DeNiro legnagyobb filmje nalam a szemtol szemben. Amirol eszembe is jut egy hasonlo film ami nálam top3as. Ben Affleck rendezeseben a the town c. Film. Ha valakinek kimaradt barmelyik akkor potlasa kötelező!
Nekem ő a kedvenc színészem, s mindig kínosan érzem magam, ha valaki a vígjátékait említi, főleg ha jó filmként :)
De Niro a Napos oldalban is nagyon jó volt (ami félig-meddig vígjátéki szerep), kis híján Oscart is kapott érte.
Mostanában tényleg nem láttam jó vígjátékot, de a Wall street farkasát átírnám drámáról vígjátékra:-)
DeNiro legnagyobb filmje nalam a szemtol szemben. Amirol eszembe is jut egy hasonlo film ami nálam top3as. Ben Affleck rendezeseben a the town c. Film. Ha valakinek kimaradt barmelyik akkor potlasa kötelező!
Sziasztok kéne nekem egy meghívó (fateromnak) ncore-ra, én sajna nem vagyok prémium tag így nem tudok küldeni matskassy@msn.com az email címe
előre is köszi
Ha őlni kell
ajánlom mindenkinek elég megrázó és emberi s történet!
-
Sziasztok!
Keresek egy filmet, de sehogy se találom. Valami romantikus vígjáték, egy csajnak nincs ****ija, ezért hogy haza tudja vinni az ünnepekre, "bérel" magának egy ****it. Közben valahogy összejönnek a végén persze. Ilyesmi az alapsztory, valakinek valami tippje?
Köszi!
közben meglett :)
Kamupasi – Karácsonyi eljegyzés (2011
http://port.hu/memento/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=43924705&i_topic_id=1
Tegnap láttam M1 en ! állat egy film! csak ajánlani tudom, enfem nagyon megfogott!! +1111
Sziasztok!
Keresek egy filmet, de sehogy se találom. Valami romantikus vígjáték, egy csajnak nincs ****ija, ezért hogy haza tudja vinni az ünnepekre, "bérel" magának egy ****it. Közben valahogy összejönnek a végén persze. Ilyesmi az alapsztory, valakinek valami tippje?
Köszi!
közben meglett :)
Kamupasi – Karácsonyi eljegyzés (2011
Ha már Christopher Nolan szóba jött. Most láttam az új filmjét az Interstellar-t.
Tényleg 10/10-es lett. Aki szereti a tudományos részletességgel és logikusan megmagyarázott scifit, annak nagyon be fog jönni. A látvány miatt pedig szigorúan moziban (is) nézős.