Megnéztem 4d ben a védelmezőt Denzel papával. egynek elment, de azért a végén már túlzásba estek, amikor egymaga kiírtotta az egész orosz maffiát egy flexkorongal, bár ezt lehet hogy nem kellett volna ide leírnom, de attól még nézzétek meg!
Ez egy korábbi és jobb filmje:
https://www.youtube.com/watch?v=yX0_sxnG1j4
Ez egy korábbi és jobb filmje:
https://www.youtube.com/watch?v=yX0_sxnG1j4
A nagy történelmi filmek kivételével azért a 80-as évek előtt sem voltak olyan jók magyar filmek, kivéve pár Latabár, Páger, Sinkovits (Istenem, A tizedes és a többiek még századszor is nézhető) mozit. A 45 előtti termés, na az jó volt... Egyébként sztem épp a 80-as évek végén volt megint egy fellendülés, Eldorádó, Sose halunk meg...
+1
ezek a vígjátékok amiket írtatok a legtöbbje kritikán aluli közönségszórakoztatás a legegyszerübb átlagnak...akinek nem inge ne vegye magára...
szerintem pl jó vígjátékok: 40 éves szűz,knocked up,ace ventrura,dumb & dumber,amerikai pite 1,apádra ütök,életrevalók (bár ez nem egészen vígjáték),cooltoura,hot fuzz,diktátor,apafej,stb..csak olyanokat írtam amik hirtelen jutottak eszembe,nekem ezek sokkal inkább mint ez a sok újvonalas üresjáratos eröltetett fos...
Ha jó vígjátékok,szerintem ezek mindenképp: Haláli hullák hajnala, Halálos temetés, Dilisek vacsorája
Már hogyne lettek volna jók a filmek. Fábri Zoltán kiváló rendező volt - világszinten. Plusz volt még 2-3 rendező, aki igazán tehetséges volt, ellentétben a mostaniakkal.
Az ötödik pecsét(!!! csak szuperlatívuszokban lehet erről beszélni), a Két félidő a pokolban óriási filmek tőle. De ott van még A Tanú, Mephisto. Nem azt mondom, hogy rengeteg jó magyar film volt, hanem az átlagfilmek sokkal minőségibbek voltak, és azokból néha rohadt jó filmek emelkedtek ki. Ellentétben a mostani felhozatallal, ahol siralmas a minőség minden téren(forgatókönyv,rendezés,színészi játék,stb).
Nyilván nem egetrengetőek a mai vígjátékok (amiket fentebb is írtak), viszont amiket te írtál, azokat szerintem már mindenki látta. :)
Először azt hittem szarkasztikus a felsorolásod, de mivel valóban jó filmeket is írtál a:
-Knocked up
-Ace Ventura
-Apádra ütök
-Apafej
mellé, ezért biztosan komolyan gondolod. Egy olyan kérdésben, ahol a "jó vígjáték" vonatkozásában ezeket hozod fel érvként...hát, picit öngólnak hat számomra. :)
Ha már magyar akkor: Indul a bakterház, Kemény kalap és krumpliorr, Macskafogó, Csinibaba, Sose halunk meg, Roncsfilm, Legényanya és persze a felsorolás nem teljes!
Aki az Argót nem látta még az nem ember!
Argo (film) - Wikipédia
Aki az Argót nem látta még az nem ember!
Argo (film) - Wikipédia