Krejdül
Válasz RegGeri kommentjére
2016. szept. 7. 20:27
"Biztos a folytatás, megkapja a harmadik és negyedik évadot a Narcos a Netflixtől."
Igen, már olvastam én is a cikket, bár a második széria vége után nem is volt kétséges. Marad a rendezőgárda is, szóval nem lesz itt gond. :)
RegGeri
Válasz kanrich_ kommentjére
2016. szept. 11. 6:28
Átkozott bábeli zűrzavar! Soha nem zavart még ennyire a soknyelvűség.
csiga19794
Válasz Krejdül kommentjére
2016. szept. 11. 8:30
A Narcos második évada is horzsol. Jobb, mint az első, pedig tavaly még nem gondoltam volna erre.
Egyébként Sixx is említette, hogy érthetetlen, hogyan lett ekkora nagy durranás az USA-ban, majdnem teljesen ismeretlen színészek, és ott legendásan utálják az idegennyelvű alkotásokat (pl. a Marseille nem is jelent meg az amcsi netflixen). Az első után még azt mondtam volna, a témaválasztás szerencsés, de nem, a megvalósítás is parádés.
Narcos (TV Series 2015– ) - IMDb
Belevágtam a Narcos-ba! Nagyon adja:D
lecso10
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. szept. 18. 20:05
xieung
2016. szept. 18. 22:09
Krejdül
Válasz xieung kommentjére
2016. szept. 18. 22:56
True Detective (TV Series 2014– ) - IMDb
Valaki elkezdte már?
Ki nem tolta még le? Inkább így tenném fel a kérdést.
Amúgy az első évad óriási, sajnos ez egy antológia, az évadok nem függnek össze, és a második nem sikerült olyan jól (ennek ellenére szerintem az is nézhető, csak nem annyira maradandó, mint az első). Mindenesetre Matthew McConaughey és Woody Harrelson akkorát pattint benne, csak miattuk is érdemes lenne megnézni.
Krejdül
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. szept. 18. 22:59
Belevágtam a Narcos-ba! Nagyon adja:D
Próbálom beléd táplálni a tudást és tájékozottságot, nemcsak pókerstratégiai kérdésekben, hanem kortárs magaskultúra ügyében is. Ha végeztél, kikérdezlek belőle, és ha mindenre helyesen válaszolsz, csak akkor mehetsz a következő sorozatra!
xieung
2016. szept. 18. 23:02
:D bocsi, nyugodtan megkövezhettek :))
Krejdül
Válasz xieung kommentjére
2016. szept. 18. 23:04
:D bocsi, nyugodtan megkövezhettek :))
Az a büntetésed, a True Detective első évada után meg kell nézned a Narcos-t is! :D