nyílván nem lehet azért ennyire skatulyázni,tényleg csak egy nagyon hirtelen felsorolás volt,lehet többet az idő megszépít,vagy valakivel néztem és jobb élményt adott,de így utólag se érzem ezeket annyira üresnek mint a mostani átlagot
knocked up: amikor menti a pipát , ace venture: einhorn az finkle,finkle az einhorn!,apádra ütök: de niro zseniális tud lenni vígjátékban is ,na jó lehet az apafej tényleg nem olyan jó...
nem egyezhet mindenkinek az ízlése persze (sőt nagyon sokszor észreveszem h akkor röhögök fel a moziban mikor mások alig és amikor meg mindenki azt annyira nem találom viccesnek)
az egésszel tényleg azt akartam érzékeltetni hogy nagyon sok kritikán aluli üres filmről volt szó sajnos itt hajnal tímeával és tsaival,persze ezek másoknak ugyanúgy jelenthetnek "sokat" nincs evvel annyira nagy baj,csak szerintem azért van egy átlag ami alá nem kellene adni...
ízlésről persze felesleges vitázni úgyse lenne vége:)
tuti hogy én se vagyok elég nyitott amúgy:)
off:
Fehér Isten zseniális volt szerintem,tud valaki esetleg valamit dvd megjelenésről?
.
+1
.
Mostanában tényleg nem láttam jó vígjátékot, de a Wall street farkasát átírnám drámáról vígjátékra:-)
Mostanában tényleg nem láttam jó vígjátékot, de a Wall street farkasát átírnám drámáról vígjátékra:-)
Hét mesterlövésze ajánlóból top10 vígjáték:
-Picasso kalandjai
-Ember a Holdon
-A herceg menyasszonya
-Annie Hall
-Borat
-Függöny fel
-Brian élete
-Torrente
Ha régieket is ér :), akkor két örök klasszikus: A Gyaloggalopp (az első fordítás), Nem vagyunk mi angyalok nálam mindent visz
Hét mesterlövésze ajánlóból top10 vígjáték:
-Picasso kalandjai
-Ember a Holdon
-A herceg menyasszonya
-Annie Hall
-Borat
-Függöny fel
-Brian élete
-Torrente
Biztos voltam benne, hogy "hétmesterlövésezel".:)
Robert DeNironak pedig soha nem fogom megbocsájtani (tudom-tudom, biztos egy sarokban sír emiatt :) ), hogy ilyen szerepeket vállal.
http://port.hu/memento/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=43924705&i_topic_id=1
Tegnap láttam M1 en ! állat egy film! csak ajánlani tudom, enfem nagyon megfogott!! +1111