Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

Nottobe
Válasz lecso10 kommentjére
2016. aug. 15. 23:39

Hi!

Tudom,h a Breaking Bad-et nem lehet felülmúlni, de ajánljatok valami jó sorozatot! Walking dead, Banshee, Homeland, Fear The Walking Dead kivégezve.
Thx

American Crime Story, The Night Manager

van Gerwen
2016. aug. 16. 18:11

Hi!

Tudom,h a Breaking Bad-et nem lehet felülmúlni, de ajánljatok valami jó sorozatot! Walking dead, Banshee, Homeland, Fear The Walking Dead kivégezve.
Thx

Barátok közt.

Wildcatfish
2016. aug. 16. 21:21

Hi!

Thx

Ha még nem láttad szerintem a best 2 a maffiózok , és a shamless(US)

scigabacsi
Válasz kanrich_ kommentjére
2016. aug. 17. 12:46

[video=youtube;_Qcf8TVX2zo]https://www.youtube.com/watch?v=_Qcf8TVX2zo[/video]

Riddler1988
2016. aug. 17. 21:40

Sorozatlista - WhatNext.eu

Itt lehet szemezgetni!

Egyébként meg Sons of Anarchy, Banshee, Kingdom, Into the Badlands és Animal kingdom! De ne adagold túl, élj is egy kicsit! :D

kuvasz
2016. aug. 19. 6:24
Shokyu
2016. szept. 7. 1:51

Hi!
Egy tehetséges magyar kisfilmes páros készülő filmjét még 3 napig lehet támogatni indiegogo-n, ha valakinek van kedve és lehetősége a támogatásra itt megteheti:
https://www.indiegogo.com/projects/otthon-home--3#/
(ha ez tiltott, nyugodtan törölje egy admin a kommentem)

Krejdül
2016. szept. 7. 3:34

A Narcos második évada is horzsol. Jobb, mint az első, pedig tavaly még nem gondoltam volna erre.
Egyébként Sixx is említette, hogy érthetetlen, hogyan lett ekkora nagy durranás az USA-ban, majdnem teljesen ismeretlen színészek, és ott legendásan utálják az idegennyelvű alkotásokat (pl. a Marseille nem is jelent meg az amcsi netflixen). Az első után még azt mondtam volna, a témaválasztás szerencsés, de nem, a megvalósítás is parádés.
Narcos (TV Series 2015– ) - IMDb

ouchi
2016. szept. 7. 8:45

SULTAN című filmet bátran ajánlom!

Sultan (2016) - IMDb

RegGeri
Válasz Krejdül kommentjére
2016. szept. 7. 19:59

A Narcos második évada is horzsol. Jobb, mint az első, pedig tavaly még nem gondoltam volna erre.

"Biztos a folytatás, megkapja a harmadik és negyedik évadot a Narcos a Netflixtől."

Élő ügyfélszolgálat