Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

naggeri
Válasz kanrich_ kommentjére
2014. okt. 26. 7:22

DeNiro legnagyobb filmje nalam a szemtol szemben. Amirol eszembe is jut egy hasonlo film ami nálam top3as. Ben Affleck rendezeseben a the town c. Film. Ha valakinek kimaradt barmelyik akkor potlasa kötelező!

Zimmerit
Válasz BelaKecske kommentjére
2014. okt. 26. 9:20

Nekem ő a kedvenc színészem, s mindig kínosan érzem magam, ha valaki a vígjátékait említi, főleg ha jó filmként :)

Tud ő jó lenni vígjátékszerepben is. A Nem vagyunk mi angyalok - na ez azért ott van a TOP5-ben, persze nyilván az új hullám, a Bekúr széria meg a Csak egy kis pánik a közelében sincs.

olegg
Válasz Zimmerit kommentjére
2014. okt. 26. 9:26

De Niro a Napos oldalban is nagyon jó volt (ami félig-meddig vígjátéki szerep), kis híján Oscart is kapott érte.

lecso10
Válasz naggeri kommentjére
2014. okt. 27. 18:03

Mostanában tényleg nem láttam jó vígjátékot, de a Wall street farkasát átírnám drámáról vígjátékra:-)

Most 7végén néztem meg másodszor, de sírva röhögtem végig, amikor olyan jelenet volt amiben buliztak vagy éppen szétcsúsztak! :D A hajós rész a viharban az pedig kééész telljesen! :D

DeNiro legnagyobb filmje nalam a szemtol szemben. Amirol eszembe is jut egy hasonlo film ami nálam top3as. Ben Affleck rendezeseben a the town c. Film. Ha valakinek kimaradt barmelyik akkor potlasa kötelező!

A hozzászólásod adott kedvet hozzá, tegnap megnéztem, ez tényleg top3 nálam is!
Ha még nem láttad, akkor hasonló témában ez is elég jó film, és a zenéje is a toppon van.

http://www.port.hu/a_belso_ember_inside_man/pls/w/films.film_page?i_film_id=75385
Inside Man Soundtrack - YouTube

Gordon
2014. okt. 27. 18:05

Sziasztok kéne nekem egy meghívó (fateromnak) ncore-ra, én sajna nem vagyok prémium tag így nem tudok küldeni matskassy@msn.com az email címe

előre is köszi

Netrol
2014. okt. 27. 19:39

Ha őlni kell

ajánlom mindenkinek elég megrázó és emberi s történet!

Skaidy
Válasz Netrol kommentjére
2014. nov. 6. 2:16

-

Sziasztok!

Keresek egy filmet, de sehogy se találom. Valami romantikus vígjáték, egy csajnak nincs ****ija, ezért hogy haza tudja vinni az ünnepekre, "bérel" magának egy ****it. Közben valahogy összejönnek a végén persze. Ilyesmi az alapsztory, valakinek valami tippje?

Köszi!

közben meglett :)

Kamupasi – Karácsonyi eljegyzés (2011

Wasserstein
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. nov. 6. 14:50

http://port.hu/memento/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=43924705&i_topic_id=1

Tegnap láttam M1 en ! állat egy film! csak ajánlani tudom, enfem nagyon megfogott!! +1111

Ha már Christopher Nolan szóba jött. Most láttam az új filmjét az Interstellar-t.
Tényleg 10/10-es lett. Aki szereti a tudományos részletességgel és logikusan megmagyarázott scifit, annak nagyon be fog jönni. A látvány miatt pedig szigorúan moziban (is) nézős.

crazy3317
Válasz Skaidy kommentjére
2014. nov. 9. 15:42

Sziasztok!

Keresek egy filmet, de sehogy se találom. Valami romantikus vígjáték, egy csajnak nincs ****ija, ezért hogy haza tudja vinni az ünnepekre, "bérel" magának egy ****it. Közben valahogy összejönnek a végén persze. Ilyesmi az alapsztory, valakinek valami tippje?

Köszi!

közben meglett :)

Kamupasi – Karácsonyi eljegyzés (2011

miért érzem úgy, hogy ezt a barátnőd erőltette?

olegg
Válasz Wasserstein kommentjére
2014. nov. 9. 16:09

Ha már Christopher Nolan szóba jött. Most láttam az új filmjét az Interstellar-t.
Tényleg 10/10-es lett. Aki szereti a tudományos részletességgel és logikusan megmagyarázott scifit, annak nagyon be fog jönni. A látvány miatt pedig szigorúan moziban (is) nézős.

Csatlakozom. Nálam ugyan a 10/10-et nem éri el, de mindenképpen érdemes moziban megnézni. Komoly és elgondolkodtató film, szuper látványvilággal.

Élő ügyfélszolgálat