van Gerwen
Válasz Nottobe kommentjére
2016. jún. 8. 14:31
Utkozesek
Rush
Gran Torino
Remeny rabjai
Millio dollaros bebi
Halalsoron
Csalad kicsi kincse
New York bandai
Titokzatos folyo
A szakasz
12 duhos ember
Eskuvo utan
A vadaszat
Haha, első kettőt megnéztem. Meg korábban láttam a titokzatost, meg a dühös inasokat. Végre szem előtt vannak megint, kösz. :cool:
Nottobe
Válasz kanrich_ kommentjére
2016. jún. 8. 14:45
*****ra a Gran Torino-t nezd meg legkozelebb.
van Gerwen
Válasz Nottobe kommentjére
2016. jún. 8. 15:02
*****ra a Gran Torino-t nezd meg legkozelebb.
Rendben. Szerintem az azért maradt ki, mert nem fogott meg a címe, most utánanéztem, hogy az egy kocsi, abban is híresen koca vagyok. Most jön David Gale, aztán indal a Torinó.
van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. jún. 8. 16:50
Most tartok a felénél, jó arc ez a David, keményebben iszik, mint én.
csiga19794
Válasz kanrich_ kommentjére
2016. jún. 8. 18:21
Azért nem ez a drámai fordulat a filmben:)
van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. jún. 8. 19:46
Jó film volt, valódi dráma.
lecso10
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. jún. 10. 9:52
lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2016. aug. 15. 20:36
sorozat
Hi!
Tudom,h a Breaking Bad-et nem lehet felülmúlni, de ajánljatok valami jó sorozatot! Walking dead, Banshee, Homeland, Fear The Walking Dead kivégezve.
Thx
Krejdül
Válasz lecso10 kommentjére
2016. aug. 15. 20:45
Hi!
Tudom,h a Breaking Bad-et nem lehet felülmúlni, de ajánljatok valami jó sorozatot! Walking dead, Banshee, Homeland, Fear The Walking Dead kivégezve.
Thx
Az első kérdés, hogy milyen téma legyen?
Most az új sztársorozat a Stranger Things, ez 80-as évekre hajazó Stephen King, Spielberg vonalon mozgó kicsit misztikus horrorszerűség. Engem nem rántott magával, de általában a kritikusok imádták.
De amúgy Narcost bármikor merem ajánlani, Mr. Robot (mindkettőnek egy teljes évada ment le, a Mr. Robotnak most fut a második). Meg a True Detective, a két teljesen különálló évadból az első telitalálat, a második kevésbé.
Ezek a fentiek kötelező sorozatok, ami kevésbé az, de engem nagyon elkapott, az a Fortitude és végül egy olasz, a Gomorra. Ez utóbbi a nápolyi Camorra szindikátus életéről szól, szerintem az egyik legjobb maffiasorozat.