Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

Krono
Válasz tylerhungary kommentjére
2014. okt. 21. 15:22

nyílván nem lehet azért ennyire skatulyázni,tényleg csak egy nagyon hirtelen felsorolás volt,lehet többet az idő megszépít,vagy valakivel néztem és jobb élményt adott,de így utólag se érzem ezeket annyira üresnek mint a mostani átlagot

knocked up: amikor menti a pipát , ace venture: einhorn az finkle,finkle az einhorn!,apádra ütök: de niro zseniális tud lenni vígjátékban is ,na jó lehet az apafej tényleg nem olyan jó...

nem egyezhet mindenkinek az ízlése persze (sőt nagyon sokszor észreveszem h akkor röhögök fel a moziban mikor mások alig és amikor meg mindenki azt annyira nem találom viccesnek)

az egésszel tényleg azt akartam érzékeltetni hogy nagyon sok kritikán aluli üres filmről volt szó sajnos itt hajnal tímeával és tsaival,persze ezek másoknak ugyanúgy jelenthetnek "sokat" nincs evvel annyira nagy baj,csak szerintem azért van egy átlag ami alá nem kellene adni...

ízlésről persze felesleges vitázni úgyse lenne vége:)

tuti hogy én se vagyok elég nyitott amúgy:)

off:
Fehér Isten zseniális volt szerintem,tud valaki esetleg valamit dvd megjelenésről?

Valóban sokat számít, hogy éppen mikor látta az adott ember a filmet. Pl amik évekkel ezelőtt kedvenc filmjeim voltak, azokban most annyi hibát találok, hogy be sem magamnak vallani az akkori rajongásomat. :)

Azért "kötöttem" bele a felsorolásodba, mert az Adam Sandler filmek aztán tényleg futószalagon készülnek, és Robert DeNironak pedig soha nem fogom megbocsájtani (tudom-tudom, biztos egy sarokban sír emiatt :) ), hogy ilyen szerepeket vállal.

kry
Válasz tylerhungary kommentjére
2014. okt. 21. 23:18

.

+1

.

ha tetszett a Grand Hotel a többi Wes Anderson film is ajánlott.

Utazás Darjeelingbe, Édes vízi élet, Tenenbaum a háziátok, a többit nem láttam, de ezek 10 pontosak.

Fiatal
Válasz kanrich_ kommentjére
2014. okt. 21. 23:22

Mostanában tényleg nem láttam jó vígjátékot, de a Wall street farkasát átírnám drámáról vígjátékra:-)

zoltanh
Válasz Fiatal kommentjére
2014. okt. 22. 0:12

Mostanában tényleg nem láttam jó vígjátékot, de a Wall street farkasát átírnám drámáról vígjátékra:-)

[video=youtube;30JfbXmLFn0]https://www.youtube.com/watch?v=30JfbXmLFn0[/video]

Krono
Válasz zoltanh kommentjére
2014. okt. 22. 0:27

Hét mesterlövésze ajánlóból top10 vígjáték:

-Picasso kalandjai
-Ember a Holdon
-A herceg menyasszonya
-Annie Hall
-Borat
-Függöny fel
-Brian élete
-Torrente

Zimmerit
2014. okt. 22. 10:28

Ha régieket is ér :), akkor két örök klasszikus: A Gyaloggalopp (az első fordítás), Nem vagyunk mi angyalok nálam mindent visz

Pat
Válasz Krono kommentjére
2014. okt. 22. 15:43

Hét mesterlövésze ajánlóból top10 vígjáték:

-Picasso kalandjai
-Ember a Holdon
-A herceg menyasszonya
-Annie Hall
-Borat
-Függöny fel
-Brian élete
-Torrente

Biztos voltam benne, hogy "hétmesterlövésezel".:)

Krono
Válasz Pat kommentjére
2014. okt. 22. 16:13

Biztos voltam benne, hogy "hétmesterlövésezel".:)

Hirdetem az igét. :)

BelaKecske
Válasz Krono kommentjére
2014. okt. 22. 23:07

Robert DeNironak pedig soha nem fogom megbocsájtani (tudom-tudom, biztos egy sarokban sír emiatt :) ), hogy ilyen szerepeket vállal.

Nekem ő a kedvenc színészem, s mindig kínosan érzem magam, ha valaki a vígjátékait említi, főleg ha jó filmként :)

Riddler1988
2014. okt. 26. 0:03

http://port.hu/memento/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=43924705&i_topic_id=1

Tegnap láttam M1 en ! állat egy film! csak ajánlani tudom, enfem nagyon megfogott!! +1111

Élő ügyfélszolgálat