelpiero
Válasz olegg kommentjére
2014. okt. 20. 22:46
Szerintem a vigjatek mint kategoria valsagban van. Vartam ezt a 22jump ot de egy rakas szar volt. Pedig ez sokak szerint a legjobb vigjatek iden. Wp.
Guardians of the Galaxy (A galaxis őrzői)
Nem tudom, hogy eredetileg vígjátéknak szánták-e, de szerintem kifejezetten élvezetes film lett belőle, tele poénokkal.
A két kommentre együtt +1. Valszeg a kifejezés,hogy "jó vígjáték" nem is létezik. A galaxis őrzői sem tipikus vígjáték, mégis jóízűeket tudtam kacagni rajta.
Fiatal
Válasz Pat kommentjére
2014. okt. 20. 23:03
Azért még ha ez is a megérzés először nézzük meg.:-)
Maxxxika
Válasz Fiatal kommentjére
2014. okt. 20. 23:05
Szerintem csalódás lesz bemutató alapján, de tévedjek!